Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jose10-05-2020
Snelle levering ook in deze coronatijden. Ruim assortiment. Prima service wat mij betreft
Paula10-05-2020
Ondanks Corona drukte, met een paar dagen spullen in huis. Keurig en snel antwoord op een mail van mijn kant.
ABe10-05-2020
De levering was supersnel, zelfs in deze Coronatijd en de prijzen zijn goed.

Oz10-05-2020
Overzichtelijke site met ruim assortiment, goede prijzen en last but not least, super snelle levering van bestelde artikelen! Ik zal zeker hier weer gaan bestellen!
W. Poppe09-05-2020
Een goede zaak goedkoop en snel geleverd ze werken uit stekend ze poetsen goed
Anna08-05-2020
Super snel geleverd en gunstige prijzen! Vaker besteld en nooit teleurgesteld. Ook retour werkt top
dirk08-05-2020
vlugge levering en tevreden over het produkt. gevonden via internet. zou iedereen aanbevelen
lmaas108-05-2020
Goede tandenborstel voor een prima prijs.Levering en verpakking was prima in orde.
Ahmet07-05-2020
Oral-B genius x tandenborstel gekocht ter vervanging van oudere (ook hier besteld). Kwalitatief goede producten, betaalbare prijzen, duidelijke informatie (helpt bij keuze), goed service, goed verpakt en geleverd. Tot volgende keer...
Elly07-05-2020
Prima producten met een voordelige prijs, dat is zeker de moeite waard om te vergelijken.
Maria07-05-2020
Snelle en prima service, netjes verpakt en prima product. Duidelijke omschrijving op de website. Blij mee.
vanden brugghen06-05-2020
correcte en supersnelle levering, mooi verpakt, alles in orde, tepe tandenstokers 100 stuks, 40 % goedkoper dan apotheek.
Kobus06-05-2020
Losse elektrische Oral B Pro gekocht als vervanging van een oude. Snelle levering en weer een puike “snelle” en fijne borstel! Ik kende deze webwinkel niet hiervoor maar weet het nu om zonodig iets anders te bestellen.
Bert Havenith05-05-2020
Hebben veel goedkope merkartikelen, de winkelwagen is duidelijk en het invullen van je gegevens eenvoudige De levering is uiterst snel
Sellebel05-05-2020
Ortho opzetborstels voor een mooie prijs en deze zijn ook snel geleverd! Verpakking was stevig handig, past door de brievenbus
Eiske05-05-2020
Bestelling is snel en goed geregeld en geleverd voor een scherpe prijs, Tegoedbon die je krijgt bij je aankoop komt goed uit voor een volgende bestelling.
Bram05-05-2020
Voordelig, vlotte levering, duidelijke site, helemaal goed, vorige bestelling ook.
Marleen04-05-2020
3.0
3.0
Op het ogenblik niet tevreden. Na 5 dagen nog geen pakketje ontvangen.
Thierens Jean-Pierre04-05-2020
Via google kennisgemaakt met firma . Bestelling geplaatst . Alles correct verlopen . Ondanks coronaperikelen vlugge levering . Ben zeer tevreden , hebt er een klant bij .
Frans Hanssen04-05-2020
Snelle en goede levering. Via site goed geïnformeerd over de beste tevens goedkoopste aankoopmogelijkheid.
Ingemar04-05-2020
Dit keer een prachtige tandenborstel voor mijn dochter besteld. Een verjaardagscadeautje, waarvoor ik later, na de bestelling nog gevraagd had om het feestelijk in te pakken. Mooie service, het zag er prachtig uit. Altijd goede leveringen en prijs/kwaliteit verhouding. Tip het zou fijn zijn als er een kortingssysteem zou zijn bij de volgende of meerdere bestellingen. (Op de tandenborstels en toebehoren) Ga zo door!
Anne Verbrugge04-05-2020
Geen poespas, alles duidelijk, snelle levering, zelfs desinfecterende handgel op voorraad in deze tijd!
Ludo03-05-2020
Supersnelle levering, goed verpakt en Waterpik wp100 werkt als een trein. Aanrader!
Marthe03-05-2020
Per toeval op deze site gekomen , was op zoek naar een betere type elektrische opzetborstel , en hier gevonden wat ik wou , ben superblij , het product stemt overeen met mijn verwachtingen en een exacte prijs , kwaliteit en snelle levering. Heb de naam van uw firma toch zorgvuldig genoteerd want ik het een schat ontdekt. mvg .......
Myriam03-05-2020
Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Levering was zeer vlug in een goed verpakte doos.