Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

T Steenvoorden29-05-2022
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding !! En een uitgebreid assortiment !!
MvdBemd28-05-2022
Tandenborstel.com heeft uitstekende producten voor scherpe prijzen. De bestelling verloopt altijd vlekkeloos. Ik bestel al een aantal jaar bij Tandenborstel.com en ik ben een tevreden klant!
G. Winters28-05-2022
Uitermate tevreden over uitvoering van bestelling. Zeer correct en qua prijs zeker de moeite.

Martin28-05-2022
Doet wat het belooft levering vond op tijd plaats en een goede prijs kwaliteit verhouding
Roland27-05-2022
Op de site ging het niet altijd even goed... De bestelling in de brievenbus was fijn!! Heb houders voor de ragers besteld, wist niet hoe de ragers er in moesten... Nadat iemand het ontdekte bleek het moeilijk voor me, doordat ik spasme heb...
Dick25-05-2022
Bestellen via de computer is voor mij moeilijk. Daarom gebeld. Uiterst vriendelijk te woord gestaan. De levering was snel en correct. Zeer tevreden over het product en de totale afhandeling. succes met uw onderneming. Dick. B.
Ed25-05-2022
duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeker een aanrader omdat de goederen goedkoper als in de winkel te verkrijgen zijn. Je moet wel aan een minimaal bedrag komen om de goederen zonder verzendkosten te kunnen ontvangen
Jos25-05-2022
Via internet besteld. Communicatie na bestelling correct en duidellijk. Persoonlijk door Postnl afgegeven. Nogmaals zeer tevreden en bij weer een bestelling wet ik waar ik terecht kan.
DPD als bezorgdienst - waardeloos22-05-2022
Prima tandenborstels en ragers, echter de bezorgdiensten DPD Waar ze voor kiezen is waardeloos. Was niet thuis 1x en gelijk briefje in de bus dat ik het pakket kon ophalen op een kantoor ergens een kwartier rijden van mijn huis Had ik toch beter naar de winkel kunnen gaan Waardeloos
Ml Landstra22-05-2022
Goede prijs kwaliteitverhouding en de volgende dag al in huis! Prima op de hoogte gehouden van begin tot eind mbt het bestelproces!
Ejf22-05-2022
Goede webshop veel keuze voor een mooie prijs. Ze houden je goed op de hoogte wanneer product Verzonden wordt. En snel in huis vaak vandaag besteld morgen in huis.
michiel zeldenrust21-05-2022
snelle en goede verzending. Omdat het gevraagde product niet op voorraad was, is er een iets duurdere vervanging gestuurd. Super.
Karel Vanbleu18-05-2022
Prijs - kwaliteit product zeer goed. Snelle levering ( 1 dag ). Gebruiksvriendelijke website. Kortom een aanrader.
MACHY17-05-2022
Ik zocht een harde tandenborstel en vond deze via beschrijving op tandenbortsel.com. Op vraag van de lengte werd wel een foutief antwoordje gegeven en is de LACTONA-borstel slechts 14 cm lang ipv ruim 16 zoals op mijn vraag werd medegedeeld. Verder prima tevreden inzake levering.
S.16-05-2022
Snelle levering, je wordt per mail goed op de hoogte gehouden. Ik kocht t product tegen een goedkopere prijs dan andere aanbieders!
harboe16-05-2022
Duidelijke website met daarop verschillende door de Consumentenbond als beste tandenborstels Zelf ook nog op deze site zoeken heeft mijn verdere keuze bepaald
Eric13-05-2022
Snelle en goede levering. Goede informatievoorziening over produkt, bataling en leveringsvoortgang. Zeer tevreden ook over prijs.
ingrid leclaire10-05-2022
snelle levering,goede producten en zelfs een gratis product om te proberen erbij! Super tevreden!!!!
Willie09-05-2022
Ruime keuze uit artikelen en tegen een flink concurrerende prijs. Verzending ging vlot en was tijdig aangegeven. Kortom, ik ben tevreden
Bob09-05-2022
Op zoek naar speciale Philips Sonicare opzetborsteltjes bleek Tandenborstel.com de goedkoopste in de prijsvergelijkingen. Na bestelling werden deze , tegen de laagste verzendkosten, snel geleverd.
Huib08-05-2022
Goede prijs kwaliteitsverhouding, komen afspraken na en een prima website met duidelijke uitleg !
Michel Van Roose07-05-2022
Zowel qua prijs als qua beschikbaarheid en levering een « uitmuntend «  waard
J07-05-2022
Op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen. Ik kan deze winkel dus aanraden.
Albert07-05-2022
Conform afspraak een BRAUN scheerkop zeer snel geleverd tegen de laagste prijs èn de laagste aflevering prijs!
Max04-05-2022
Duidelijke site en snelle correcte levering. Prijs/kwaliteit zijn uitstekend.