Tandenborstel.com

9.1

Deze score is gebaseerd op 3362 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Leo de Vries29-07-2023
Aanbod van de gekochte ragers is hoog en door de korting heel interessant. De bestelling verliep probleemloos, evenzo de bezorging via een brievenbuspakje. Netjes verpakt. Aanrader.
Appie29-07-2023
Ik heb Blue’M tandpasta opnieuw gekocht, omdat ik die al een tijdje gebruik. Geweldige tandpasta, het resultaat merk je al na een paar poetsbeurten. Het is prijzig, maar kies je voor. Ik betaal liever iets meer voor een merkbaar goede tandpasta
Hugo29-07-2023
Deze shop had een aanbieding van een tandenborstel met een reisetui voor een schappelijke prijs. Precies wat ik nodig had omdat zowel de oude borstel als etui kapot waren gegaan. Goede aflevering.

Judith27-07-2023
Een elektrische tandenborstel vond ik dus echt niet nodig, ik kan toch gewoon zelf mijn tanden poetsen met een gewone tandenborstel. Totdat ik echt last had van mijn tandvlees en ook naar de tandarts moest voor een groot gat in een kies. Toen toch maar besloten om een elektrische tandenborstel te kopen. En Oral-B vitality 170. En nu ben ik er echt heel blij mee en had er eigenlijk eerder een moeten kopen. Mijn geïrriteerde tandvlees was binnen de kortste keren weer gezond. En je gebit wordt echt superschoon, dat voel je echt. Iemand schreef dat 7600 rot/min wel genoeg was en dat ben ik helemaal eens met die persoon. De prijs die je betaalt bij tandenborstel.com is echt heel goed en viel mij uiteindelijk hartstikke mee. Een superaankoop en supersnel geleverd.
Edgard27-07-2023
Zoals altijd prima, gemakkelijk te gebruiken en wanneer voorraad is uitgeput, nieuwe bestelling snel hier.
Bertus25-07-2023
Gemakkelijk, erg snel en goede service. Zeer aan te bevelen, Ik ga niet op zoek voor een andere leverantsier
Wijna25-07-2023
Prima service alleen levering via DHL kan beter, zij legden pakje bij voordeur neer ik was niet thuis vind ik niet correct.
Nikki24-07-2023
Makkelijk besteld, aantrekkelijke aanbiedingen en supersnel in huis. Prima shop👍
Peter Lussenburg24-07-2023
Eerste maal een bestelling gedaan. Voor 15.00u besteld en inderdaad de volgende dag afgeleverd, heb daar vaak andere ervaringen mee. De prijs was erg goed en scherp. De verpakking was ietwat overkill, grote doos, maar beter dat dan een beschadigd product.
Wolfraam22-07-2023
Oké, ik ben niet zo van meteen kopen, maar me tandarts zei u ben echt toe aan een nieuwe opzetborstel voor uw oral-b. Ik heb dus jaren geleden deze oral-b electriese tandenborstel gekocht en dus nooit de opzetborstel vervangen "apparaat doet het toch dus waarom" dus toch maar geluisterd naar mijn tandarts en tjonge wat werkt dat nieuwe opzetborsteltje goed. Had ik veel eerder moeten doen.
Tandenborstel.com21-07-2023
Duidelijke omschrijving van de producten. Zeer ruime keus. Interessante aanbiedingen en snelle levering. Precies wat je van een website verwacht.
Gerard18-07-2023
snelle levering en keurig en discreet verpakt. bezorging binnen 24 uur voor een goede prijs.
Esther17-07-2023
Super snelle levering. Product voldoet aan de verwachting. Ik zou zeker weer iets bestellen op deze site.
Eva17-07-2023
Prima producten en snelle &accurate levering. Ik kom zeker hier terug voor opzettandenborsels.
Sanne17-07-2023
Het door mij gewenste artikel was volgens de website niet in voorraad, na een telefoontje met de klantenservice kon het artikel toch besteld en geleverd worden. Klasse.
Jan15-07-2023
Goede Tandenborstels, opzetborstels en de verpakking en levering waren tot volle tevredenheid. Echt een aanrader.
Wim14-07-2023
Gewoon goede tandenborstels. Binnen 1dag geleverd. De verpakking was ook goed.
Maan12-07-2023
Goede website, gunstige prijzen en ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect dus.
elsbeth11-07-2023
Goede uitleg produkten, prijs/ kwaliteit prima. Duidelijke uitleg welke opzet borstels passen bij welke tandeborstel. Snelle levering.
corrie09-07-2023
Makkelijke methode om te bestellen. Levering was snel en goed. Product goed ontvangen in mijn brievenbus.
Esther08-07-2023
Fijne website met concurrerende prijzen en snelle levering. Ik ben een tevreden klant!
John steffens08-07-2023
Duidelijke site goed en goedkoop snelle levering kortom zeker een aanrader .
Aggie02-07-2023
Keurig verpakt en geleverd volgens afspraak. Gemakkelijke en duidelijke site om te bestellen
Merel02-07-2023
Top! Goedkoopste en snel geleverd. Een klein foutje in de levering werd in een oogwenk opgelost. Zeer tevreden!
Bob02-07-2023
Vlotte levering. Tandenborstel topkwaliteit. Spijt dat we Oral - B iO niet vroeger hebben ontdekt.