Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Caatje196907-05-2019
Op deze site ben je stukken goedkoper uit dan in de winkel voor merk artikelen. Een snelle en goede service.
Mar06-05-2019
Super service. Ik had zelf n foutje gemaakt bij m'n bestelling. 1 telefoontje en binnen paar seconden opgelost. Andere dag al m'n pakket bezorgd . Zo hoort t online te gaan
Tandenfee06-05-2019
2 Jaar geleden al naar volle tevredenheid een tandenborstel besteld via deze webshop en daarom deze keer ook weer. Naast het feit dat ik hier de beste aanbieding vond, is dit een van de weinige sites die echt volledige informatie geeft over de tandenborstel (inclusief aantal rotataties bv) waardoor je deze goed kunt vergelijken in het enorme aanbod. Daarnaast keurig de volgende dag geleverd, als aangegeven.

Yvonne06-05-2019
Professionele website, snelle orderverwerking en per omgaande geleverd. Grote klasse 👍😃
Hans06-05-2019
Tandenborstel.com maakt al zijn beloftes waar. Een snelle levering van een product met hoge kwaliteit, tegen een goede prijs. Top.
Everlyn05-05-2019
Snel gevonden op internet, goede site om keuzes te verkleinen en te selecteren. Daardoor snel een keuze kunnen maken. Bestelling geplaatst en goed geïnformeerd over de levering. Duidelijk en betrouwbaar en ook producten leveren dat wat wordt weergegeven op de site. Zeer aan te bevelen om je aankopen te doen.
Gonny Vleugel05-05-2019
Prijs-kwaliteit is helemaal top. Zowel het product, als de snelle levering. Aanrader
Anne05-05-2019
Laagste prijs, snelle service. Product voldoet aan verwachting die ik had na lezen beoordeling op site.
Hettie05-05-2019
Makkelijk te vinden op internet, goede snelle levering. Prijs is prima en kan het van harte bij iedereen aanbevelen.
Grauss05-05-2019
Snelle levering, lage prijzen en vriendelijke telefonische klantenservice..
Harry.05-05-2019
Men doet wat beschreven staat op de site. Dus geen loze praatjes. Alles keurig en vlot afgeleverd!
Hans05-05-2019
Zeer snelle en goede service. Ben voorlopig voorzien, maar bestel hier de volgende keer zeker weer.
Rienus05-05-2019
De goedkoopste van allemaal. Snelle levering en breed assortiment. Zeker een aanrader.
Thijmen05-05-2019
Snelle levering, product zoals besteld. Site duidelijk en makkelijk alles te vinden.
Ikke05-05-2019
Goeie site geleverd wat ze beloven gewoon prima.Daar kunnen heel veel anderen nog wat van leren.
George04-05-2019
Al eens eerder besteld en net als voorheen snelle levering en goedkoper dan elders
Anita04-05-2019
Ik heb voordezen webshop gekozen voor de prijs van de tandenborstels. Goede communicatie over bestelling en verzending. Super snelle levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Linda Klaassen04-05-2019
Snelle levering en goed produkt. We zijn hartstikke tevreden. Koop daar zeker weer
Rien 7704-05-2019
Goede prijzen. Zeer snelle levering tegen lage kosten. Product is perfect .
Nicohen04-05-2019
De goedkoopste aanbieder, boven de 35,- geen verzenkosten (daardoor nét geen 10, de producten zijn zo goedkoop dat je niet snel aan de 35 euro zit. Let wel: ik ben niet tegen verzendkosten hoor)...en inderdaad voor 15.00 u besteld volgende dag in huis. Hekemaal tevreden.
John 01304-05-2019
origineel artikel tegen lagere verkoopprijs dan elders snelle levering en goed verpakt
Edith04-05-2019
Bestelling plaatsen makkelijk, super snel de volgende dag al in huis. Prijs/kwaliteit erg goed. Aanrader
Bianca03-05-2019
Goede afhandeling van een eenvoudig te plaatsen en betalen bestelling. Ik kom zeker terug bij deze webwinkel.
Plekplok03-05-2019
Eenvoudig te bestellen en te betalen, snelle levering met een uitstekend verpakking. Het bestelde product voldoet geheel aan onze verwachtingen van prijs/kwaliteit.
Glenn03-05-2019
Snelle levering zoals belooft en het pakketje laten afleveren bij een ophaalpunt. Dat was dus heel makkelijk.