Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Margot24-05-2019
Duidelijke website, goede prijs en super snelle levering. Communicatie is goed.
Patrick23-05-2019
Mijn vrouw en ik zochten electrische tandenborstels, en ragers. Via vergelijkingsites bij Tandenborstel.com terecht gekeomen. Goede service, nette prijzen, en toen ik er later achter kwam dat ik iets vergeten was, een mail gestuurd en een paypal betaalverzoek gekregen. Vergeten item werd netjes meegeleverd, scheelde weer extra verzenkosten. Bestelling kreeg track en trace mee, en werd keurig in het aangegeven tijdvak bezorgd. Was netjes ingepakt. Zal zeker hier weer bestellen. Voor mij is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook de (after)service.
Yvonne23-05-2019
Ik kwam na een zoekpartij voor de waterpik per ongeluk uit op de site van tandenborstel.com uit. Had al wat prijzen opgeschreven en hier was ik toch€ 5,00 goedkoper uit als de goedkoopste die ik gevonden had. Geen verzendkosten en de aflevering keurig op genoemde dag en tijd. Degelijk verpakt. Als ik weer iets nodig heb op gebied van mondverzorging ga ik zeker hier eerst kijken.

Marieke22-05-2019
We hadden Tepe ragers nodig. Op deze site gevonden. Goede prijs en snel en goedkoop geleverd. Netjes verpakt. Top
Joke21-05-2019
Tandenbortstel .nl geeft wat zij aangeven in de webshop. Goede levering en geven aan wanneer het product geleverd wordt. Prijs product iets onder de winkelprijs👍
S. Verschuure21-05-2019
Ik was op zoek naar een tandenborstel en hoefde niet lang te zoeken en had direct de goede. Levering was uitermate snel en goed.
BK21-05-2019
Alles helemaal in orde, tot aan de echte deskundigheid en luistervaardigheid van de klantenservice aan toe.
BB20-05-2019
Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen. Mooie aanbiedingen is mooi meegenomen
Angelique20-05-2019
Snelle levering en duidelijke communicatie over de verzending. Ook overzichtelijke website.
riette20-05-2019
snelle levering en niet duur en zeer duidelijke website dus je kan zeer makkelijk je bestelling plaatsen
Bas20-05-2019
Snelle levering. Goed en behulpzaam personeel aan de telefoon. Niet duur. Aanrader!
Suus19-05-2019
2 dezelfde producten besteld er werd slechts 1 geleverd maar op de pakbon stond wel 2 meteen een e-mail gestuurd en de rest werd meteen de volgende dag geleverd met excuses voor het ongemak.
Motorwijffie19-05-2019
Later op de avond besteld en binnen 48 uur in huis. Helemaal toppie. Zal er vast nog eens bestellen.
Francien19-05-2019
Fijne, duidelijke winkel, met een uitstekende service, snelle levering en ook nog eens scherpe prijzen. Wat wil een mens nog meer? Tandenborstel.com is gewoon een hele goede, professionele webwinkel. Het is vanaf nu mijn vaste winkel voor alles wat met de verzorging van mijn gebit te maken heeft!
Wissewas219-05-2019
Heldere website en prijzen, snelle verzending conform belofte, goed verpakt
Carolina19-05-2019
I am very satisfied with Tandenborstel.com products and service. One can find many different dental care products that are not available in other shops/webshops at a very good price. The payment, packaging and shipping were great! Tandenborstel shipped the package very quickly and sent the tracker number as expected. I certainly recommend Tandenborstel!
Greet18-05-2019
Het is de tweede keer dat ik hier een tandenborstel besteld heb.Net zoals voordien is alles vlot verlopen,zoals beloofd,ik,beveel,deze shop zeker aan .OOK ZEER SCHERPE PRIJZEN.
Roos18-05-2019
Ze hebben veel keuze, snelle levering. Het materiaal is goed beschermd verpakt voor levering. Goede service dus.
Carmen17-05-2019
Het is de tweede keer dat ik hier een tandenborstel bestel en ben nu ook weer super tevreden. Er is een ruime keuze en de prijzen zijn goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het te versturen pakket. Tevens zijn ze snel. Beter kan niet.
Marco16-05-2019
Ruime keuze en een overzichtelijke site. Goede prijs en snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.
Monique14-05-2019
Op de valreep de donderdag voor Moederdag voor 17.00 uur besteld en de volgende dag al in huis, super. Op dit soort (feest)dagen worden bestellingen ook ná 15.00 uur nog verwerkt. Goede service. Bovendien ruim assortiment en lage prijzen! Ook de nazorg is uitstekend. Op mijn telefonische vraag over een specifiek onderdeel van het artikel, kreeg ik volgens afspraak nog dezelfde dag een duidelijke reactie via de e-mail. Klasse dat afsprakn worden nagekomen. Ik ga deze site vaker raadplegen!
Lida14-05-2019
Voor 15.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Super. Groot assortiment en lage prijzen!
de-loper14-05-2019
Prima site, goedkoop en to the point. Zaterdagavond besteld, dinsdag bezorgd.
Jeroen Jacobsen14-05-2019
Onze tandenborstels zijn supersnel en correct geleverd. Daarnaast hadden ze ook nog eens de laagste prijs. Kortom helemaal top
willy13-05-2019
Snel en goedkoper dan ergens anders. Zou zeker opnieuw hier bestellen. Hebben trouwens een groot assortiment