Shopvoorgezondheid.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 69 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Shopvoorgezondheid.nl.

Shopvoorgezondheid.nl stelt zich voor

Shopvoorgezondheid.nl is een webshop die is gespecialiseerd in gezondheidsproducten, wellnessproducten en veiligheidsproducten, zoals bloeddrukmeters, daglichtlampen, luchtbevochtigers, massage-apparaten, sportartikelen, weegschalen en zelftesten. De tevredenheid van de klant en klantgericht werken zijn dé uitgangspunten binnen alle afdelingen, van klantenservice tot logistiek. De shop onderscheidt zich door gebruiksgemak, informatievoorziening en een optimale service. We zijn transparant in onze prijzen, bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding en leveren vanuit ons eigen magazijn. U kunt uw bestelling natuurlijk ook op onze locatie in Uden ophalen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T.Pelzer 25-11-2017 Via de website gekocht

betrouwbare en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter, meet het gemiddelde van drie metingen ,werkt op batterijen maar men kan er ook een adapter op aansluiten ,de prijs voor dit apparaat is ook redelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Bol 09-09-2017 Via de website gekocht

Fijne hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik wat onzeker was online te bestellen even gebeld. Zeer vriendelijke en behulpzame mevrouw aan de telefoon.
Ik was heel blij met deze hulp, en alles is keurig verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 09-08-2017 Via de website gekocht

Levertijd.

Algemene score

4,0
Levertijd was te laat niet volgens de regels die vast gesteld zijn door jullie organisatie volgens de traking klopt het niet

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Shopvoorgezondheid.nl 18-08-2017

Beste Vincent,
dank voor het achterlaten van de review. Volgens onze voorwaarden echter, worden bestellingen waarvan de betaling voor 17:00 uur is ontvangen, nog dezelfde dag verstuurd. Uw betaling bereikte ons om 17:03 uur, waardoor de bestelling pas maandag is verzonden en dinsdag is geleverd.
Onze excuses wanneer dit voor u niet duidelijk is geweest.
Met vriendelijke groet,
Ronald
Klantenservice Shopvoorgezondheid

Reageer

evelien 06-07-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk persoon, het product was hier goedkoop met apart de lader erbij. Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden ivm versturen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tom 01-07-2017 Via de website gekocht

Goede levering geen goede weegschaal

Algemene score

5,0
Weegschaal uiterlijk super maar weegt niet goed, weegt 81 kilo en 2 minuten later ben je 84 kilo, misschien zit er suiker zuurstof in de lucht maar dat lijkt me sterk.

Levering was top trouwens.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Paul luijten 30-06-2017 Via de website gekocht

Een snelle afhandeling smiddags besteld de andere dag binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en snelle levering en niet te vergeten een grote keus voor ieder wat , goede internet winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 15-04-2017 Via de website gekocht

super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nette webwinkel. vriendelijk personeel. snelle levering netjes verpakte producten. zou hier zeker weer bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wambs 22-01-2017 Via de website gekocht

Keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezoeging en zeker niet te duur. Website geeft goede uitleg en specificaties. Ik hoop dat de service ook goed is. Daar heb ik nog geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 13-12-2016 Via de website gekocht

Goede prijs, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht op internet naar een goede bloeddrukmeter. Kwam bij deze webwinkel uit met veel keus en een goede prijs. Ook een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ml 24-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
snel geleverd, goede klantenservice

Service
heb mijn bestelling moeten retourneren en een nieuwe er voor in de plaats gekregen. Klantenservice reageerde super snel.

Aanbeveling
ik beveel niet zo snel dit soort dingen aan (wel recepten, goede films/boeken), maar ze hebben snel geleverd en loste een klein hickupje snel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond de winkel via het product dat ik zocht, even aantal intikken en adresgegevens, en twee dagen later in huis. Kan niet beter.

Service
Het product zoals verwacht, keurig verpakt, ontvangen. Kan niet beter.

Aanbeveling
Gegeven deze eerste ervaring zal ik een volgende keer geen seconde twijfelen om opnieuw iets te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en geleverd. Ideaal.

Service
Persoonlijk briefje erbij van de persoon die ik telefonisch gesproken had.

Assortiment
Grote keuze in het assortiment luchtreinigers

Aanbeveling
Prima gelopen allemaal. Zoals je wenst.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vraagje51 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, alleen de beschrijving mag wat uitgebreider

Service
Snel en efficiënte afhandeling van de bestelling

Assortiment
Veel keus en variatie

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met deze webwinkel.

Extra toelichting
Ik heb totaal geen klachten, goede communicatie over de verzending en directe reactie op de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
juiste informatie. Goed geholpen.

Aanbeveling
Hele goeie service. snelle verzending.

Review criteria:

Goed

Reageer

mevr. G 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Tevreden klant

Extra toelichting
Heb de manicure pedicure set besteld een goede aankoop werkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gigagait 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef niet de deur uit

Service
snelle levering ,en ook vertrouwen naar de klant toe, dus een dikke 10

Assortiment
zal eerlijk zijn,heb alleen maar gezocht naar mijn product.en was snel klaar met bestellen

Aanbeveling
goede service,en klantvriendelijk.

Extra toelichting
was mijn eerste aankoop hier op de site,en misschien volgen er meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn_707 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Aanbeveling
goede keuze en assortiment en snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bambi25 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles prima en zeer snel geregeld. Gekocht produkt netjes verpakt. Ook het op de hoogte gehouden worden via email is zeer prettig en komt betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blondie87 09-07-2015

Algemene score

1,0

Service
Door dpd zal ik niet gauw meer bestellen. Waardeloos. Komen niet op het afgesproken tijdstip maar zeggen wel geweest te zijn en een briefje te hebben achter gelaten wat niet zo is.

Assortiment
Producten zijn elders goedkoper. Dus let goed op.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

johan kras 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
je klikt aan wat of je wilt hebben..en het word zeer snel gebracht.

Assortiment
er kunnen producten zoals parafum en andere huidverzorging ook bij.

Aanbeveling
ik heb uw bij mijn vriende aanbevolen. inverband met de scherpe prijs die word gehanteerd.

Extra toelichting
daar de producten binnen 24 uur worden geleverd heb ik uw aanbevolen bij vrienden van mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Beauveser 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snel en pijnloos besteld, best overzichtelijke site.

Service
vlot geleverd, volgende dag

Assortiment
geleverde artikel van stevige, mooie kwaliteit.

Aanbeveling
zeer goede prijs/tegenwaarde

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vraagje51 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijke site

Service
Het is niet dat het product verkeerd is geleverd, maar ik heb een korting code ontvangen voor 10 euro en die was niet geldig, terwijl ik die korting wel heb doorberekend aan mijn vriendin.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
goede producten en snelle levering, zoals boven vermeld

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

jankoo28 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen

Extra toelichting
Ik ben enkel niet blij met de verpakking. De verpakking was geplet en open gesprongen. Het was volgens mij toeval dat mijn bestelling er nog in zat.

Review criteria:

Goed

Reageer

Amveda 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het bestel en betalingsproces makkelijk.

Service
Ik was aangenaam verrast door het ontvangen van 10 Euro kortingsbon voor de volgende bestelling.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Ik heb verschillende webwinkels met vergelijkbare producten vergelijkt en de volgende keer zal ik deze webwinkel weer kiezen.

Extra toelichting
Overzichtelijkheid van de website, zeer brede assortiment, betalingsmogelijkheid via iDeal en PayPal, snelheid van levering en de zeer redelijke prijzen. Genoeg redenen om deze webwinkel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Boots 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is fijn dat je eerder gedane bestellingen kunt bekijken,je weet dus altijd dat je het juiste besteld.

Service
Snelle leverservice

Assortiment
Optimaal assortiment

Aanbeveling
Makkelijk overzichtelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sportdienst 01-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
gemakkelijk via de site, duidelijk

Service
goeie opvolging door bedrijf

Assortiment
ok

Aanbeveling
zou ik wel doen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

aad van hulst 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site, heldere uitleg, snelle levering

Aanbeveling
vanwege mijn positieve ervaring

Extra toelichting
prima leverancier, goede prijs - product verhouding, betrouwbaar, alle relevante productinformatie goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

antje 68 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles was heel duidelijk

Service
zeer snelle levering en alles netjes compleet bezorgd

Assortiment
De artikelen die ik zocht heb ik meteen gevonden

Aanbeveling
Dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kuit82 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Meerdere betaalopties mogelijk.

Service
Het door mij bestelde product werkte niet, zonder problemen de volgende dag een nieuwe in huis!

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Goede service. Aangegeven dat het geleverde product niet werkte en volgende dag een nieuwe in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kucharek 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heel makkelijk te bestellen

Service
minpunt was, dat de betaling schijnbaar niet doorgekomen was, dus ik ten onrechtte verwachtte dat het artikel de andere dag geleverd zou worden, na contact was het euvel meteen verholpen en de andere dag had ik hem in huis

Assortiment
goed assortiment

Extra toelichting
het was jammer dat de betaling schijnbaar niet doorgekomen was, dus heb een paar dagen op het product gewacht, maar na contact is het euvel snel verholpen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ilsekusters 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen via de site gaat goed

Service
Een probleempje met de bestelling is heel goed en vlot opgelost. Ze doen echt moeite om tot een goede oplossing te komen.

Boven de 30 euro geen verzendkosten

Assortiment
Ik heb niet de hele site bekeken.

Aanbeveling
Artikelen worden heel vlot geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

annemeijer 28-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles makkelijk en overzichtelijk in categorieën ingedeeld.

Service
Inlogproblemen dus gebeld met klantenservice en werd meteen opgenomen en uitstekend en vriendelijk werd het probleem verholpen.

Assortiment
Is goed maar kan nog uitgebreider.

Extra toelichting
Zie eerdere antwoorden. En een super snelle levering. Een dikke pluim hier voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Consunet 25-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Er zijn websites waar er meer gegevens over de producten beschreven zijn waardoor je beter keuze en voorbereid ben over het artikel. In dit geval over b.v. De afmetingen t.o.v. De andere lampen.

Service
De garantie afhandeling is niet zoals dit door de consumentenbond wordt gehanteerd. De afhandeling van de garantie moet door de verkoper gedaan worden en niet worden verwezen naar derden. Eventueel een vervangend (tijdelijk) product aanbieden. We zijn met een kuur bezig en dit wordt door het defect nu onderbroken, voor hoe lang?

Assortiment
Redelijk. Op advies van onze huisarts zochten we naar een uv lamp t.b.v. Depressie.

Aanbeveling
Hangt af van de garantie afhandeling. Als we daar ontevreden over zijn wordt dit zeker lager gewaardeerd. Misschien juist hoger als hier vlot een goede oplossing voor gevonden wordt.

Extra toelichting
Wij hebben vandaag, 25 maart 2015, pas de lamp kunnen opsturen naar de firma Sparco, omdat er eerst weer andere formulieren opgestuurd moesten worden en er geen direkt kontakt is. De lamp is in de originele verpakking, compleet, in een tweede doos, via post.nl, opgestuurd naar Sparco. Wij hebben dus amper 2 maanden van deze lamp gebruik kunnen maken.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Shopvoorgezondheid.nl 27-03-2015

Hartelijk dank voor uw review.
Wij streven naar optimale service voor onze klanten en zullen daarom onze garantieprocedure met Sparco herzien.
Wij hopen dat we u een passende oplossing hebben geboden na ons telefonisch contact.
Met vriendelijke groet, Ronald, Shopvoorgezondheid.nl

Reageer

Annie voor het verzorgingshuis 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke site

Service
binnen 2 dagen verzonden en binnen

Assortiment
goed

Aanbeveling
klantvriendelijk en adequaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Capel 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk

Service
Alles oke

Extra toelichting
Alles aan boord

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tasman40 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Persoonlijk, vriendelijk en zeer efficiënt

Extra toelichting
Direct een medeweker aan de lijn die de vragen beantwoordt en zo dat niet lukt zorgt dat er snel wordt gereageerd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schafthuizen 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site,met goede uitleg apparatuur.

Service
1 artikel terug gezonden en een ander artikel in de plaats besteld, alles perfect verlopen.

Assortiment
goede keuze kunnen maken tussen diverse luchtbevochtigers.

Aanbeveling
grote keuze,scherpe prijzen en goede service en bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don Tomasso 17-03-2015

Algemene score

7,7

Gemak
Het was makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Het was snel binnen met goede voortgangsberichten.

Aanbeveling
Ik heb alleen gezocht naar specifiek product op kieskeurig en dit was de goedkoopste leverancier. Dus met dat in het achterhoofd zou ik aanbevelen. Rest aanbod niet bekeken.

Extra toelichting
Ik heb alleen gezocht naar specifiek product op kieskeurig en dit was de goedkoopste leverancier. Dus met dat in het achterhoofd zou ik aanbevelen. Rest aanbod niet bekeken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bloedrukm3t3r 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis. In de praktijk betekent dat dat het met DHL wordt verzonden en dus niet bezorgd. De bezorger claimt doodleuk dat je niet thuis bent. Na de tweede keer ben ik het pakket dus maar gaan halen. Het gemak was dus beter geweest als er gewoon met PostNL werd gewerkt.

Service
Duidelijke informatieverstrekking, dus nooit onduidelijkheid over Shopvoorgezondheid.nl.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht, met veel keuze tussen de verschillende merken en typen.

Aanbeveling
Op de keuze van de bezorger na is de website erg goed en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

roer21 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je zit achter je buro en met 'n paar klikken, en 'n dikke portemonee is het zo gefixt.

Aanbeveling
Goede, vlotte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

pkaldenberg 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima bestelmogelijkheid

Service
vlotte levering

Assortiment
prijs zeer concurrerend

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
elders € 40,-- meer kwijt voor dezelfde produkten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Baay 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb gewoon een vraag gesteld betreffende een onderdeel en daarop werd keurig geantwoord en snel geleverd.

Service
zie eerste motivatie.

Aanbeveling
Snelle service en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Hol 01-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen zeker als je een eigen account hebt.

Service
Snel en correct

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henzo 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel Makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Roy 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In weekeinde besteld, dinsdag al binnen

Aanbeveling
makkelijk bestellen, snelle levering, juiste product.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Eddy De Cremer 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling verliep vlot via het internet

Service
Snel geleverd

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Brouwer.1 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te selecteren op basis duidelijke en volledige informatie

Service
Track en trace werkte perfect snelle correcte levering

Assortiment
Voldoet aan behoefte

Aanbeveling
Betrouwbare snelle leverancier met duidelijke informatie voorziening

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het geboden product en levering efficentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.reckman 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
alles goed verzorgd.

Extra toelichting
Via deze winkel bloeddrukmeter gekocht. Alles verzorgd zoals het hoort. U kunt hier gerust bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flair222 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk om het nodige te vinden - geode omschrijving

Service
Korte tijdspanne tussen bestellen en ontvangen.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Alles gaat vlot. Goede materialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oranje bloem 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk te vinden producten

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews