Shavesavings.com - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 7 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Shavesavings.com.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goede site alles goed te vinden ook de bestelling snel binnen
goed overzicht van de producten

Reageer

Henk Fransen 04-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vertrouwelijk, goed snelle service,
Goede aanbiedingen , heel duidelijk, snelle levering

Reageer

frans 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijs en keurig op tijd bezorgd nog nooit klachten over deze winkel gehad een voorbeeld voor webwinkels

Reageer

Jan 06-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en snel. Ook geantwoord op mijm vraag via mail en kon degene die ik verkeerd besteld had retour dturen( geen gebruik van gemaakt) en andere besteld met batterij voor.mijn zwager wat de bedoeling was.

Reageer

Saskia 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk te bestellen producten, snelle levering en altijd scherpe prijzen!
Ik bestel hier scheermesjes voor mijn man en voor mij, helemaal top!!

Reageer

j.goutier 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de winkel ziet er altijd schoon en opgeruimd uit en het personeel is altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Reageer

R Jongsma 23-11-2017 Via de website gekocht

Aankoop aanbieding , scheerapparaat(en)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben in de aanbieding 2 scheer apparaten besteld , via internet op 18-11-2017.
De mail was verstuurd ,dat komt dus wel goed , maar het ging mis ,de mail was niet aangekomen bij Expert . Een mail weer gestuurd hoe het was gelopen.
De aan bieding was alweer verlopen.!!!
Expert nl belde ons op ze hebben contact met de winkel in Oosterwolde friesland .
Daar heb ik ze alsnog mogen halen voor de oude prijs. Dat is niet alleen mooi , maar geweldig
Hulde aan Expert nl , en voor al aan de vriendelijke mensen in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer