PrintAbout.nl

9.5

Deze score is gebaseerd op 1016 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor PrintAbout.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerry Span19-02-2019
Artikel was goedkoper dan andere shops, werd volgende dag geleverd en kon achteraf betaald worden.
Greet van der Linden19-02-2019
De bestelling en het bezorgen was prima. Misschien een idee om 2 sets in een Koop goedkoper aan te bieden
Hank Williams17-02-2019
Makkelijk bestellen op een goed navigeerbare site. Spullen binnen een week binnen en de huismerk-inkt werkt prima.

Mieke Welgraven17-02-2019
Duidelijke site en snelle levering. Ga beslist vaker hier bestellen en ga het doorgeven aan familie vrienden en bekenden.
west16-02-2019
Alles goed geregeld en belofte nakomen !! super snel alles verzonden en goed verzorgd verpakt !!
Emiel15-02-2019
Originele verpakking, goed ingepakt Goedkoop en geleverd volgens afgesproken plaats en tijd
Paul Schoenmaker15-02-2019
Zeer snelle levering en netjes verpakt prijzen zijn zeer goed niet goed kan dan retour
Leo15-02-2019
overzichtelijke site, zelf kiezen wanneer af te leveren. prijs is goed , iet te duur.
Rhee14-02-2019
Super snelle levering van de HP cartridges voor een zeer concurrerende prijs. Kortom, helemaal Top!
Halfzweed14-02-2019
Voor het eerst op zoek naar een toner cartridge voor mijn HP laser printer. De website van PrintAbout geeft aan dat naast de officiele HP cartridges ze ook huismerk cartridges heeft die goedkoper zijn en langer meegaan. De cartridge was snel geinstalleerd en de eerste prints zien er prima uit. Daarnaast werd de cartridge snel geleverd, zoals beloofd.
Hank Williams14-02-2019
5.0
5.0
Kan er nog niet veel over zeggen. Behalve dat ik op zondag 2 cartridges heb besteld en dat ze nu (op donderdag) nog steeds niet binnen zijn. Misschien dat ik de review kan vervolledigen indien en wanneer de print-inkt binnenkomt.
Ntwali13-02-2019
Shop gekozen vanwege laagst prijs. De levering is snel. Prima communicatie schitterende service top!
Jeu13-02-2019
De website is helder en gebruiksvriendelijk, ondersteunend bij het maken van de keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enig punt van kritiek: er werd aangegeven dat er de volgende dag zou worden bezorgd, maar dat was in mijn geval pas de 3e dag.
BouTec13-02-2019
Op de website is makkelijk op printer te selecteren welke toner benodigd is. Bestelling is de volgende dag keurig netjes afgeleverd.
Rogier13-02-2019
Prima winkel voor al al je printer benodigdheden. Zelf een Brother LED kleuren printer gekocht en bevalt prima, goede prijs en snel in huis.
Mevr. de Hoogh12-02-2019
snelle levering, keurig verpakt. Vraag via chat duidelijk be- antwoord. Op internet gevonden en goed overzicht van artikelen. Prijs voor aangekocht product prima.
Roelf Mik11-02-2019
Het is voor de eerste keer dat ik gebeurd maak van Print About, ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de terugkoppeling daarover.
Odette09-02-2019
Super snelle service en netjes verzorgd. Duidelijke communicatie. Goed verpakt.
Frans Ph C de Boer09-02-2019
Het was erg prettig om een bestelling te plaatsen, door de duidelijkheid was het een fluitje van een cent en de bestelling was er de volgende dag al. After sales (antwoord op een vraag van mij) was eveneens duidelijk en goed. TOP STORE vind ik
Lucky09-02-2019
Aanleiding voor de keuze, was de prijs en de aanbeveling door Kieskeurig. Informatie en bezorging zijn prima verlopen. Afhalen opgegeven punt in orde.
Patrick08-02-2019
Prijs/kwaliteit kon niet beter,later bleek ook de levering nog eens perfect te verlopen,dus super betrouwbaar
Fabius08-02-2019
Snelle levering voor scherpe prijzen. Ook een gunstige prijs en gratis verzending van de huismerk cartridges.
F.Buman07-02-2019
Prima winkel, duidelijke site, snel en keurig op tijd bezorgd. Duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig, makkelijk zelf te doen voor een leek.
Tevreden klant05-02-2019
Overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle levering en goede prijs.....
Hans05-02-2019
Makkelijk te bestellen door duidelijke informatie op de website, de ene dag (besteld,betaald) en de volgende dag in huis