Parfumerie.nl - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 11 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Parfumerie.nl.

Parfumerie.nl stelt zich voor

Parfumerie.nl is sinds 2007 actief online. Inmiddels zijn er vele tevreden klanten geholpen. Het bedrijf achter Parfumerie.nl bestaat al meer dan 50 jaar en heeft de nodige ervaring opgedaan. U kunt bij ons terecht voor parfum, huidverzorging, make-up en andere parfumerie gerelateerde artikelen tegen een scherpe prijs. Ook luxe merken zijn vertegenwoordig en we zijn officieel depositair van alle merken die wij verkopen.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hvanbommel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn mobieltje bestellen ging supergemakkelijk

Service
Weinig op aan te merken. Met postnl had ik het binnen een dag in huis

Assortiment
mijn producten zijn lastig leverbaar maar hier hebben ze het complete assortiment

Aanbeveling
ik geef deze webwinkel een 10 omdat ze het verdienen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kfraser 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfunctie is makkelijk

Service
mijn bestelling kon ik snel afhalen op een kiala punt in de buurt

Assortiment
de producten die ik zoek van lancome zijn verkrijbbaar

Aanbeveling
omdat alles goed is verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
De belofte dat er de dag na mijn bestelling verzonden zou worden is helaas een loze gebleken. Drie dagen na de bestelling gaat het dus minimaal worden,dit in tegenstelling van wat ze beweren,"binnen 1 dag geleverd" .Ook geen mail gehad met een reden van de te late bezorging.

Aanbeveling
Men belooft binnen 1 dag te leveren,maar men doet dit niet!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Sdelani 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht

Service
Ben goed geholpen door behulpzame dame aan de telefoon bij het bestelproces

Assortiment
Mooi assortiment met mijn favoriet merk Amouage

Aanbeveling
een 10 voor dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

somayapvda 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel mijn geurtje in huis

Aanbeveling
alles is goed gegaan

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

nicolaiberendsen 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk. Heb betaald met mijn creditcard en dat verliep ook soepel.

Service
proefje bij mijn bestelling kon ik erg waarderen

Assortiment
assortiment is breed

Aanbeveling
Mijn ervaring is alles goed dus geef ik een tien

Extra toelichting
Homepage moderniseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimmetje64 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Product was erg snel in huis en telefonisch snel te woord gestaan

Assortiment
Als parfum liefhebber kan ik zeggen dat er veel geuren te verkrijgen zijn.

Extra toelichting
Tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Ik kom ook regelmatig langs in de fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

portugal 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker van tuis uit in pyjama

Service
snelle levering,heel mooi verpakt,alles zoals beloofd

Assortiment
bekende en minder populaire geurtjes.

Aanbeveling
gewoon doen,alles oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylv. 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Doen wat ze beloven; snelle levering, zorgzame verpakking, proefjes als blijk van waardering voor je klandizie

Extra toelichting
Doen wat ze beloven; snelle levering, zorgzame verpakking, proefjes als blijk van waardering voor je klandizie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamvanzutphen 15-01-2009

Algemene score

10,0
Zeer fijna webwinkel. Word altijd vriendelijk geholpen met mijn vragen en de
leveringen zijn tot nu toe altijd binnen 24 uur geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svelsen 20-11-2008

Algemene score

10,0
Uitstekende service en uitstekend assortiment. Ben al maanden tevreden met deze
site. Een waar voorbeeld voor andere!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer