Parfumania - Reviews & Ervaringen

10,0 Lees 335 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Parfumania.

Parfumania stelt zich voor

Parfumania is een online parfumerie met een ruim assortiment parfum, huidverzorging en cosmetica van topmerken. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk parfum of een mooi cadeau, bij Parfumania bent u aan het juiste adres. Alle producten in onze online parfumerie zijn uit voorraad leverbaar. Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis! Daarnaast ontvangt u bij elke bestelling een gratis proefje en betaalt u bij een aankoopbedrag van boven de € 100,- geen verzendkosten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1 review die geschreven zijn in het afgelopen jaar

10

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne Molenaar 04-11-2018 Via de website gekocht

Verschillende keren parfum besteld en meer dan tevreden:-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een betrouwbare online parfumerie die super snel mijn producten leverde.
Uitstekende service en de parfum goed verpakt, bovendien werd mijn bestelling
geleverd met samples als extra.
Een aanrader in haar totaliteit, ook als je kijkt hoe uitgebreid het assortiment is.
Zeker een aanbeveling waard......TOP!!!
Yvon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BossBundy 11-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website ziet er netjes uit en werkt goed. Kreeg het paketje netjes op tijd in huis. P.S. Dit is de beste tekening van een piraat die ik ooit gezien heb

Pluspunten

  • alles on point
  • tekening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brianc 24-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
Prima

Service
Ze zijn heel aardig en proberen wel te helpen, alleen heb je daar zo weinig.

Aanbeveling
De parfum is van zeer slechte kwaliteit voor een of andere rede...

Extra toelichting
Je ruikt de parfums bij Parfumania gewoon veel korter en minder... Weet niet waarom, misschien staan ze daar gewoon langer in een magazijn, of zijn ze gewoon nep.. maar hoe dan ook, als je het zelfde flesje bij de Douglas haalt ruikt hij 10x sterker en langer.... De Fahrenheit 32 ruikt niet eens zoals hij hoort te ruiken.. De Gucci, Gucci ruik je na een uur al niet meer, terwijl je hem normaal echt super lang ruikt.. En de Gucci made to measure had ik nog niet eerder gehad, maar die ruik je letterlijk maar een kwartier..... Zonde van m'n geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen Kocken 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere overzichtelijke website

Service
goed! Snelle levering en goed beschermd verpakt

Assortiment
ruim en in alle prijsklassen een goed assortiment! Al surfend heb ik nog ideeën opgedaan voor kleine kerstcadeautjes.

Extra toelichting
heldere website en een ruim assortiment in alle prijsklassen. Geen verrassingen bij de levering, producten voldeden aan de verwachting. Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ajax8 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Lekkere geurtjes voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robart 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was makkelijk te plaatsen

Service
Snel geleverd, goed verpakt.

Assortiment
Alle luchtjes zijn er wel te vinden

Aanbeveling
Mijn favoriete site voor luchtjes

Extra toelichting
Deze webshop heeft een breed assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbrugman 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke bestelprocedure

Service
Producten zeer snel geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Assortiment
Parfumania had niet alleen het product dat ik zocht maar had er zelfs een hele mooie giftset van voor dezelfde prijs als elders enkel het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Goede tip: check altijd eerst Parfumania.nl voordat je het elders overweegt te kopen.

Extra toelichting
Snel, eenvoudig en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buurma 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inderdaad, voor 4 uur besteld, de volgende dag keurig in huis, zelfs met de Sinterklaasdrukte!!

Service
Keurig verpakt en anoniem (ook fijn voor de huisgenote voor wie het cadeau is!)

Assortiment
Ik kon alles vinden wat op het lijstje van de Sint stond en daarbij kiezen uit diverse volumes. Prima!

Aanbeveling
Zeker, ook kijkend naar de zeer scherpe prijsstelling! Echt een aanrader!

Extra toelichting
Keurige overzichtelijke web shop, scherpe prijzen en een goede service. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avanderspuij 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is zo makkelijk om te bestellen enbte surfen op de site van parfumania

Service
Snel betalen en leveringen binnen 2 dagen was alles binnen

Assortiment
Genoeg variatie op de site om uit te kiezen

Aanbeveling
Ik zou ze wel aanbevelen aan familue en vrienden

Extra toelichting
Het is een leuke website waar je gemakkelijk en snel kan bestellen en surfen tussen al de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EL. 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijk producten bestellen.

Service
Snelle levering, volgende dag 9 uur in huis!

Assortiment
Goed assortiment, alleen een product wat ik zocht van Clarins was er net niet...

Aanbeveling
Super snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Super snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Rzepa 27-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

cissie61 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Tikte de naam van het product in en kon direct zien dat het leverbaar was. Betaling met creditkaart gedaan, ging prima.

Service
Snelle levering, en je wordt op de hoogte gehouden.

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen. Heb maar naar 1 product gezocht.Zou er alleen graag de keuze voor een grotere fles gehad willen hebben.

Aanbeveling
Snelle levering.Stevig verpakt.

Extra toelichting
Vind het belangrijk wanneer ik per internet een bestelling doe, dat er een snelle levering gedaan wordt. En dat is hier het geval Dat ze mijn geurtje hebben is natuurlijk ook heel belangrijk. (Slecht te krijgen op de Nederlandse markt)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

djnelis 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk van achter je PC vandaan bestellen

Service
Snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden worden van je bestelling!

Assortiment
Alles leverbaar!

Aanbeveling
Makkelijk/snel/goeie service!

Extra toelichting
Alleen maar positieve punten, makkelijke en duidelijke website, snelle levering, goeie service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilsier 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gelijk gevonden wat ik nodig had

Service
De volgende morgen al in huis

Aanbeveling
Snelle verwerking en snelle levering. Keurig verpakt en product was precies waat ik had verwacht

Extra toelichting
Via beslist.nl bij jullie terecht gekomen. Eerlijk gezegd wist ik niet van jullie bestaan af maar vanaf heden zal ik jullie aanbevelen inzake bovengenoemde mening en ga ik jullie website verder bezoeken. Met vriendelijke groet, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brulaap 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site is overzichtelijk

Service
Levering was prima op tijd. Ik kreeg er een zakje kruidnootjes bij. Leuke attentie zo rond de sinterklaas

Assortiment
Ik was op zoek naar 2 luchtjes, waarvan ik er maar 1 op deze site heb gevonden. Chanel Mademoiselle is helaas niet verkrijgbaar.

Aanbeveling
Voor de geur die ik heb gekocht was deze site het goedkoopst. Kijk er eens rond, maar vergelijk goed.

Extra toelichting
Snelle service verzendkosten zouden ze in december af moeten schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JolienNL 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Supereenvoudig om te bestellen, scherpe prijs en gelijk de volgende dag geleverd. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Biljouw 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
producten zijn overzichtelijk te vinden

Service
zeer nelle en correcte levering, zeer scherpe prijzen, met een gratis attentie erbij

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goedkoper en beter kan bijna niet

Extra toelichting
Het is fijn on-line te kunnen shoppen bij een winkel die een goed assortiment heeft, een scherpe prijsstelling hanteert en ook nog een uitstekende afhandeling verzorgt. Chapeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilhelminaA 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Fijn om gelijk te kunnen kiezen voor een afhaalservicepunt, zodat je thuis niet op de post hoeft te wachten.

Assortiment
Keus genoeg!

Aanbeveling
Zie boven, vlotte levering en goed verpakt.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelladella 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De producten die je zoek zijn duidelijk aan gegeven.

Service
Voor 15.00 uur besteld en s´avonds kreeg ik al bericht dat mijn pakket onderweg was en de andere middag had ik het al.

Assortiment
Heel veel leuke spullen,misschien te veel!

Aanbeveling
Mijn vriendinnen heb ik al op de hoogte gesteld!

Extra toelichting
Overzichtelijke site met veel spullen voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fraanz 111 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
binnen 2 dagen was de bestelling er. Ook bericht wanneer de bestelling verzonden werd

Assortiment
alle luchtjes kun je bestellen

Aanbeveling
scherpe prijs en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Parost 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb de artikelen gisteren besteld en heb het vandaag al in huis! De site is erg overzichtelijk en er zijn leuke aanbiedingen te vinden!!

Service
Ik had een vraag over 1 van de producten. Ik werd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Heel fijn, op basis daarvan heb ik een juiste keus kunnen maken!

Aanbeveling
Een groot assortiment voor betaalbare prijzen en nog een extraatje ook! Leuk!

Extra toelichting
Super! De medewerker aan de telefoon had kennis van de producten en heeft het verschil tussen twee keuzes goed weergegeven zodat ik een goede keus heb kunnen maken. Samen met de betaalbaarheid van de producten maakt het dat ik zeer tevreden ben. Je vindt niet vaak meer een prijs/kwaliteit verhouding waar ook nog advies wordt gegeven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Castermans 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website
Snelle bestelling
Duidelijke prijzen

Service
Wordt geleverd zoals vermeld

Assortiment
Niet heel veel keuze, maar toch voldoende

Aanbeveling
Heb de site al aanbevolen

Extra toelichting
Zeer makkelijk en snel te bestellen. Je moet je niet verplaatsen, betaling veilig via kredietkaart. Levering thuis. Verpakking altijd in orde. Minpunten: sommige merken niet verkrijgbaar vb Stella McCartney. Maar een mens kan niet alles verlangen .....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PJ M. 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hiddenval 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je op de website kijkt zie je catogorien op man, vrouw etc. Je kan ook op merk en dergelijke kiezen die gemakkelijk te vinden zijn.

Service
Snelle bevestiging, snelle informatie over de levering met track and trace code.

Assortiment
Genoeg aanbod. Altijd een product te vinden voor jezelf of aan iemand cadeau te geven.

Aanbeveling
Makkelijk, snelle levering, goede informatie over je bestelling en heel erg voordelig.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aanraden om op zijn minst te kijken op de website. Levering, service en de prijs is wel heel aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bedaf Goirle 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig en snel gewenst artikel kunnen bestellen.
Hor zou het beter of sneller kunnen?

Service
Het enige, maar begrijpelijk negatieve is dat de verzendkosten betaald moesten worden door de klant.

Assortiment
Gevraagd artikel stond op verlanglijstje van kleinkind en dat vonden we bij u zo meten. Heb geen oordeel over het totale aanbod

Aanbeveling
Zal kennissen, vrienden en familie zeker op de site ijzen.

Extra toelichting
Geen vetrdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MrXander. 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk om producten te vinden en ook uitgebreide mogelijkheden voor betaling en bezorging.

Service
Product zéér netjes verpakt. Zondag avond besteld en kreeg het maandagmiddag meteen binnen.

Assortiment
Ze hebben de deodorant die ik nergens anders meer kan kopen i.v.m leverbaarheid. Dus ik vind het top. Een 8 omdat ik niet weet hoe uitgebreid het assortiment is.

Aanbeveling
Niet iedereen houdt van online winkelen. Vandaar een 8

Extra toelichting
De onlineshop heeft de deodorant die niet meer verkrijgbaar is bij de meeste parfumwinkels i.v.m leverbaarheid. Dat is erg prettig. Buiten dat is het product zeer netjes verpakt is, was het pakketje 2 dagen nadat ik het (op een zondagavond) besteld had binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ndecaluwe 17-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit om je favoriete geur te kopen.

Service
Een geweldige service, vandaag besteld en de volgende dag al bezorgd, super !!

Assortiment
heel veel keus , ook de nieuwste geuren.

Aanbeveling
Ik heb het al aan vriendinnen doorgegeven, zoveel service en gemak om je geurtje te kopen.

Extra toelichting
Ik vind deze online shop helemaal super, kende hem hiervoor niet, maar gewoon geprobeerd omdat de prijzen ook erg gunstig zijn.Hele goede service, vandaag besteld en de volgende dag al netjes thuis bezorgd. Gemakkelijker kan niet !De volgende keer dat ik een geurtje nodig heb , bestel ik het zeker bij Parfumania!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anisca 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona_berkhof 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site overzichtelijk!

Service
De bestelling werd direct verwerkt en was snel in huis.

Assortiment
Er was voldoende keuze.

Aanbeveling
Snelle service en voldoende keuze- niets meer te wensen, toch!

Extra toelichting
Snelle en duidelijke service en leuk assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vanzuilekom 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het bestellen gaat eenvoudig en snel

Service
ik weet niet wat je onder service verstaat. ik heb nog geen ervaring op dit onderdeel.

Assortiment
je kunt kiezen uit heel veel geuren en een breed assortiment maakt het mogelijk bijna altijd jouw favoriete geur te vinden

Aanbeveling
de prijzen zijn veel lager dan ergens anders,de levering is supersnel en de keuze is geweldig groot. Top.

Extra toelichting
zie mijn antwoord bij: in welke mate zou je de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ellen Riemens 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk, snel, met een minimaal aantal klikken is het geregeld

Service
de volgende dag binnen, zonder verzendkosten, artikel goed geprijsd

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sleeuwtje 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer laagdrempelig, iedereen kan hier makkelijk een account aanmaken en winkelen. Ook voor mensen die niet vaak achter de computer zitten.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling opgestuurd wordt, en dus binnenkomt. Ook weer duidelijk.

Over de klachtenafhandeling geen ervaring, simpelweg geen klachten gehad.

Assortiment
Kan alleen beoordelen over de parfum/ dames/ heren.Prima

Aanbeveling
Doe dat zeer regelmatig, de prijs/ kwaliteit scheelt enorm

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zie ingevulde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrike nijboer 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site!

Service
Snelle levering, keurig verpakt.

Assortiment
Groots aanbod van alle bekende geuren.

Aanbeveling
Duidelijk, goede service, snelle levering en natuurlijk leuke aanbiedingen!

Extra toelichting
Heel goed bevallen, goedkoop, snel, duidelijk, veel aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasse547 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelprocedure absoluut goed! Makkelijke overzichtelijke website! Betaling idem dito! Kortom, ik kende uw bedrijf niet maar ben zeeeeeer tevreden!

Service
De levertijd volgens verwachting, en super snel!

Assortiment
Heb zeker kunnen vinden wat ik zocht en het artikel is zeker .prijsconcurrerend

Aanbeveling
Allen maar goede ervaring bij mijn eerste aankoop!

Extra toelichting
Zoals reeds aangegeven is mijn ervaring bij de eerste aankoop bij Online parfumania zeer goed. Zo dat ik een volgende bestelling zeker weer bij u zou doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goldenlight 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede produkten, goede service, netjes bezorgd, allemaal prima in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandra1191983 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk!

Service
Bestelling was gauw binnen, communicatie via de mail was duidelijk en alles was keurig verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Gewoon goede producten voor een goede prijs.

Extra toelichting
Al met al een goede online shop ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ellisfleer 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ideale website, snel je product via zoekfunctie in beeld, snel besteld

Service
snelle levering, prima aflevering

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik vinden, prettig

Aanbeveling
makkelijk en goedkoper dan de reguliere drogist

Extra toelichting
zoals boven omschreven prima assortiment, makkelijk te bestellen, snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronve 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig vanuit mijn luie stoel met mijn laptop winkelen op de webshop van Parfumania. Betalen via Paypal zonder extra kosten en dag na de bestelling thuis afgeleverd. Super gemakkelijk dus !

Service
Dag na de bestelling al geleverd aan huis. Super service!

Ook alternatief afleveradres is in te geven, zeer gemakkelijk voor moment dat ik niet thuis ben.

Ik heb aangegeven dat het als kadoo verpakt moest worden, wat bij aflevering super netjes gedaan is.
Echt hulde !

En er zat een gratis monstertje in de verpakking. Extra leuk dus

Assortiment
De webshop is overzichtelijk, mooi vormgegeven en gemakkelijk in gebruik.

Zeer uitgebreide keuze aan artikelen, niet alleen parfums. Maar ook huidverzorgingsprodukten en cosmetica. Zelfs geschenksets zijn te bestellen en leuke geschenken voor kinderen.

Aanbeveling
Deze website zal ik zeker aanbevelen aan vrienden, gezien het grote assortiment en het gemak waarmee gewinkeld kan worden.
Ik heb letterlijk mijn deur niet hoeven te verlaten om toch een leuk geschenk te kunnen kopen (ingepakt en wel!) voor mijn vrouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline19 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Bezorging snel en keurig verpakt.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Als je het hier niet vind...

Extra toelichting
Zocht naar de Van Gils Deo Stick die in normale drogisterijen moeilijk te verkrijgen is en ook duur. Op deze webshop vond ik de Deo Stick tegen een voordelige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baucke 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

je van veen 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen

Service
zeer goed

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Omdat het een goed bedrijf is

Extra toelichting
Ik vindt het gewoon een dikke tien waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

assujoe 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel zoeken en zeer uitgebreid assortiment geven meteen resultaat!
Super.

Service
Regulier, goed, nette levering, correcte verzending, snelle afhandeling!
Zoals het hoort!

Assortiment
Als eerder aangegeven, zeer uitgebreid en ruime keus.

Aanbeveling
ABSOLUUT!

Extra toelichting
Diverse sites bezocht. Gering assortiment geconstateerd want meestens niet het gezochte voorhanden. Parfumania, goed gepositioneerd op Google, heeft en levert optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

missaah 05-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De site was erg duidelijk. Er stond een beschrijving over '''lady million bij'' dat het de uitoering van 2012 was, en die wilde ik hebben. De bestelling was zó geplaatst, en na een paar dagen was hij al binnen, veilig verpakt en wel.

Assortiment
De meeste merken parfum worden op deze site verkocht. En het gemak is goed. Sommige specifieke parfums waren niet te vinden, maar die zijn überhaupt moeilijk te vinden. Ik had niet verwacht van zo'n internet winkel dat deze zo een groot assortiment had. Mijn complimenten.

Aanbeveling
Ik ben niet altijd fan van internet winkelen, er zitten toch allerlei voorwaarden en risico's aan vast. En je weet soms niet of het product wel goed is, en dan heb je toch weer verzendkosten betaald. Maar deze winkel heeft het veilig, snel, en handig gedaan. Er zitten leuke acties bij, de prijzen zijn mooi redelijk. Maar sommige voorwaarden kon ik in het begin moeilijk vinden. Maar uiteindelijk vond ik alles wat ik wilde vinden. Op de levertijd en de verzendkosten na. Dat was niet bekend tot dat de bestelling was geplaatst.

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed. Ik wist eigenlijk niet dat er winkels waren. Maar nu wil ik er zeker een keer één bezoeken. Deze winkel houdt zich aan de voorwaarden, en zijn eerlijk. De internet winkel is vrij overzichtelijk, en het assortiment is best groot. Ik ben blij met mijn parfum, en ik vond de prijs heel mooi voor het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

veveruska79 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was makkelijk via mobiel te bestellen.

Service
Makkelijk bestellen,goede prijz en snel geleverd.

Assortiment
Veel beter dan sommige parfumerie

Aanbeveling
Ben heel er tevreden.

Extra toelichting
Kreeg deze winkel aanbevolen van mijn vriendin en alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvmerre 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten snel te vinden, duidelijke site en makkelijk te bestellen.

Service
Goede service duidelijke communicatie via mail, je wordt goed op de hoogte gehouden van bestel/lever proces. Doen wat ze beloven.
zeer concurrerende prijs.

Assortiment
Heb (nog) niet veel rond gekeken, vond gelijk wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties,

Extra toelichting
Jullie maken waar wat jullie beloven, vandaag besteld morgen in huis! TOP.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marike wierema 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Moest het pakketje ophalen. Makkelijker als het thuis bezorgd wordt

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Heb maar een merk besteld, maar zie op de site een ruime sortering

Aanbeveling
Snelle levering. Goedkoop. Je wordt via email op de hoogte gehouden van je bestelling.

Extra toelichting
Mijn product wordt niet meer gemaakt en bij parfumania hadden ze het nog op voorraad voor een betaalbare prijs. Snelle levertijd Jammer dat het niet thuis bezorgd wordt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Klantenservice Parfumania 06-11-2013

Geachte mevrouw Wierema,

Hartelijk dank voor de positieve review op die u over onze site heeft geschreven. Bij uw winkelbeoordeling schrijft u dat u het jammer vindt dat u het pakketje bij een afhaallocatie moest ophalen en dat u het makkelijker zou vinden wanneer het bij u thuis bezorgd zou worden.

Waarschijnlijk is er in dit geval sprake geweest van een misverstand. U kunt in uw account namelijk meerdere afleveradressen opslaan, waaronder ook uw eigen huisadres. De postbode zal het pakketje dan gewoon bij u thuis aanbieden of evt. bij uw buren wanneer u op het moment van afleveren niet thuis bent. Pas wanneer na 2 afleverpogingen het pakketje niet bezorgd kan worden, zal het pakketje worden overgebracht naar een afhaallocatie. U ontvangt dan een briefje in de brievenbus met daarop het adres van de afhaallocatie.

Bij uw recente bestellingen heeft u er zelf voor gekozen om het pakketje rechtstreeks naar het postkantoor in de Bruna te laten sturen. In plaats van uw eigen adres heeft u deze afhaallocatie als afleveradres geselecteerd. In dat geval zal het pakketje dus niet eerst bij u thuis worden aangeboden, maar wordt het direct naar de afhaallocatie gestuurd. Sommige klanten vinden dit makkelijker, omdat ze overdag vaak niet thuis zijn en het pakketje dan kunnen afhalen wanneer het ze uitkomt.

Wanneer u het pakketje graag thuis afgeleverd wilt hebben, dan dient u tijdens het afrekenen uw eigen adres als afleveradres te selecteren en dus niet de afhaallocatie in de Bruna.

Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest en mocht u in de toekomst problemen ondervinden met het selecteren van het juiste adres, neemt u dan gerust even contact met ons op. U kunt ons op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op nummer: 0592 – 37 37 80. Wij helpen u dan graag verder.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Parfumania

Reageer

Jenna Tas 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis uitzoeken is handig, wanneer je weet wat je wilt. Spaart veel tijd!

Service
Duidelijke tekst, alle beloftes worden ook nagekomen.

Assortiment
Die leek me behoorlijk. Omdat ik wist wat ik wilde bestellen, heb ik niet verder gebladerd.

Aanbeveling
Voor drukke mensen is deze bestelwijze het einde!

Extra toelichting
De website is overzichtelijk. Uitzoeken, bestellen en betalen gaat vlot. De bezorging en verpakking zijn perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabsibalouke 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik ben op zoek geweest naar de; givenchy phenomen eyes mascara,ik heb parfumerieen bezocht, deze zijn grote naamdragers, nergens kreeg ik deze mascara, uiteindelijk over internet de site parfumania gevonden, en jawel, ik ben dol gelukkig.

Service
het aanbod is groot, artikelen zijn goed aangegeven, geweldig is, dat geen extra leveringskosten gevraagd worden,de leveringstijd is gegarandeerd super snel!!
De mascara was stevig verpakt, ben met een woord; TEVREDEN!!!

Assortiment
Groot aanbod, artikelen worden duidelijk weergegeven met foto en omschrijving, levertijd is super snel en daarbij gratis.

Aanbeveling
In veel winkels heb je lang niet een breed aanbod van artikelen, je hebt alle rust en tijd om de artikelen te bekijken en je te informeren.Alles van thuis uit,

Extra toelichting
Het bestelde artikel was goed aangeprezen op de site , een goede prijs, geen leveringskosten, korte leveringstijd. het artikel was goed verpakt, zo kan ik vertrouwen krijgen om mijn gewenste dingen te bestellen, gewoon van thuis uit en neem dankend het bestelde in ontvangst!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Walter01 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Valimax 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
In vele winkels niet meer te krijgen, wel bij Parfumania voor een nette prijs en ook nog de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews