Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ardnas15-02-2019
Duidelijk informatie Veel keuze Makkelijk bestellen Ook bij vragen, makkelijk contact te krijgen. Levertijd meestal niet lang.
Jose15-02-2019
Fijn winkelen in een webwinkel met een groot en divers assortiment. Het overzichtelijk en duidelijk opgezet waardoor je maar blijft kijken.
Zizim15-02-2019
Geweldige site. Wanneer ik krap zit maar dingen toch moet hebben kan ik het altijd of achter en in termijnen. Dat geeft mij de tijd en ruimte omctoch mijn aankoop te kunnen doen. Daarom is otto nummer 1 webwinkels voor mij.

W borst15-02-2019
Prima bestellingen snel geregeld en op afbetaling .altijd zeer tevreden geweest bij otto .bestel al jaren .vriendelijke groet
K. van Vliet15-02-2019
Artikel was bij Otto het goedkoopst en je kunt achteraf betalen. Website werkt erg fijn.
Corina15-02-2019
Zeer uitgebreide catalogus. Goede zoekfunctie. Duidelijk. Goed overzicht. Betaalbaar. Leverings aanduiding klopt. Gewoon easy does it😊
Prashant Roy15-02-2019
Otto.nl is echt een zeer effectieve en kostenbesparende keuze voor alles wat u nodig heeft. In mijn geval ontdekte ik dat de aanbiedingen en variëteit aan meubels ongelooflijk zijn, omdat binnen een mum van tijd mijn vrouw en ikzelf konden beslissen wat we kopen. Ook biedt dit meerdere opties op betaling, gratis bezorgen (ongeveer 75 euro), gratis omruilen en heeft 2 jaar garantie. Zeker de moeite waard om te winkelen!
Hetty van zee14-02-2019
Ik vind deze Shop geweldig ,ze gaan oneindig ver om voor jou te vinden wat je zoekt tot op heden is dat ook gelukt de service is geweldig bezorgingen op tijd, terug zenden zonder problemen in alle opzichten een topper.
Fred van Reijsen14-02-2019
Fijne webshop en heel duidelijk de artikelen te vinden en een zeer prettige manier om de bestelling af te handelen. Aanrader dus ++++++
ozlem14-02-2019
levering heel snel en kwaliteit erg goed ik ben tevreden met alles van otto.
Ans14-02-2019
Geweldig veel keus.en goedkoop .heb meerdere keren hier spullen gekocht.bezorging is top en achteraf betalen . geweldig .en je hoeft de deur niet uit .
Chris14-02-2019
Otto is gewoon fijn om te shoppen. Er is van alles te vinden en de service is uitstekend
Tante Till14-02-2019
Ik bestel al vanaf mijn jeugd graag bij Otto, omdat ik niet zo van winkelen houd en het dan lekker thuis aan kan passen. Nu hebben jullie een onlineshop en bestel ik sinds kort weer bij jullie. Het is gemakkelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk om een bestelling te doen. Verder zijn de foto’s van de kleding duidelijk en mooi en je kan ze vergroten wat erg fijn is.
Teunie14-02-2019
Sterke, niet kapot te krijgen overhemden. Blijven mooi in de was Mijn man draagt niet anders. Prachtig in zwart en rood.
Inge14-02-2019
Fijn en vlot geholpen , heb ik altijd bij otto, ik zou deze site van harte aanbevelen
Gertjanbammer13-02-2019
Makkelijk en snel een flexibele betalingsregeling te regelen. Hele flexibele regeling en duidelijk wat je per maand wil betalen. Extra aflossen mogelijk!
Wanda13-02-2019
Altijd ruime keuzes voor ieder wat wils .een mooie snelle service en levering
Halima13-02-2019
Ik wil graag winnen en iets mag zelf kiezen en niet zelf betalen alfast heel erg bedankt
Albert Steen13-02-2019
Top duidelijk en supper mooie kleding televisies koelkast ver ben ik nog niet
Mieke Koster13-02-2019
Omdat ik regelmatig bij Otto kijkt naar datgene wat ze aanbieden en de prijs. Omdat het artikel wat ik heb besteld mij aansprak ben ik tot kopen over gegaan. ook vind ik het prettig om pas te betalen nadat ik het gepast en gezien heb en dat is mogelijk bij jullie. Enigste minpuntje zijn de verzendkosten die er extra bijkomen vandaar de 8
AHOF13-02-2019
3.0
3.0
Duidelijk en goede klantenservies! Bij Otto kun je gratis verzenden en retouren ook is de bestelling gauw geleverd,
Wendy13-02-2019
De laagste prijs die er te vinden was voor de pedicureset die ik graag wilde. Maar de verzendkosten teleurstellend. Bij de meeste winkels vervallen deze bij bestelling boven de €20 in dat geval vind ik de service en snelheid van levering beter bij bijvoorbeeld bol.com
larsreiken13-02-2019
Super snelle levering en top kwaliteit, ga hier vaker bestellen en raad het zeker aan.
Kelly Coolen13-02-2019
Zeer te vreden er over klant vriendelijk Goede motivatie je vraag iets en meteen krijg je antwoord op je vraag Zeer te vreden ben ik
Michael13-02-2019
Erg fijne webwinkel, goed op de hoogte van prijzen elders en bezorgopties zelf aangeven vind ik ook erg fijn! Al met al mij gaan ze vaker terugzien