Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik kies voor Otto omdat de kleding die ik bestel altijd van goeie kwaliteit en pasvorm is..mijn moeder al meer dan 35 jaar klant van zotto is..fuscfat zegt genoeg over de service ...top!
Leuke producten, goede omschrijving en foto's , veel filters en goede prijzen.
Alles werkt snel en klantvriendelijk, ze hebben vaak goede en leuke acties waarmee ze goedkoper uitkomen dan andere webwinkels. Als je iets specifiek zoekt heb je het snel gevonden dus is fijn.
Leuk voor alle leeftijden. Frisse uitstraling .
Het word keurig verstuurd top.
De klantenservice is zeer correct en erg vriendelijk.
Ik vind Otto een prettige online winkel. Het zoeken gaat gemakkelijk en de foto's zijn duidelijk. Omschrijvingen geven vaak goed aan hoe het qua maat zit, en reviews van andere gebruikers zijn gemakkelijk te zien/lezen. De levering gebeurd vaak zoals beloofd, en mocht er eens iets tegen zitten, dan krijg je netjes een mail. Retoureneren en of omwisselen is telefonisch snel geregeld. Ik ben zeer tevreden over Otto
De site is overzichtelijk, je ziet gelijk welke kleuren er zijn en welke maten er nog beschikbaar zijn. En er is ontzettend veel keuze, heerlijk!
Otto heeft veel keuze in dames en heren merk kleding deze wordt snel geleverd
Een super website. Met een groote assortiment. Waar je veel aan hebt. Dankjullie wel.
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
Goeie service.
Zeer goeie kwaliteit.
Goeie aanbiedingen.
Fijne en duidelijke website. Vlotte levering.
Goed assortiment. Fijn dat je favorieten kunt maken om te onthouden.
happy with my purchase and great customer service ,i will definetly recomend to a friend.
thanks!!
Mijn moeder bestelde vroeger al bij jullie en ik doe dat ook al jaren.
Makkelijk bestellen, netjes geleverd, achter af betalen. Top!
Goede kwaliteit spullen.
Het vinden van het juiste artikel heeft even geduurd. Otto kwam met de “oplossing” voor mij. Bij het bestellen werd ik verrast door de zorgvuldigheid en het gemak👍
Goeie service en ruime keuze.
Vriendelijke klantenservice.
Goeie prijs/kwaliteit verhouding
Eigenlijk niets op aan te merken, makkelijk bestellen vanuit de luie stoel (wel jammer voor de ondernemingen die het hoofd maar nauwelijks boven water kunnen houden) jullie doen wat je beloven, en de maten, kleuren, modellen komen goed overeen met de werkelijkheid. Valt het artikel toch tegen is retourneren duidelijk met bijgeleverde retourbrief. Kijk weer uit naar mijn bestelling!
Leuke aanbiedingen. En bij bestelling kun je rekenen op een goede levering op tijd en bij retour word je goed geholpen.
Leuke shop. Snelle levering en geregeld acties. Super dit vinden de mensen leuk.
Ik heb al verschillende kledingstukken besteld en ben zeer tevreden over kwalitiet, levertijd en de afwikkeling van mijn bestellingen.
Ik zeer tevreden over het online kopen bij Otto. Ik beveel dit aan iedereen aan.
Je hoeft er de deur niet voor uit. En er is vol op keus.
Hele goede kwaliteit en goede service enzeer groot aanbod duidelijke site vriendelijk personeel
Veel keus, duidelijke foto’s, mooie mode, precies wat ik zoek voor mijn garderobe
Geweldige artikelen, die ik allemaal gekocht heb, geen klachten super.we hebben verschillende kasten gekocht eb vloerkleden. Alles is mooi.
Vriendelijk in gebruik en erg overzichtelijk
Genoeg keuze en snelle levering
Mooie overzichtelijke website, makkelijk in gebruik. Veel keuze, je kunt hier bijna alles vinden. Super handig.
Klantvriendelijk en een goede service. Ik zou het iedereen aan bevelen en het bezorgen gaat uitstekend.