Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Deborah31-03-2019
Tv gekocht en zij er super blij mee en super goed geholpen wil nu een bankstel gaan kopen want heb er goede vertrouwen in
Francis31-03-2019
Goede site, veel keus, mooie kwaliteit kleding in diverse stijlen en maten. Ook voor de volle vrouw ontelbaar veel keuze. Enige minpunt vind ik de vaak lange levertijd van producten en daardoor vaak meerdere deelbezorgingen.
Jessica W30-03-2019
Hele mooie producten voor een kleine prijs! Deze zijn tevens ook nog heel degelijk! Verder is het heel fijn dat er een mogelijkheid is om een product achteraf te betalen, zodat je met zekerheid kan weten of het product wel compleet is. De site is heel duidelijk en de service is van zeer goede kwaliteit!

Esther30-03-2019
Ruime keuze uit producten met een hele goede prijs en kwaliteit. De website is erg overzichtelijk en je kan makkelijk alles vinden wat je zoekt.
Nathalie30-03-2019
Ze hebben goede service en helpen je met alles de bezorgers zijn heel vriendelijk en de aan de telefoon staan ze he vriendelijk tewoord
Jan30-03-2019
Gekozen voor Otto omdat de producten makkelijk te vinden zijn, op de site, en tegen een scherpe prijs. Ook de levertijd voor het product en het afvoeren van het oude product heeft duidelijk meegespeeld om te kiezen voor Otto. En niet te vergeten het betaalgemak, je kunt op verschillende manieren betalen wat erg fijn is.
alfa30-03-2019
makelijk en mooi van af de stoel besteld dat is mooi ! je hoef niet naar de winkel en het wordt thuis afgeleverd.
Wilma30-03-2019
De Otto webshop biedt hoogwaardige mooie kleding aan op een mooie duidelijke manier . Foto’s goed, leuke combinaties, en goed gelijkend. Website werkt altijd prima. Vaak is de kleding nog mooier in t echt en kwalitatief zeer goed dan hoe het op de foto eruitziet . Ben zeer tevreden. Fijne merken. Levering goed. Betalingsmogelijkheden goed. Zou ik iedereen aanraden die goede mooie en ook vlotte kleding zoekt.
Lin6930-03-2019
Al jaren klant bij Otto, ik bestel er graag. Ik ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit. De website is duidelijk en de producten worden goed omschreven, ook wanneer het artikel geleverd kan worden is goed aangegeven. Bij bestelling wordt je duidelijk geïnformeerd wanneer het artikel geleverd wordt. Tot nu toe bevalt bestelling bij Otto prima.
Albertina30-03-2019
Leuke, betaalbare mode. Voor jong en alle leeftijden, goede pasvorm en kwaliteit in materiaal.
Suus30-03-2019
Pluspunten: leuke producten volgens laatste trends. Scherp geprijsd. Minpunten: bestedingslimiet is laag zodat kopen met acceptgiro niet makkelijk mogelijk is. Levertijd is lang, 5+ dagen.
Jolanda30-03-2019
Ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik bij Otto bestel. Het wordt netjes geleverd en eventuele retourzendingen worden netjes afgehandeld.
Tineke30-03-2019
Ik vind de site erg overzichtelijk en zou deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden. Goede service en snelle afhandeling bij bestellingen
jeroen30-03-2019
5.0
5.0
Vervelend dat je verplicht bent een account aan te maken. Zou niet hoeven vindt ik. Ook jammer dat ik geen ander bezorg adres kon invullen. Via de telefoon besteld maar de site was niet duidelijk in de browser te zien. Anoniem een review achterlaten is er ook niet bij.
Gerda30-03-2019
Ik vind het makkelijk om het zo online te bestellen. Hebben vaak iets in de sale’ Dus het hoeft niet te duur te zijn. Komt ook mooi op de afgesproken dag en tijd via de mail. Goede zaak is het.
Annika30-03-2019
Ik heb hier het product gevonden die ik verder nergens kan vinden. Wel vind ik het triest dat je verzendkosten moet betalen voor alle bestellingen ongeacht bedrag waar je voor koopt. Echt niet van deze tijd. Als ik dit product ergens anders had kunnen krijgen had ik daarom afgehaakt bij Otto.
J. Adrianus30-03-2019
OTTO levert al sinds jaar en dag thuiswinkelservice. Deze webshop is eigentijds, betrouwbaar en heeft het gemak van achteraf betalen. De OTTO webshop is overzichtelijk, praktisch en de artikelomschrijving is duidelijk en accuraat.
Maria5930-03-2019
Gebruiksvriendelijke site Mooie producten (voor mij voornamelijk kleding) Niet meer van deze tijd is dat je niet zelf een leverdatum/dagdeel kan kiezen en dat je alleen kan afhalen bij een ophaalpunt of op je eigen adres ipv werkadres kan laten bezorgen. Voor de werkende mens zou dit super gemakkelijk zijn.
Astrid29-03-2019
Prima levering Goede kwaliteit Prima klantenservice Tientallen jaren al tevreden klant Vaak korting
R Karst29-03-2019
Veel keuze. Goede kwaliteit. Snelle verzending. Snelle retour afhandeling.
Siena29-03-2019
Super. Snel geleverd, goed verpakt. Erg blij mee🤗 Al flink wat bakjes thee gezet met mijn nieuwe waterkoker
Pietdanen29-03-2019
Een super mooie kast gekocht levering perfect verlopen een voudig inelkaar gezet voor deze prijs een koopje een aanrader
Ellen29-03-2019
Prima webshop. Van alle markten thuis. Meer keus dan in reguliere winkels. Goede prijs -kwaliteit verhouding Bij Otto vind je het meestal.
Eugene29-03-2019
Otto.nl heeft altijd goede aanbieding, service en kwaliteit. Als klant ben blij want is kwalitatief winkel. Thank you
C. Bade-Rutjes29-03-2019
Ik ben een nieuwe klant ... en tot dusver is het perfect ... een overzichtelijke site met een heel groot assortiment ... ook de bezorging en afwerking was keurig !!