Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle site, kunt overal vlot doorheen scrollen, verder vlotte levering en fakturatie-overzicht en betalingsmogelijkheden.
Ik ben heel tevreden met service van OTTO. Ze hebben een goed collectie kleding met veel keuze.
Snelle verzending en ben je niet vrede met je bestelling of de maat is niet goed simpel terugsturen.
En snel je geld terug.
Goede service en snelle levering en een luisterende oor heb een nieuwe stoel gekocht zit perfect
Otto een winkel waar je rustig uit kan zoeken ,wat voor materiaal stof kleur ,daar ik een
Goede pasvorm heel belangrijk vind , shop ik bij Otto , ruilen of terugbrengen kan ook altijd en snel geleverd , ook de prijs is redelijk , niet te duur en goeie kleding ,
Duidelijke site waarvan je alles van A tot Z kan vinden. Via prijsvergelijk meerdere keren op Otto uitgekomen. Zo zie je maar dat Otto erg goedkoop is qua prijzen. Dank daarvoor. Zo hou ik meer geld over aan boodschappen.
Goede service en ruim assortiment, logische website ! Al paar maal wat besteld zeer tevreden, bij problemen denkt de servicedesk heel goed mee en geeft goed advies.
is voldoende het kan altijd makkelijker de wardebon kiezen verliep slecht dat was jammer achteraf betalen is klantvriendelijk erg blij mee
Goedkoopste artikel en makkelijk vindbaar. Snelle service en betrouwbare levering.
Fijne webwinkel met onder andere meubels van goede kwaliteit. Zelfs de verzending was gratis.
Helemaal top!
Alles was heel duidelijk weer gegeven over de smart tv die ik wilde kopen. Ik had wel een vraag over of ook Youtube beschikbaar was op de smart tv. Daarvoor belde ik het bedrijf even en ik kreeg meteen een mooi en duidelijk antwoord. Het zijn goede prijzen voor de apparaten en ik ben erg tevreden.
Bedankt.
Met vriendelijke groet,
J. Oskam
makkelijk selecteren en veel keuze. Ook goed dat je bij een Postnl punt het op kan halen
Bij OTTO iets bestellen vind ik geweldig, alles gaat om kwaliteit, de service is gericht op klantwensen, ook makkelijk is achteaf betallen.
Handig, betrouwbaar, breed assortiment en mooie spullen met heel belangrijk: in de beschrijving vermelding van materiaalsoort. Dat heeft niet elke winkel!
Eindelijk een shop die een grote maat strapless bh verkoopt. Jammer dat de tekst langer moet zijn.
Otto heeft een ruime collectie en zet alle productinformatie duidelijk bij elkaar. Even filteren op model en kleur en shoppen maar! De maatvoering klopt, de prijs-kwaliteitverhouding is goed en het wordt op tijd geleverd. “Let’s go Otto!”
Website is altijd overzichtelijk, duidelijke beschrijvingen, prima prijs en regelmatig leuke acties. Levering komt altijd overeen met wat er bij de bestelling staat. Deze keer korte broeken besteld, al eens eerder polo's en zelfs een computer kast.
Makkelijke en snelle site. Goede filter mogelijkheden. Je hebt een ruime keuze.
Duidelijke en fijne website met duidelijke omschrijving over de afmetingen en het materiaal van het product, ook achteraf betalen is prettig aangezien je tegenwoordig op veel websites vooraf moet betalen en dan soms maanden moet wachten op je bestelde artikel!
Duidelijk overzichtelijke webwinkel met een enorm aanbod. Ik kon goed vinden wat ik wilde kopen en de goed foto hielp mij om een keuze te maken. Daarnaast is er een ruimhartig retour beleid waardoor het risico dat het gekochte in het echt tegenvalt goed afgedekt wordt.
Ruime keuze aan kleding. Ook merkkleding. Soms iets teveel keuze. (-:
Ik vind de service van Otto heel goed. Fijn dat je achteraf kan betalen. Aan de telefoon is men altijd vriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Eigenlijk al bij bestellen zie je al hoe lang de levertijd is. Dat is soms met bepaalde kleding voor gelegenheden wel zo prettig.
Ik ben tot nog toe altijd tevreden geweest! Nooit slechte ervaringen!
Snelle levering, super!
Website doet het goed. Ze verkopen diverse kwaliteit products. Na enkel minuten zoeken heb ik alles wat Ik nodig had in mijn winkelmandje. Checkout ging super snel en bezorging was trouwens gratis bij bestellingen boven 75 euro!
Goede kwaliteit en pasvorm en snelle levering. Het badpak zit heel prettig!
Ik kom altijd uit bij Otto als ik naar een product zoek. Er is zo veel keuze en alles wordt uitstekend verzorgd. Er staat een uitgebreide beschrijving bij de producten, door de reviews te lezen wordt je ook zekerder van je zaak of je het product wilt hebben of toch niet. Mocht er onverhoopt toch geruild moeten worden of het geld terug, dan is dat ook snel geregeld.
Ruime keuze, duidelijk in levertijden en retouren snel afgehandeld. De persoonlijke account is overzichtelijk.