Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

L.Dirkx17-07-2019
De website is bijzonder helder en makkelijk te hanteren, je krijgt het idee of je zelf in de winkel staat en een artikel kunt kiezen uit een ruim assortiment. Ga zo door. Vriendelijke groet, leo en rita dirkx
Anjo7817-07-2019
Een vaatwasser besteld bij Otto. Wat een prettige site en wat een goede aanbiedingen. Alles wordt super snel afgehandeld. Ik ben er erg tevreden over.
Irene16-07-2019
Fijne en duidelijke webshop met goed slaagpercentage. Veel keuze en leuke aanbiedingen.

conny16-07-2019
Plus: prijs/kwaliteit, korte/lange maten. Service bij problemen. Min: niet de keuze om te kiezen om alle artikelen tegelijk te laten bezorgen.
DKB16-07-2019
De otto site is top ! Zeer gebruiksvriendelijk. Mijn otto is zeer overzichtelijk Heel veel keuze in artikelen. Goede kwaliteit / prijs verhouding.
KP16-07-2019
Zeer gebruiksvriendelijke website en goede service! Mooie spullen, fijne prijzen.
Antoinette16-07-2019
Makkelijk bestellen, geen opdringerige verplichte reclames of nieuwsbrieven. Gewoon bestellen en klaar
Zegveld5216-07-2019
Makkelijk om te vinden wat ik zocht. Duidelijke uitleg. Bij bestellen was eigenlijk een keuze menu waar je zo doorheen bent. Het duurde bij mij wat langer want moest nog een account aanmaken. Supersnel heb ik nu een nieuwe bank besteld.
Mario15-07-2019
Zeer goede aanbiedingen en als 1 van de weinigen met de mogelijkheid tot achterafbetaling.
Danielle15-07-2019
OTTO had voor mij, eerlijk gezegd, iets ouderwets, een oubollig imago. Maar! Ik heb de afgelopen jaren een paar keer wat besteld bij OTTO en ik vond de site overzichtelijk, de prijzen heel acceptabel en de service heel goed. Bovendien, niet onbelangrijk, waren de spullen die ik kocht eigenlijk vaak helemaal naar wens! Ik krijg regelmatig mailings van OTTO. dan denk ik weer even aan OTTO (anders zakt het merk een beetje weg in mijn hoofd) en dan kijk ik weer even op de site. Ik zou OTTO zeker aanbevelen!
If9115-07-2019
Het gebruiksgemak van de site is via mobiel en via een gewone computer heel makkelijk en overzichtelijk. Duidelijke informatie op de site en bij producten. Overzichtelijk. Niet teveel tekst en afbeeldingen, waardoor de site niet chaotisch is. Ruime keus in betalingswijzen. En hopelijk een goede /snelle bezorging, maar daar heb ik vertrouwen in.
Sandra van koesveld15-07-2019
In deze moderne tijd vind ik 2 weken bezorgdheid eigenlijk niet meer kunnen... Krijg pas eind juli mijn bestelling....en daar moet ik dan ook nog best flinke bezorgkosten voor betalen...reden om niet meer te bestellen...
Amber15-07-2019
Goede gebruiksvriendelijke online-shop. Duidelijk hoe de site werkt. Erg leuk dat je extra kortingscodes krijgt als je klant wordt. Deze code kon ik ook gelijk inwisselen bij mijn eerste bestelling. Top! Ik hoop dat de levering van mijn product ook snel gaat.
m.smit15-07-2019
Produkten zijn goed te vinden, ook in kleding en maten. Duidelijke levertijden Makelijk bestelling te plaatsen
Sanne15-07-2019
Fijne webshop met goede en snelle service. Levertijd is soms wat lang, wat jammer is. Verder prettig om te winkelen, met een ruim aanbod en duidelijke beschrijvingen die overeenkomen met het bestelde product.
Mariska15-07-2019
Betrouwbare webshop, producten zijn gemakkelijk te retourneren. Ik had een vrij dure bikini besteld die voor geen meter zat. Deze heb ik teruggestuurd en direct een nieuwe besteld toen er toevallig een zomer korting actie van 15% was. Dat kwam goed uit. De nieuwe bikini was namelijk nog duurder. Daar Kan Otto niks aan doen.
Jessie14-07-2019
Otto is erg duidelijk en is niet veel zoekwerk nodig om te vinden wat je wilt hebben, de bevestiging naar mijn mail adres is heel snel en goed verlopen.
Henk14-07-2019
Dat je op je gemak kan winkelen. De bestellingen binnen 3 dagen geleverd worden en er niet voor thuis te blijven en je ook niet bij de buren het moet ophalen. Makkelijk bij een winkel op te halen wanneer je maar wil binnen een tijdsbestek.
E. Bor te W14-07-2019
Ik zocht in de collectie van sweatvesten bij een aantal kledingwebshops maar vond bij de meeste de keuze beperkt of geen leuke collectie. Bij Otto zelfs een aantal leuke gevonden en door een leuke korting bij de nieuwsbrief hier ook besteld!
B van der Molen14-07-2019
vind het een verrassing dat wanneer je een bikini wilt kopen dat je goed moet kijken of het alleen een broekje is en/of dathet een gehele combi is. Daar zou volgens mij de aandacht iets vergroot mogen.
Corrie van Diessen14-07-2019
Duidelijke website en levering als afgesproken en mogelijkheid tot betaling achteraf.
Alie13-07-2019
Prettige website, altijd goed qua levering. Hebben goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Ciel13-07-2019
Bestel regelmatig via Otto. Goede kwaliteit en gevarieerd aanbod. Afhandeling altijd goed.
Siggi13-07-2019
Ruime keuze, mooi in beeld gebracht. Gemakkelijk te bestellen en een snelle afhandeling.
Marianne13-07-2019
Duidelijke site, makkelijk om producten te vinden en te bestellen én goede prijsstellingen!