Licentie2GO

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!
9.6

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

R vd Z.13-07-2020
Nu één week in huis en actief. Alles werkt naar behoren. Levering (digitaal) ging vlot en correct. Instellen op 5 aparaten kost enige tijd en is bewerkrlijk. De installatie-service zal voor sommige mensen een uitkomst zijn. Alles bij elkaar een mooj pakket voor 1 PC, 2 telefoons, en 2 tablets in ons geval. Prima tevreden. Via Licence2go ook betaalbaar. Ka
Falier13-07-2020
Perfecte service. Meldt voortijdig je velengingsmoment. De bevrijding tijdens de update is voortreffelijk. Heeeel goed.
Nigel12-07-2020
Ik heb een licentie voor Bitdefender Total Security Multi Device voor 3 jaar aangekocht. Vroeger deed ik dat bij Bitdefender zelf (als er een actie was). Maar dan ontdekte ik deze site. Veel goedkoper (zelfs goedkoper dan Bol.com). Ik had het product al, maar wou mijn licentie verlengen. Licentie2go gaf me duidelijke en eenvoudige instructies per mail. Zo ging mijn nieuwe licentie van start de dag dat de vorige verstreek. Geen verloren dagen dus. Als ik nog eens een programma koop, heb ik nu mijn adres. Bedankt Licentie2go!

René van den Berg10-07-2020
Al surfend hierop uitgekomen en ik was al van plan een product te bestellen. Het was meteen geregeld on line. Het kostte moeite om Avira te installeren, omdat m'n nieuwe computer niet goed functioneerde. Toen het downloaden niet lukte, kwam men meteen met een andere manier aan. Prima en tot nu toe werkt alles prima. René
Annelies10-07-2020
Wederom norton verlengd via licentie@GO. Zoals altijd gemakkelijk te installeren en bij problemen goede en snelle hulp via chat. Ik ben zeer tevreden!
C. Hoek10-07-2020
Makkelijk, snel en goedkoop weer een jaartje vooruit met Office en cloudopslag voor het hele gezin.
Maarten Kramer09-07-2020
Prima, snel, goede gebruiksaanwijzing. En als dat niet genoeg is een uitstekende helpdesk. En voordelig.
Sjaak09-07-2020
Bij Licentie2Go heb ik ontdekt dat mijn verlenging van Kaspersky een fluitje van een cent is!
Nick09-07-2020
Keurige waarschuwing voor het verlopen van de licentie. Niet te lang van tevoren. Goede prijs en uitstekende begeleiding bij het invoeren van de nieuwe code. En dat alles snel. Je zou willen dat het overal zo ging.
Pol08-07-2020
Ben al enige jaren klant voor virusbeschermer en nooit enig probleem gehad . Ook deze keer voor Photoshop elements 2020 alles zonder problemen . Betrouwbaar en goeie prijs .
J. Bossaert08-07-2020
Verlenging Microsoft licentie. Tijdige signalering. Duidelijke instructies waardoor verlengen vlot kon worden gerealiseerd.
johan08-07-2020
Voor de 2e keer Bitdefender aangeschaft via licence2go, voordelig, gebruiksvriendelijk website. Keurig geleverd, je kunt gelijk aan de slag met de code.
S.de Vries08-07-2020
Geweldige service en hulp gehad bij aanschaf en verlenging van een product.
Arie08-07-2020
Lage prijzen dat zet mijn hiervoor voor de 3 jaar gebruikgemaakt van deze winkel
Het is nooit te laat08-07-2020
Makkelijk bestellen veel keus . Zeer betrouwbaar snelle levering . Doe dit al meerdere jaren gaat altijd goed. Een aanrader Licentie2GO !!!!!
Stefan08-07-2020
Ze houden je keurig op de hoogte wanneer verlenging nodig is en zijn goedkoper dan bij de leverancier zelf.
Frank08-07-2020
Supergoede prijs kwaliteit verhouding met originele licenties. Uitgebreide en goede instructies om installaties op de juiste manier te doen. Al jaren een tevreden klant!
André07-07-2020
Eenvoudig en duidelijk bestelproces. Veilig betalen. Duidelijke handleiding hoe de software te activeren. En niet geheel onbelangrijk, mooie korting op de adviesprijs.
Chris Cox06-07-2020
Goede aanbiedingen, leuke prijzen. Bij installeren probleem met activering, meteen opgelost Heel tevreden over aankoop
H. Bartels06-07-2020
Een goedkoop alternatief voor een MSoffice installatie. Alles verliep vlekkeloos. Had vorig jaar al een jaar licentie aangeschaft bij license2go. Een mailtje waarschuwt dat hij licentie moet worden verlengd. User interface is erg gebruiksvriendelijk met een paar muisklikjes installeert de software vanzelf. Zeker een aanrader.
wim06-07-2020
product is prima en ben fantastisch geholpen met de installatie , ook buiten het half uur wat er voor gereserveerd was. Dank u wel.
Van der Leeuw06-07-2020
Snelle levering en prijs is gunstig voor de rest goede service daar ik al meerdere producten heb gekocht
Louis Klaassen06-07-2020
Ik heb u ontdekt op het Internet en sindsdien heb ik van uw diensten gebruik gemaakt. Bij problemen werd ik vriendelijke en op een duidelijke wijze geholpen.
jef06-07-2020
zeer goede communicatie, en vlotte levering. Na downloaden geen enkel probleem met installatie.
fabian06-07-2020
Ik maak al jaren gebruik van Licentie2go voor mijn Microsoft 365 licentie. Prijzen zijn goedkoper dan via Microsoft zelf, facturatie gebeurt vlekkeloos en ook het installeren gebeurt in minder dan een minuut dankzij de duidelijke handleiding. Ik raad dit Licentie2go zeker aan.