Licentie2GO

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!
9.6

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan25-08-2020
Via Licentie2GO heb ik Office 365 Abonnement verlengt Ik gebruik dit paket zowel op een Windows computer als op een Mac. De verlenging ging heel eenvoudig. De code die ik via Licentie2GO heb ontvangen in gevoerd op de Office 365 site en toen was het al klaar. De uitleg op de site van Licentie2GO is wat omslachtig.
Piet25-08-2020
Snelle levering met duidelijke uitleg, makkelijke installatie,tegen een scherpe prijs.
Joke24-08-2020
Ik ben zeer tevreden omdat ik op tijd gewaarschuwd wordt wanneer mij abonnement verloopt en omdat de prijs heel aantrekkelijk is ten opzichte van andere aanbieders. Ook is het downloaden van mijn verlenging prima verlopen.

Remko24-08-2020
Goedkoop en heel simpel. Met een reminder-service om te verlengen, in mijn geval een stuk goedkoper dan rechtstreeks bij de producent. Ik zal altijd eerst even bij licentie2Go kijken voor ik software koop.
Frank23-08-2020
Software (office 365) is gemakkelijk te downloaden en te activeren. Daarnaast zijn de prijzen zeer voordelig t.o.v Microsoft. Ben er al jaren zeer tevreden mee.
Erik21-08-2020
Je koopt de licentie, vult 'm in en klaar. Heb geen hulp nodig gehad maar die bieden ze wel.
Ronald De Vuyst21-08-2020
Overzichtelijk en alles staat goed uitgelegd. Kan ook de help inschakelen in geval van problemen en met een bericht word je ook snel geholpen. SUPER
Piet langenberg20-08-2020
Hallo, Echt een top bedrijf, goede begeleiding, en ook belangrijk een scherpe prijs
Nannie20-08-2020
Prima snelle en deskundige klantenservice. Ik had een probleem en ben snel en vakkundig geholpen.
TomDS19-08-2020
Zeer goede webshop, en super snelle servicedesk. Voor mij persoonlijk goed assortiment.
Ad19-08-2020
Na aanvankelijk een probleem om te installeren was het met één mailtje opgelost
Wouter de Jong19-08-2020
Snelle levering en duidelijke Installatie-instructies. Vanwege de lage prijs heb ik Bitdefender total security via Licentie2go aangeschaft.
Luc18-08-2020
Bestelling verloopt zeer gemakkelijk, aan zeer voordelige prijzen. Software onmiddellijk te downloaden en gemakkelijk te installeren. Top
Roger18-08-2020
De AVG licentie2GO werkt goed, is betrouwbaar, is gebruikersvriendelijk. Had een Engelstalige versie gedownload maar moest die vervangen door een Nederlandstalige en dan pas is alles in orde gekomen met behulp van de service van AVG. Is aan te raden om te gebruiken.
Klaas18-08-2020
Voordeliger dan bij Microsoft zelf en een zeer duidelijk stappenplan om de licentie te vernieuwen of nieuw aan te schaffen.
Leen17-08-2020
Prima geholpen na fout bij het installeren ook na kantoor uren. Hierna ging het installeren helemaal goed. Geweldig
Frank van der Steen17-08-2020
Men vindt op deze site software voor betaalbare prijzen. Men krijgt een reminder via de mail als de licentie gaat verlopen. De helpdesk die ze bij Licentie2Go hebben is ook van zeer goede kwaliteit. Ze leggen alles zeer duidelijk en rustig uit. Een aanrader voor iedereen om hier hun software aan te kopen.
Mathieu15-08-2020
Betrek via Licentie2Go mijn virusscanner. Vanuit hun webapplicatie wordt je na aanschaf van de licentie geautomatiseerd meegenomen om je virrusscanner te updaten of te installeren.
Lucky809014-08-2020
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke installatie instructies. Automatisch bericht wanneer licentie bijna moet worden verlengd. Er gaan geen dagen verloren.
Frankie14-08-2020
Zeer betaalbaar, eenvoudige installatie bij verlenging van de Norton Security. Al jaren trouw gebruiker van hun service. Ik hoef nooit meer anders.
Theo13-08-2020
netjes op tijd werd ik attent gemaakt dat mijn internet beveiliging ging verlopen. zodat ik op tijd kon verlengen. Kreeg tevens weer een mooie aanbieding van hun.
Tina12-08-2020
Ik was er eerst niet 100% gerust in... normaal betaalde ik bijna het dubbele van de prijs in een gewone winkel. Heb het dan toch geriskeerd en heb besloten vanaf nu al men software hier te bestellen... Onmiddelijke download, je krijgt uitleg stap voor stap, indien het niet lukt hebben ze mensen om je te helpen. Kortom je krijgt meer voor een goedkopere prijs! Zeker een aanrader.
Henas11-08-2020
Super snelle service en competitieve prijzen. Bestellen al jaren de antivirus via Licentie2Go!
Hillenbrink10-08-2020
Duidelijke omschrijving en snelle levering, ja echt een aanrader. Heb het nu twee jaar en ben zeer tevreden.
Joop Jansen10-08-2020
Norton Security besteld. Goedkoop, directe levering en zeer heldere en uitgebreide installatie handleiding. Perfect bedrijf, een aan reader