Licentie2GO

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!
9.6

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Somers Robert18-12-2020
McAfee Total Protection 2021 aangeschaft, prima prijs en uitstekende service van Licentie2GO.
Bert17-12-2020
Voor weinig geld heb ik bij jullie een uitgebreide licentie(verlenging) voor Norton kunnen kopen.
WB15-12-2020
correcte werkwijze, uitstekende prijs, snelle afhandeling. eerlijk en correcte chat met duidelijke antwoorden

Willem13-12-2020
Licentie@GO heeft scherpe prijzen voor de software en bied deze als eenvoudige download aan. Tevens correcte handleidingen en assitentie van hun zelf, om je door de activatie/installatie heen te helpen. Uiteraard verloopt het betalingsproces e.d. vlekkeloos zoals je mag verwachten. als ik software wil aanschaffen, kijk ik altijd eerst of licentie2GO deze aanbied, vaak de voordeligste.
WillemK11-12-2020
Ik heb software betaald en zonder probleem kunnen downloaden, die een tamelijk ingewikkelde activering vereiste. Hierin werd ik door Licentie2go probleemloos stap voor stap begeleid. Het eerste is normaal, kan je zeggen. gewoon goed, een 8. Het tweede is meer dan goed.
Stallo NV11-12-2020
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Alles vlot verlopen. In het verleden reeds aangekocht en we zullen er zeker nog aankopen !
Wat wordt bedoled?10-12-2020
Va.nwege de lage prijs . Het is wel ingewikkeld een software te downloaden. Als je iets verkeerd aanklikt zit je zo weer bij Norton zelf en zie je plotseling dat je weer zou moeten betalen.. Ik ben reusachtig geholpen door André en Tom. Ben uiterst tevreden.
Hans van Essen08-12-2020
Ik ben een leek op het gebied van complexe installaties instaleren. Dan is het mooie dat je voor een klein bedrag nog geen €15 euro ondersteuning krijgt bij het installeren van het product. Eerst krijg je een duidelijk handleiding van jouw product wat je moet doen op de dag van installeren. ( waaronder het programma Teamviewer ) Op de dag zelf log je in aan de hand van handleiding via teamviewer het laatste wat je moet doen is op CHAT drukken. Vanaf dat moment neemt licentie 2Go je werk over en gaat installeren. Perfect geregeld . Hier durf ik elk programma aan te schaffen.
Ferrie v.d. Heuvel08-12-2020
Eenvoudige aankoopprocedure. Goede voorlichting t.a.v. registreren/activeren software. Er waren wat activeringsproblemen (buiten hen om). Zij stonden 100 % ter beschikking met advies en tips. Probleem in no-time opgelost.
J07-12-2020
Helder, snelle levering. Zeer gunstig geprijsd. Indien nodig snel contact via chat. Zo hoort het!
Brian05-12-2020
Bij Licentie2GO heb ik de scherpste prijs voor het product gevonden. Heel vlot om Microsoft 365 te activeren. Ik koop volgend jaar ongetwijfeld terug bij Licentie2GO!
D.G.C.Schouten05-12-2020
Voor de 5e keer Microsoft 365 besteld en direct in mijn account kunnen activeren met een duidelijke handleiding. Alles verliep prima.
Wekke04-12-2020
Steeds voordelig, is snel en gemakkelijk. Nooit problemen gehad met XXX dus een aanrader voor iedereen. Topsite doe zo verder.
Frans04-12-2020
Koop al jaren mijn virusbeschermer bij Licentie2Go. Snelle levering, goede en snelle hulp bij vragen. Een aanrader.
Jan04-12-2020
De benodigde software was gunstig geprijsd en dat bracht mij bij Licentie2GO. Was niet teleurgesteld, bestelling verliep vlot en de begeleiding tijdens de software installatie was perfect. Geen enkel probleem ondervonden.
Sven30-11-2020
Goede communicatie via de mail en zeer nette en aantrekkelijke prijzen. Al vaker besteld en het valt me elke keer niet tegen. Voelt daarom als betrouwbaar.
Okke29-11-2020
Licentie2Go levert snel en goedkoop. De bestelling is eenvoudig te plaatsen en het hele proces gaat soepeltjes.
Inge29-11-2020
Goede prijs. Tijdige herinnering als mijn licentie moet worden verlengd. Duidelijke instructies zodat het allemaal, zelfs voor iemand die weinig met computers heeft, vrijwel moeiteloos gaat. Geen overbodige/opdringerige mails. Geen poespas, gewoon goed.
Anje27-11-2020
Prima prijs kwaliteitsverhouding en een snelle levering van het bestelde artikel
Walter27-11-2020
zeer goede service, levering is perfect, alsook de mogelijkheid om te installeren.
Carolina24-11-2020
Ik zocht naar een McAfee antivirus en kwam al snel bij hen uit. Bestelling ging heel vlot.
margriet22-11-2020
Ik kwam op de website van Licentie2go via een vergelijkingssite voor virusscanners, De goede prijs was de reden voor mijn aanschaf. Maar daarna werd dudelijk hoe goed de ondersteuning is bij het installeren van de software. Hele duidelijke, stap-voor-stap uitleg. Fijn als je dit niet dagelijks doet dus.
roelie21-11-2020
Het is een prima shop doet wat het moet doen en houden je op de hoogte van de gang van zaken,een aanrader.
Marian21-11-2020
Ik koop al enkele jaren bij Licentie2Go en heb er zeer goede ervaringen mee. Goede service en voordelige prijzen
Gu20-11-2020
Nieuwe licentie voor Norton antivirus was binnen paar minuten per mail binnen.