Licentie2GO

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!
9.6

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Licentie2GO zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Robert22-03-2021
Simpelweg het beste en dus eerste adres voor al mijn licenties. Wat is het een oerwoud van ellendige licentie problemen als je Licentie2GO niet zou hebben zeg, mijn goedheid. Scherpe prijzen ook.
Barbara20-03-2021
Duidelijk, makkelijk en goedkoop. Hulplijn beschikbaar. Stapsgewijze instructie
PW18-03-2021
Goed product tegen eerlijk tarief. Had een beetje hulp nodig om licenties actief te krijgen, ook dat werd prima en snel geregeld.

Ingrid17-03-2021
De goede producten voor een heel leuke prijs en daarnaast ook nog een goede begeleiding als je het nodig hebt.
kylimo17-03-2021
Bestelling, betaling en installatie verliep vlekkeloos dus alles wat je eigenlijk wilt bij een bestelling. Niets meer en niets minder.
Arjen16-03-2021
Het lijkt allemaal heel simpel en dat is het ook! Het doet wat het moet doen al jaren. Een tevreden terugkerende gebruiker
Peter B.15-03-2021
Gewoon goed met duidelijke instructies voor een goede prijs. Kijk voor nieuwe software altijd eerst bij deze aanbieder en gaat al jaren goed.
Frits11-03-2021
Gewezen op een update, betaalde ik voor de verlenging van MIcrosoft 365, maar er traden enkele complicaties op bij het installeren ervan. Dit werd via de klantenservice/chatfunctie voortreffelijk en duidelijk opgelost.
Jan.Donker11-03-2021
Correct bedrijf ,alles werkt goed. Nooit een probleem gehad. Komt leveranties altijd na.
Gerrit Tossijn09-03-2021
Makkelijk, omdat ik elk jaar bericht krijg om het te verlengen. En het is heel eenvoudig om te installeren.
Gert08-03-2021
Voordelige aanschaf van professionele software mét perfecte service ondersteuning bij activatie! Duidelijke instructiehandleidingen zijn stap voor stap, zodat er bij een probleem de nodige info beschikbaar is.
Sam Nederweert07-03-2021
Zeer billijk in prijs en snel en efficient waneer je hulp nodig hebt bij installatie
Remmie06-03-2021
Scherpe prijzen en een goede uitleg voor het installeren van de gekochte software. Plug & Play :-)
06-03-2021
Makkelijk en goedkoop je krijgt goede uitleg hoe je installeert en een mail als je licentie jaar bijna is verlopen.
Joeri06-03-2021
Zoals altijd, vlotte bestelling. Correcte betaal mogelijkheden en email met duidelijke uitleg hoe de digitale code te gebruiken. Maar voor al goedkoper licenties.
Ed04-03-2021
Meerdere keren heb ik tot tevredenheid Norton software aangeschaft bij “Licentie2Go”. De software is mede door de hulp van de support zeer eenvoudig te installeren en is bovendien zeer voordelig. Als je moeite hebt met het installeren kan de support dit eventueel voor je doen.
Mario03-03-2021
Binnen 5 minuten je software verlengd of geactiveerd tegen zeer scherpe prijzen. Fijn bedrijf.
Henk03-03-2021
Goede beschrijving ; eenvoudige installatie. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat je er niet zelf uitkomt bij de installatie.
Liesbeth B27-02-2021
Goed overzichtelijke website, duidelijke installatie en goede prijs-kwaliteitverhouding. Echte aanrader!
Meuwissen25-02-2021
Eerst en vooral een goede prijs van dit product, verder een meer dan deftige uitleg hoe je te werk moet gaan om dit product te installeren. Als je aandachtig de instructies leest en indien nodig nog eens herleest, moet je dat gewoon lukken zonder bijstand. Bedankt langs deze weg om, er zal dan ook naar de toekomst toe heel zeker rekening gehouden worden met jullie bij aankoop van andere software, welke dan ook.
Jacco17-02-2021
Bestel hier al jaren. Goedkoop, nooit problemen. Het toegevoegde stappenplan zorgt ervoor dat zelfs mijn ouders de bestelde producten zouden kunnen installeren
Kyra17-02-2021
Licence2go heeft goede producten, zeer scherpe prijzen en duidelijke instructies op de site
HB17-02-2021
Goede en heldere uitleg van via de mail. Makkelijke installatie en uitleg. Ga zo door!
Peter Haaring17-02-2021
Licentie2GO is goed bereikbaar en is pro-actief bij verlengingen van licenties. Daarnaast zijn de licentiekosten fors lager dan bij wanneer deze rechtstreeks bij de leverancier worden afgesloten.
Links17-02-2021
Duidelijkheid aan informatie van geplaatste artikelen waardoor het voor de consument of bedrijfsleven goed is in te schatten