Foto Looman - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 13 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Looman.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert0180 29-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier foto rugzak besteld.
Binnen een uur track en trace via de email.
En volgende geleverd.
Rugzak zat keurig verpakt in een stevige doos!
In één woord top!

Reageer

Eric Boer 29-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en hele scherpe prijzen! Ik ben heel tevreden! Een paar keer gebeld voor advies en uiteindelijk de FZ1000 II gekocht. Eerste indruk van de camera is heel goed. Precies wat ik voor ogen had.

Reageer

Hugo 07-07-2022

Algemene score

1,0
Biij Looman een D7500 besteld, die zou de volgende dag geleverd worden. Geen verzendbevestiging, en geen pakje. Wordt in de loop van de dag zonder enige onderbouwing het geld terugbetaald, en de body staat inmiddels op tijdelijk niet leverbaar. Telefonisch zijn ze niet beriekbaar. De order maar annuleren zonder enige communicatie is gewoon lomp. Dat was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik daar wat bestel.

Reageer

PBA 24-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto Looman had een scherpe prijs voor een ThinkTank tas en deze was dezelfde dag nog verstuurd. Ook telefonisch goed te woord gestaan!

Reageer

Matthijs 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service en de beste prijzen! Een aanrader voor allerlei foto-apparatuur. Prettige en snelle communicatie, snelle levering en zeer goed verpakt. Bovendien biedt deze winkel een laagste prijs garantie voor het geval een artikel vlak na aankoop elders in de aanbieding gaat. Dus altijd zekerheid van een scherpe prijs. Tweemaal een zeer goede ervaring gehad bij aankoop van een Pentax DSLR camera en Laowa macrolens. Een aanrader.

Reageer

Vincent 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet via de webshop maar in de winkel in Purmerend een camera aangeschaft.
Een winkel waar service vanzelfsprekend is.
Op een storingen met je camera zit je niet te wachten maar als het toch gebeurd ben je verzekerd van een snel en vakkundig herstel.
Mede door deze goede ervaring wederom nieuwe camera bij Looman aangeschaft.
Hele fijne winkel waar de eigenaar alle tijd voor je neemt en een goed advies geeft.
Kortom, een winkel waar je graag terug komt.

Reageer

Jaap 28-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze lens besteld voor nikon d 5100. Na levering bleek dat deze niet paste. Gebeld met Foto Looman. Keurig te woord gestaan en als alternatief adviseerde hij een sigma 17- 200 lens. 2 dagen later in huis. Doet het prima. Geweldige afhandeling

Reageer

D. Bijl 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service bij aanschaf en gebruik.
Meedenken met de klant
Niet duurder dan nodig.
Mooie mix van fysieke winkel en een prima website.

Reageer

Margo G. 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woon in het buitenland met weinig opties voor wat betreft aanschaf cameraspullen, en ben afhankelijk van korte periode in Nederland om dingen op dit gebied te regelen. Edwin Looman heeft me tijdens lockdown per whatsapp perfect bijgestaan en geadviseerd, zodat ik ruim op tijd over precies die lens en toebehoren beschikte die passen bij mijn behoefte. Lens is bij andere aanbieders nog steeds niet leverbaar, het is via Looman (en zijn contact met leverancier) wel gelukt een exemplaar te bemachtigen.

Reageer

Gerrit 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel Tamron 18-400 met Hoya UX UV filter gekocht voor mijn Nikon D7100 tegen een scherpe prijs! Vooraf vlotte communicatie via mail en uitgebreid geadiviseerd. Snel geleverd en afgehaald volgens afspraak! Klant is hier nog koning!

Reageer

Hanszels 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al twintig jaar koop ik al mijn camera's en lenzen bij Foto Looman.
Overal is een oplossing voor en de prijzen zijn altijd meer dan redelijk.
Garantie en support neemt E heel serieus.
Ik ben heel blij met een nog een echte winkel in de buurt.

Reageer

Willem 17-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima spullen, snel besteld en bezorgd, kortom prima webshop !! De prijzen zijn nog beter als bij de andere shops.

Reageer

johan 23-12-2017 Via de website gekocht

bijzonder snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld, vanochtend kreeg ik een telefoontje dat ze het product wel even langs konden brengen; 12 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer