Deze score is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Filippo.
Fysieke winkel in Leiderdorp; 35jaar vakervaring; Workshops en trainingen; Met zorg samengesteld assortiment; Gratis verzending vanaf 100 euro; 14 dagen niet goed geld terug. Veilig kopen.
Ik neem het graag even op voor deze uitermate sympathieke winkelier in Leiderdorp. Ik weet uit ervaring dat een bril inderdaad formeel niet verboden is, maar desondanks worden foto's met bril toch vaak afgekeurd. Het kan voorkomen, dat een foto toch wordt goedgekeurd, maar pasfotografen willen graag vermijden, dat je onverhoopt wordt weggestuurd. Dat levert nog meer ergernis op. Een bril maakt niet deel uit van het gezicht en als van montuur wordt gewisseld, klopt het ook weer niet. Fijn voor u, dat u er doorheen bent geglipt. Het advies blijft, dat een pasfoto zonder bril veel vaker wordt geaccepteerd bij de gemeente en dat het tot minder oponthoud leidt bij gezichtscontrole op Schiphol bijvoorbeeld.
Gemak
Hands on, duidelijk en behulpzaam.
Service
nog nooit een probleem gehad met de winkel alleen maar goede hulp.
Assortiment
Ook al is niet alles op voorraad, ze hebben me tot nu toe altijd kunnen leveren.
Aanbeveling
Een winkel zoals een winkel moet zijn en concurrerend met de dozenschuivers zonder service.
Extra toelichting
gewoon een keer langsgaan!
Aanbeveling
Zeer prettig geholpen, enthousiaste eigenaren en personeel. Denken mee en geven goed advies naar jouw smaak & wensen. Nemen ruim de tijd, zelfs ruim na sluitingstijd...
Extra toelichting
Tijd geleden dat ik een winkel vond die deze plezierige persoonlijke benadering gaf, petje af. Koop vrij vaak online, maar weet nu weer wat je dan mist, en dat voor misschien € 50,00 meer dan online...meer dan waard.
Service
Aardige personeel. Een paar dagen na de levering werd ik gebeld of alles naar wens was, en of de camera de juiste keuze was.
Aanbeveling
Deskundig en vriendelijke mensen. Ze bellen je om nog wat advies te geven, en om te vragen of alles naar wens is. Dit was voor mij een nieuwe ervaring.
Extra toelichting
Aardig en deskundig personeel. De camera was zoals beloofd de volgende dag al in huis. Leuk telefoongesprek gehad.