Emma-sleep.nl
1.4
Deze score is gebaseerd op 151 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Emma-sleep.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Klantenservice Emma onbereikbaar en onbetrouwbaar
Het blijkt onmogelijk om de klantenservice een oplossing te vinden voor een verdwenen bestelling.
Ik ontraad bij Emma sleep een matras te kopen de klantenservice hoidt me nu al twee maanden aan het lijntje en ik moet nu een juridische procedure starten. Zelf een eenvoudige bevstiging van afspraken of contacten versturen ze niet.
16 november bestelden wij bij Emma sleep een O2 matras. 1 december ontvingen wij het bericht dat de matras om 16h aangeleverd was bij de transporteur. De volgende stap zou het inplannen van de order zijn.
Verder dat dat zijn we niet gekomen.
De klantenservice blijft bij elk contact zeggen:
- oh ja, ik zie dat bestelling is vastgelopen
- ik moet de nu de afdeling logistiek vijf dagen tijd gunnen onderzoek te doen
- ik kan de opdracht niet annuleren, dan moet eerst onderzoek plaats vinden
- ook nadat ik 19 december telefonisch en schriftelijk heb doorgegeven dat ik de bestelling annuleer verandert het verhaal niet. Emma sleep weigert tot op de dag vandaag (12 januari) de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Terwijl ze dit van hun eigen verkoopvoorwaarden wel moeten.
Inmiddels is Stichting thuiswinkelwaarborg zich ermee gaan bemoeien. Eind van de week gaat het formele ingebrekstelling de deur uit en start ik juridische procedure om mijn geld terug te krijgen.