Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Constance 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site.
Betrouwbaar.
Goed assortiment.
Goede betaal opties.
Super snelle levering.

Reageer

Luc 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zéér snelle en correcte levering. Dag 1 besteld in de late namiddag en de volgende ochtend rond 10 uur werd het pakketje bezorgd. Knap !

Reageer

Opa Hans 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door omstandigheden moest ik snel naar de winkel voor een bepaald kado, want ik moest het de volgende dag hebben. Bij geen enkele winkel in ons centrum hadden ze het artikel niet op voorraad. Dus zoeken op internet. Bij superwinkel.nl wel op voorraad, en de helft goedkoper, en de volgende morgen werd het bezorgd. Klasse.

Reageer

van Tiggelen 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product, zeer snelle levering, duidelijke website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Reageer

Lamim 13-02-2019

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Goede prijzen
Netjes verpakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Reageer

Top! 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden nog nooit eerder zo een snele levering uur of 21 avond besteld volgend dag 12uur in huis 👌🏼 Zal vaker hier bestellen

Reageer

Jinke 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig tijdige levering en top dat je met VVV-bonnen kunt betalen! Was een leuke aanbieding.

Reageer

Tjaart 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De diesel is hier lekker goedkoop en nog goed ook. De levering was erg snel.
Alles is bij deze winkel echt TOP.

Reageer

Leila 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel toevallig ben ik deze shop online tegengekomen op zoek nr CLICS vr mn zoontje. Nam een kijkje via de link en kwam als goedkoopste uit de bus waarop ik gn moment heb getwijfeld om de 25 in 1 box te bestellen. Een goed uurtje later kreeg ik al een mail dat ze mn pakketje hadden ingepakt. Enkele uren later had ik mn track and trace code al. Allemaal zo vlotjes en de volgende dag stond de postbode 's morgens al aan de deur. Geweldige ervaring dus met Superwinkel.nl. Mn 5-jarig zoontje kwam thuis van school en was superhappy dat zn verrassing stond te wachten. Van mij dus een dikke 10 op alle gebieden van bestelling tot levering. Doe zo verder en hier een vaste klant erbij. Grtjs vanuit België 😉

Reageer

Karin 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer hier een bestelling gedaan. Supersnelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe geur. Ik had eerst wat twijfels nav enkele reacties dat de geuren niet echt zouden zijn. Maar die mening deel ik niet

Reageer

Peggy 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan andere winkels. (wat betreft mijn bestelling) Vlot verloop van de bestelling. Snelle levering. Bestelling goed verpakt. Dus alles top.

Reageer

JVR 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelijke prijs / kwaliteitsverhouding. Als je vergelijkt met andere webshops is er een groot verschil. Aanrader.

Reageer

an vanrillaer 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
was makkelijk, goedkoper dan ergens anders en belofte van levering perfect nagekomen

Reageer

Marieke 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste prijs voor het product, zeer snelle levering( zoals beloofd de volgende dag in huis) en goede updates. (vwb verzenden )

Reageer

Nol van den Berg 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vlotte perfecte aflevering, en heel blij met het artikel, doet wat hij beloofd

Reageer

Roger 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meeste parfums zijn een stuk goedkoper dan in de winkel, helaas geldt dit niet voor iedere parfum maar dat is geen ramp. De levering is ook snel, top dus!

Reageer

erria 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke geuren voor een heel schappelijke prijs. Snelle en juiste levering.

Reageer

Stephany Van Minde 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website met goede korting. Je kan je bestelling snel en gemakkelijk plaatsen en de levering is evenals super snel!

Reageer

risaldy 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
1e keer dat ik via deze webwinkel een aankoop heb gedaan, de levering was een dag later omdat er een sorteerprobleem was. product is goed aangekomen

Reageer

Rowdy 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de bestelling zeer snel gekregen. Werd perfect op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevond.
Bij mijn vorige bestellen was dat ook al zo. Had toen ook per abuis 2x besteld en dezelfde dag werd mijn geld voor de dubbele bestelling al terug gestoord.

Reageer

Ing 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een collega op jullie site gekomen. Wat een toffe site en prima prijzen. En een waanzinnig snelle levering. Top .

Reageer

Jet 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima aanbiedingen!
De bestelling is snel en correct uitgevoerd.
Helemaal tevreden.

Reageer

Karin 26-01-2019

Algemene score

10,0
Ik was blij verrast vanwege de prijs, Superwinkel was voor mij nog onbekend en dus was ik in eerste instantie wat voorzichtig. Er waren zoveel positieve ervaringen, wat me vertrouwen gaf. En dat heeft Superwinkel ook waargemaakt. De site geeft duidelijke en overzichtelijke informatie en een snelle levering!

Reageer

Jopie 22-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering . Zoals op de site wordt aangegeven. Prima en duidelijke website.

Reageer

Carin 21-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website. goede producten, lage prijzen, prima service m.a.w. echt een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews