Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Werger 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten, goede service en een snelle levering. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Producten zijn goed verpakt. Bovendien kun je kiezen uit mooie cadeauverpakkingen.

Reageer

Mamarij 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling. lekker snel geleverd! Alles correct. Meer kan ik er niet over zeggen.

Reageer

Roland broekmans 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel goedkoop en orginele geuren die men bij parfumerie dikwijls niet meer te krijgen zijn en goed verpakt dus toppie

Reageer

AJJ DE JONG 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, snelle levering, vandaag besteld morgen in huis, goedkoop en lieve mensen.

Reageer

Maria da Silva 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Me zoontje kwam per toeval tegen... Ik dacht, laat ik het uitproberen... Heb wat besteld, goedkoper, goed ingepakt en nog eens snel... Wat wil je nog meer... Heb gelijk daarna weer wat besteld, helaas duurt deze ietsje langer, maar kreeg wel gelijk info erover en ook wanneer ik het kan verwachten... Wacht geduldig af... Van mij krijgen jullie een dikke 9... Bovendien heb ik al aan 2 vriendinnen erover gehad...

Reageer

Marina 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en lagere prijzen ten opzichte van de concurrentie. Product zeer snel geleverd.

Reageer

Cor 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en Supergoed deze Superwinkel. Netjes zoals afgesproken op de juiste tijd. Dik te vreden

Reageer

B.M.H. Mulder-Reems 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel stond dezelfde dag klaar voor verzending, even wachten op DHL en in twee dagen in huis.
Keurig!

Reageer

Esther 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft leuke aanbiedingen, en het is een overzichtelijke website. Ik kan er telkens leuk slagen voor heerlijke dames- en herengeuren

Reageer

Ellen 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle service! Goede aantrekkelijke prijzen en van goede kwaliteit!Ik kom elke x weer terug dus,Super tevreden!

Reageer

Marcel 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed assortiment voor een scherpe prijs en snelle levering. Ik ben er blij mee.

Reageer

Anna 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod en zeer snelle bezorging. Wat ik ook zeer prettig vond was dat ik kreeg een e-mail kreeg op het moment dat het parfum klaar stond voor verzending. Top!

Reageer

Patrick 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Veel keuze. Gemakkelijke selectiecriteria. Goede prijs. Heel snelle levering.

Reageer

Alex 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon duidelijke website..en snelle levering van alle bestelde goederen... gewoon zoals je geholpen wil worden..

Reageer

Latifa 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moet eerlijk toegeven ,parfum is best duur.Maar af en toe mag je jezelf eens verwennen.En omdat superwinkel de goedkoopste is, is mijn keuze snel gemaakt!
En wat ik super vindt is dat je er niet eens een paar dagen voor moet wachten !De volgende dag had ik mijn parfum al! heerlijk toch?

Reageer

Theo 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, goed en zeer tevreden. Dank en zeker tot een volgende keer een papieren versie van wat jullie allemaal hebben zou ik ook wel handig vinden.

Reageer

Minilu 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze shop besteld, en vandaag besteld is echt morgen in huis, daarnaast zijn de prijzen van de producten erg voordelig, dus een win-win situatie.

Reageer

Marc 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag bestelling binnen, super verpakt, mooie prijs! Erg blij met bestelde eau de toilette

Reageer

Michelle 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, goed assortiment, snelle levering, waardoor super gemakkelijk.

Reageer

Lucky 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met een uitgebreid assortiment
Zelfs de parfum voor heren van Rituals is echt goedkoper. Snelle levering

Reageer

Jean-Pierre 19-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zijn de beste kledingstukken ooit, en ik ken ze enkel van toen ik een bril gekocht had van dat merk. Echt super.

Reageer

Merle 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Juiste product product. Het zijn Goede prijzen. Dus ben heel tevreden.

Reageer

Anna 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig!, vlugge levering en de goedkoopste die ik vinden kon, alles keurig verpakt in dozen, over de producten zelf kan ik niks vertellen die wachten op de verjaardag van mijn zoontje 🥰

Reageer

gerda 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Bestellen was simpel na het registreren, betaling ook. En inderdaad de volgende dag geleverd en goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Reageer

Patricia 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Michel Kors sexy amber besteld , de goedkoopste , aan zo goed als de helft van de prijs , voor fles van 100 ML , zeer snelle levering dag na bestelling geleverd

Reageer

Toon meer reviews