Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 2007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joseph 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk.

Service
Super snel

Aanbeveling
Laagste prijs, super snel: 10 minuten na bestelling track&trace code. 15 uur later product in huis. Alles correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed functionerende en heldere webwinkel

Service
Snelle en adequate afhandeling

Aanbeveling
Ze hebben -snel- een goed product geleverd tegen een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus Postema 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima website

Service
Voor 22.00 uur besteld, volgende dag bezorgd werd volledig waargemaakt

Aanbeveling
In mijn geval (AEG koffiezetapparaat) waren ze de goedkoopste. De verzendkosten zijn aan de hoge kant maar zelfs dan had Coolsound nog steeds de laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eddie 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtige website . Het gezochte artikel was vlot te vinden en werd duidelijk omschreven.

Service
Ś avonds voor 10 uur besteld en werd de volgende dag netjes verpakt afgeleverd,
.

Assortiment
Het assortiment heb ik niet zo op gelet, maar de stofzuiger die ik heb gekocht werd tegen een scherpe prijs aangeboden.

Aanbeveling
Vlotte levering

Extra toelichting
Ik ga bij een volgende aankoop zeker bij coolsound kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert-Jan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te vinden. Heldere omschrijving per artikel.

Service
Snelle levering. Prima dienstverlening. Klantgericht personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klik art /evt. merk aan en er komen gelijk de ideale artikelen aan voor jou en dan kun je je keuze maken.

Service
bestelling geplaatst en binnenkorte tijd gaat de telefoon of er de andere dag iemand thuis is zodat de bestelling geleverd kan worden,dan wordt ook gelijk vermeld dat het art (in ons geval)zonder snoer wordt geleverd.Bijzonder attent.

Assortiment
Had een ruime keuze uit artikelen voor mij geschikt.

Aanbeveling
keuze, afhandeling,deskundig advies.

Extra toelichting
aanbevelingswaardig wat ik ook zeker zal doen en in de toekomst ook zeker zelf weer gebruik van makenvoor vervanging van deffecte apperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amalphi 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden

Service
Goede informatie over voorgang, snelle levering

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel makkelijk om te vinden wat ik zocht

Service
Alles verloop volgens verwachting

Assortiment
Ik kon kiezen uit een breed assortiment

Aanbeveling
Op grond van voorgaande beoordelingen kan ik niet anders dan een 10 geven

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engin 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Trekt niet veel water op ,ze laten me wachten voor mijn koffiezetter ,retour op eigen kosten, ik vraag een nieuwe waterreservoir maar daar zijn ze nog niet zeker van zeggen ze gingen ze zo snel mogelijk terugkeren maar ik wacht al 3 dagen .nog niets

Service
Het was snel met post nl geleverd.
Maar t kwam defect uit een herpakte pak .ik wacht al hopeloos op een antwoord van coolsound.

Assortiment
Slecht

Aanbeveling
Er is nog een optie dat wij alleen het waterreservoir kunnen vervangen, maar daar kunnen we op dit moment niet zeker van zijn.

Mocht het zo zijn, zullen wij u het zo snel mogelijk laten weten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Klantenservice Coolsound

Nog steeds geen antwoord al 3 dagen.. zonder koffie .

Extra toelichting
Ik heb een krups koffie machine gekocht ,en het waterreservoir was met stukken uiteen .ik wacht al 3 dagen op antwoord . Ze gingen zo snel mogelijk terug keren .

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

H. Kremer 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het gezochte product zeer snel kunnen vinden

Service
Ik heb het product vrijdagavond om half tien besteld en zaterdagmiddag om 16.00 uur ontvangen.
Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerendsG 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, duidelijk en overzichtelijk

Service
alles klopte gewoon, snelle levering.

Assortiment
prima diep en breed assortiment

Aanbeveling
doet wat ze moeten doen en gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanroon 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles simpel te bestellen,alles is duidelijk

Service
Na de bestelling een snelle afhandeling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Voot het eerst hier iets besteld,is snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en goede communicatie met de klant over betaling en afhandeling

Service
het bestelde werd goed verpakt op de afgesproken dag afgeleverd.

Assortiment
Er was een ruime keus en hetgeen ik zocht werd aangeboden voor een prijs ruim onder die van de concurrentie

Aanbeveling
Voldeed ruim aan de verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsweh 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht en bestellen was simpel.

Service
De bezorging vond plaats op de afgesproken tijd.

Assortiment
Zelfs dingen die je niet verwacht vind je hier echt wel.

Aanbeveling
Ik heb er met plezier gewinkeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was duidelijk en makkelijk zoeken

Service
Leverservice is ok. Voor andere service nog geen beroep op hoeven doen.

Assortiment
Voor wat ik zoek voldoende keuze en vaak een "leukere" prijs

Aanbeveling
Assortiment ruim voldoende en bestel/levering gaat zoals toegezegd vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pipax 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
helemaal niets mis mee.

Service
Afhaalbalie in Zwolle, er kan met PIN worden betaald.

Assortiment
In orde

Aanbeveling
snel en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gofie 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
veel keuzemogelijkheden op web site

Aanbeveling
zeer snelle en accurate levering met goede track en tracé

Extra toelichting
ruim voldoende web shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coriza 20-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Retour service niet echt top, wordt niet afgehaald bij het huisadres zodat ik met een zware doos op mijn fiets naar het postkantoor moest gaan lopen, er zijn bedrijven die het ook gewoon op laten halen.
Ook gaan ze ervan uit dat iedereen maar gewoon een printer in huis heeft i.p.v. de retourformulieren even op te sturen.

Extra toelichting
Ik hoop dat ze dit klantvriendelijker gaan regelen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

pipax 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, bestellen probleemloos.

Service
zondagavond bestelling geplaatst, dinsdag per postNL bezorgd (eerste dag van de week dat de post wordt bezorgd), prima hoor.

Assortiment
assortiment voldoet aan verwachtingen.

Aanbeveling
keurige webshop, snel, redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van de klippe 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
prima op tijd geleverd

Assortiment
een breed assortiment

Aanbeveling
Prima bedijf, laat besteld en toch op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen opstakels te vinden tijdens bestelproces.
Geen 10 omdat het toestenbord op een alfabet- ipv een nummeriek venster opent...

Assortiment
Hetgeen ik zocht was in het assortiment. Met de rest geen ervaring

Extra toelichting
Snelle levering. Evt doos fabrikant in papier of omdoos verpakken zou fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 08-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Na het aanschaffen van een Nilfisk hogedrukspuit zeer slechte ervaring met de service. De hogedrukspuit is meerdere keren kapot gegaan (niet hun schuld) maar de RMA afhandeling is om te huilen. Tot 3x toe de boel moeten opsturen omdat ze bij het reparatiecentrum geen controle uitvoeren of het wel weer werkt (lekkend pistool). Bij Coolsound halen ze de schouders op. Mijn advies bestel bij Coolblue want daar sta je als klant met een probleem wel centraal!

Aanbeveling
Na het aanschaffen van een Nilfisk hogedrukspuit zeer slechte ervaring met de service. De hogedrukspuit is meerdere keren kapot gegaan (niet hun schuld) maar de RMA afhandeling is om te huilen. Tot 3x toe de boel moeten opsturen omdat ze bij het reparatiecentrum geen controle uitvoeren of het wel weer werkt (lekkend pistool). Bij Coolsound halen ze de schouders op. Mijn advies bestel bij Coolblue want daar sta je als klant met een probleem wel centraal!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Jan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product makkelijk te vinden, met voldoende informatie. Afwikkeling soepel.

Assortiment
Voldoende keuze voor wat ik nodig had (CI+ module).

Aanbeveling
Perfecte afhandeling van bestelling

Extra toelichting
De bezorging Door PostNL was minder soepel. Er werd alleen een dag, geen tijd genoemd. Achteraf omdat het pakket in de brievenbus paste. Maar die informatie miste ik, dus zat ik gedwongen thuis te wachten. Geen fout van Coolsound maar van PostNL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en eenvoudige bestelprocedure.

Service
Zeer snelle levering. Morgen geleverd is ook morgen geleverd.
Ook handig dat je zelf indien gewenst je afleverdag kan aangeven.
Trac and trace

Aanbeveling
Al eerder wat besteld. Sta telkens weer verbaast over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taco 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Passieve houding bij nalevering van onderdelen. Geen interesse en initiatief.

Aanbeveling
Zie service, alleen verkopen kan iedereen. De kracht blijkt pas als het tegen zit

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JolandaO 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
geen enkel probleem gehad met de bestelling

Service
ik heb een CI+ module besteld en er was iets mee en dat heb ik kunnen bespreken en afspraken over kunnen maken

Assortiment
er was wat ik zocht

Aanbeveling
bestelling is snel gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jojadie 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit je stoel shoppen.

Service
Snelle afhandeling, perfecte service

Assortiment
Groot genoeg voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig gevonden wat ik zocht, duidelijke omschrijvingen

Service
Zeer snel, en goede communicatie

Assortiment
Divers assortiment voor een heel goede prijs.

Aanbeveling
Snel snelle levering, goed verpakt, goede communicatie en. Iet geheel onbelangrijk een zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiger 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik wilde een ci+ module en vond deze winkel direct op internet

Aanbeveling
produkt snel gevonden besteld en de volgend dag al in huis dus snelle levering

Review criteria:

Goed

Reageer

Nalinie 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering was snel. Ik ben zeer tevreden over de AEG ventilator. Ik kan nu eindelijk heerlijk slapen.

Service
Je krijgt duidelijke berichten per email.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Godding 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure verloopt duidelijk en snel.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Geen opmerkingen verder.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

JBK2211 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle afhandeling bestelling.

Service
Top service

Assortiment
Zou iets uitgebreider mogen.

Aanbeveling
Bestellingen uitstekend en netjes op tijd geleverd. Kan niet beter.

Extra toelichting
Ronald bedankt voor de topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan niet

Service
top! niets op aan te merken.

Assortiment
Kan ik niet helemaal goed beoordelen. Hetgeen ik zocht was er in ieder geval.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen omdat ik voor de volle 100% tevreden ben.

Extra toelichting
Alles prima naar wens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ryxen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met ruime keus en wat er staat klopt.
Alleen zou de lay-out iets gewaagder mogen.

Service
Ondanks een fout uit het magazijn waardoor ik een stereo set kreeg welke naar de reparateur had gemoeten, top geregeld.
Bleek toen ik belde dat ze de fout betreurde en een korting kreeg op mijn huidige set en deze werd de dag erop al geleverd.
Dus top service.

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Voor mensen wie electronica met goede service, prijs kwaliteit wil.

Extra toelichting
De site mag wel iets moderner.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andres 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar en duidelijk.

Service
Top service

Assortiment
En grote variatie van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

messiah 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kan iets duidelijker uitgesplitst

Service
Als ik wat bestel, altijd vlot en duidelijke emails over de status vand e verzendning

Assortiment
Meer keuzes, vooral digitaal

Aanbeveling
Over het geheel ben ik zeer tevreden, alleen achteraf betalen zou nog een pluspunt zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tiny 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
snel geleverd met mail als ruggensteun

Aanbeveling
snel en netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, betaling makkelijk via internet.

Assortiment
Prima assortiment in audio minisets en de door mij gekochte set was ca. 30 Euro goedkoper dan elders.

Aanbeveling
Heel tevreden over de prijs, de makkelijke betaling en de snelle levering (1 werkdag).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Drenth 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site!

Service
snelle levering (binnen 1 dag) en je wordt perfect op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.

Aanbeveling
goede prijzen, geen concurrent kan er tegenop. snelle levering. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knippie 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online gekocht goede eenvoudige site

Service
Snelle afhandeling en duidelijk

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede en snelle service en heel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
uitstekend

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
snelheid betaalgemak en ruim assortiment

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van de Ven 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudige site!

Assortiment
Volop keuze!

Aanbeveling
Rond 18.00uur besteld en de volgende dag al in huis. Zeer scherpe prijzen, al zal dat denk ik per artikel verschillen.

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling, ik ben super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Afonso Pereira 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is makkelijk en duidelijk.

Service
Vrijdag besteld, zaterdag ontvangd

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton10 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Snelle service zoals het hoort

Assortiment
Er is veel te koop bij coolsound

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
ik zond een artikel terug omdat het niet werkte op mijn
TV. Binnen 2 weken het volle bedrag terugontvangen.
Zeer coulante behandeling!

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elona 29-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Je kunt artikelen makkelijk vinden op de site.

Service
De levering ging snel, alleen het artikel was niet "nieuw in doos" geleverd. De tweede padhouder ontbrak en er was een hoekje uit het lekbakje van de senseo. De padhouder werd snel nageleverd alleen het bakje is er nog steeds niet. (4 januari besteld). Bij bellen wordt er meteen opgenomen maar tot op heden geen bakje of reactie teruggekregen..

Aanbeveling
Ik denk dat ik een showroom model kreeg, dat is niet erg maar het moet wel compleet en heel geleverd worden. Was in mijn geval dus niet!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

biojumper 26-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere bestelprocedure

Service
Telefonische en mail ondersteuning gaan vlot. Wel wordt voor creditcard 2% gerekend.

Aanbeveling
Coolsound is prima, maar bezorgdienst dynalogic is minder.

Extra toelichting
De bezorgdienst kwam niet opde eerst afgesproken dag. Bovendien werd de wasmachine in de verpakking achtergelaten. Controle op eventuele gebreken was niet mogelijk. Via dynslogic wil ik niets meer ontvangen. Als coolsound dit bezorgbedrijf blijft gebruiken, zal ik bij coolsound geen grote pakketten meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dot Arts 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke bestelmethode

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze met scherpe prijzen

Aanbeveling
Een winkel zoals die behoort te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Liane Vissers 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via beste koop, vond ik al snel deze site en had ik zo het juiste product te pakken.

Aanbeveling
Snel geleverd en goede kwaliteit van het product

Extra toelichting
Ik ben blij met dit kwalitatief goede apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P.C. 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering. Goede verpakking.

Service
Prima afhandeling.

Aanbeveling
Geen klachten. Correcte levering van een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews