Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 2007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gisela 09-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was mooi geprist en is supersnel geleverd. Ik zou de volgende keer wee bij Cool sound kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim S. 07-12-2017 Via de website gekocht

Razendsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij bestelden een Neato robotstofzuiger op zondag. De robot zou dinsdag geleverd worden. Maandagmorgen al stond PostNL voor de deur met het pakket. Dat is supersnel.
Prijs van de robotzuiger was de op dit moment laagste van alle winkels.
Die robotstofzuiger doet het overigens fantastisch. Wij hadden eerder 2 iRobots zuigers, maar deze is echt slim en zuigt zelfs hoogpolig thuis goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 05-12-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling, uitstekende ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste bestelling bij Coolsound.nl
Uitstekende ervaring. Op basis van 1 bestelling wellicht nog iets te vroeg om het bedrijf volmondig aan te bevelen. Ze staan wel alvast op mijn short list voor een eventuele volgende bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, lage prijs en goede aftersale. Nadat ik door een ongelukje een ruitantenne had vernield, kreeg ik snel een nieuwe met extra hoge korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer stille, lichte en fjine stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Enige nadeel is de zuigmond. Die is voor tapijt denk ik want op laminaat en zeil zuigt hij de volledig vast en kost het veel moeite om te bewegen. De oude zuigmond van mijn oude Miele Parket&Go er op gezet en perfect...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 30-11-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Helaas niet compleet dus terug moeten sturen. Na melden bij coolsound geen problemen met omwisseling van product. Helaas wel retour kosten moeten betalen en verjaardags cadeau weekje later moeten geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grignion 30-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig kwam ik bij Coolsound terecht en deze webshop was het laagst in prijs. Ze snelle levering. Als de 'Let op' waarschuwing in de laatste e-mail in de praktijk problemen oplevert als je géén melding van schade aan de verpakking hebt gedaan aan de vervoerder, dan is het dus echt opletten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Veertje 28-11-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende webwinkel niet. Eerst gecheckt (reviews, google). Ook gebeld en daarbij netjes te woord gestaan. Webwinkel bestaat sinds 2004. Bestelling is netjes en snel geleverd. Product was voordeliger dan bij andere webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 26-11-2017 Via de website gekocht

Bestelling door PostNL een dag later dan afgesproken.

Algemene score

7,0
Helaas werd mijn bestelling niet op tijd geleverd. Coolsound zou contact opnemen met PostNL. Helaas niets meer van Coolsound gehoord.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

G. Choudhury 23-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makelijk om mijn gekozen product te vinden, bestllen en betalen. website is vrij envoudig te benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 20-11-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had nog nooit van dit bedrijf gehoord dus bestellen was een gok
Zeer tevreden over het gemak van bestellen en de snelle en correcte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 19-11-2017 Via de website gekocht

Snel en nauwkeurig

Algemene score

9,0
De website ziet er een beetje '2012' uit, maar alle informatie staat duidelijk omschreven en de navigatie werkt goed. Na het lezen van enkele recensies vertrouwde ik de website, ook al is hun service bij retouren volgens enkele recensies wat minder goed verlopen.

Status informatie en orderbevestigingen kwamen zeer snel in mijn postvak terecht.
Ook was ik verrast dat Postnl het pakket voor 11 uur ochtends de volgende dag bezorgde. Dit staat los van deze website, maar al en al zeer snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 17-11-2017 Via de website gekocht

Netjes geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geregeld duidelijk en snelle levering goed op de hoogte gehouden via mail en tevens de goedkoopste online

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marianne 16-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service en heel erg makkelijk. De stofzuiger op maandag avond besteld en op dinsdag werd hij al bezorgd. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M. 04-11-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolsound bood dit product aan tegen de voordeligste prijs, leverde het werkelijk enorm snel en het was vakkundig verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 26-10-2017 Via de website gekocht

Snel & correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na menige website's kom ik bij de website van Coolsound terecht nou prima site overzichtelijk
etc. daar besteld snelle levering en prima prijs alles goed ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes 26-10-2017 Via de website gekocht

Goede Service. Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg omtrent het product en makkelijke zoekfunctie, waardoor je snel het betreffende product kunt vinden. Ook de link om te kunnen betalen is erg handig en gebruikersvriendelijk.
Ik zal deze site zeker onthouden bij mijn verdere aankopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende coolsound niet maar laagste prijs. Reviews waren zeer goed en dus bij hun besteld. Alles top geregeld. Zeer tevreden.
Zou zo weer iets bij hun kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 20-10-2017 Via de website gekocht

Probleme perfect opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn luchtontvochtiger, uit de garantie, ging stuk en de importeur meldde dat de reparatie te duur zou uitvallen en maar beter een nieuw apparaat kon aanschaffen. Door de tussenkomst van Coolsound ging de importeur een flinke korting geven, waarna Coolsound nog eens de helft van de verlaagde prijs voor haar rekening nam. Dit is pas COOL!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling meteen een overzicht van het bestelde via de mail. Daarna een snelle, correcte afhandeling en levering van het bestelde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 17-10-2017 Via de website gekocht

Binnen 10 minuten apparaat in de pocket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online koffiezet apparaatbesteld en er direkt heen gereden ivm koffiezet apparaat had het begeven,dus direkt een nieuwe nodig.en deze lag klaar klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Eijck 13-10-2017 Via de website gekocht

keuze gemaakt bij Coolsound . Ben 100 procent tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via "Kieskeurig" bij Coolsound uitgekomen, Ben uiterst tevreden. Snelle levering en veel keus in betalingswijze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Souren 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige winkel waar ik mijn gezocht product nog kon bestellen en dan ook nog eens precies één dag later geleverd, perfect gewoon dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta 10-10-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden rond 16.00 een Razer koptelefoon besteld 1 uur later had ik al een track en trace code! Super snel!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truckmann 08-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle v levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen vanwege de lage prijs en de snelle levering. Zeer veel keuze mogelijkheden. Goede rewvies van andere klanten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Ham 07-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig een stofzuiger bij Coolsound besteld. Supersnelle levering. Zeer open en duidelijke communicatie via email! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CEES 06-10-2017 Via de website gekocht

buitengewone snelle en goede aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede behandeling na eerst een paar vragen te hebben gesteld, daar pas het artikel gekocht en daar ben ik zeer tevreden over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. 06-10-2017 Via de website gekocht

Niet alle onderdelen aanwezig, wel snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel ik niet eerder van Coolsound gehoord had, waren zij de enige die mijn Philips keukenmachine konden leveren tegen een mooie prijs. Er stond dat er nog maar 1 exemplaar was. Na mijn bestelling was dit inderdaad aangepast dat er geen exemplaar meer was. Helaas zaten twee onderdelen niet bij het pakket, namelijk de molen en de vleesmolen. Terwijl deze wel in de boekjes en op de doos vermeld staan. Verder was de levering snel en netjes, de volgende dag had ik het in huis. Ik ben heel tevreden over het apparaat. Het is makkelijk te bedienen, schoon te maken en gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisa 03-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Perfect via mail up to date gegevens over verloop pakketje. Precies op de tijd dat in de mail via track&trace te volgen was is het ook geleverd. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron V. 02-10-2017 Via de website gekocht

Volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was nog maar een product in voorraad. Prettig te weten dat hun voorraadadministratie klopt. Ik kocht dat ene product en tegelijk ging de teller van de voorraad naar nul. Een minpunt zijn de schermen van de afhandeling tot betaling. De sites doen gedateerd aan en als men dan terug wil naar de vorige schermen is dat, zover ik het heb geprobeerd, niet mogelijk. Ook de afhandeling nadat ik de betaalwijze heb aangegeven, verloopt niet vanzelfsprekend. Op de login-site blijken bestellingen door de koper niet geannuleerd te kunnen worden.
Het bestelde product, was zoals aangegeven, inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ewout 01-10-2017 Via de website gekocht

Opmerkelijke, Uitstekende service

Algemene score

10,0
Door post- nl kwam mijn pakket niet aan. Zonder te aarzelen werd direct een nieuw pakket verzonden, zonder over de kosten te praten. Een dag later ontving ik ondanks wederom een fout van post- nl beide pakketten.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieks 01-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
autoradio gekocht bij coolsound en werd de volgende dag al geleverd als beloofd was zeer degelijk verpakt en had n mooie prijs
maandag gaan we m inbouwen en genieten van mooie muziek naar mn eigen smaak omdat er n usbaansluiting opzit
goeie communicatie en gemakkelijk zoeken op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django Theeuwes 30-09-2017 Via de website gekocht

Viel vies tegen, helaas.

Algemene score

2,0
Verkeerde product informatie op de site, fout aangegeven, kwamen eerste instantie niet eens met een oplossing, niet klantvriendelijk, erg jammer want de site en levering was erg goed. Had meer verwacht van coolsound, maar voor nu ga ik niks meer bestellen hier..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was goed en voor mij de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles was de volgende dag al binnen en daar stond ik echt van te kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank cornelisse 19-09-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webshop mooie stofzuiger van Inventum, veel shops hebben dit apparaat niet in het programma volgende dag geleverd tegen goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny. 16-09-2017 Via de website gekocht

Zorgeloos winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima duidelijke webshop snelle service.
Keurig verzorgd wat betreft levering en verpakking.
Zeer tevreden.henny

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 15-09-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden op de site en goede informatie bij de producten. Ook de prijs is dik in orde waardoor de keuze snel gemaakt was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 12-09-2017 Via de website gekocht

prompte levering tegen een mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Leifheit dweilemmer besteld.
Duidelijke website met goede productbeschrijving. Hele goede prijs in vergelijking met andere shops, Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 10-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een trampolinerand bestelt, beschrijving website was duidelijk ook wat de verschillen waren tussen de paar die ze hadden. Eenmaal bestelt vlot thuis en goed begeleid met emails zodat je weet waar je artikel in het bestelproces zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PimK 10-09-2017 Via de website gekocht

Gooedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koptelefoon gekocht. Coolsound was goedkoopste volgens kieskeurig. Direct besteld en volgende dag kosteloos thuisbezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iolair 20-08-2017 Via de website gekocht

Prima!

Algemene score

8,0
We zijn op de vorige reviews afgegaan. En dat was een goede keuze. Alleen werd aangegeven bezorging gratis. Bij afleveren in post locatie bleken er wel bezorgkosten te zijn berekend. Jammer dat dit niet vooraf gemeld is dan was onze bezorgkeuze anders geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle 14-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, geen portokosten, bijzonder snelle levering met duidelijke meldingen hoever het met de levering is! Maken gebruik van Post.nl; topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2017 Via de website gekocht

Doet precies wat je van een internet-shop mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk bestellen, geen portokosten, snelle levering...Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George N. 08-08-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs en snelle levering. Precies zoals internet bestellingen moeten gaan. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Killron 05-08-2017 Via de website gekocht

Goede shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Goedkoper dan andere winkels. Levering volgens afspraak. Geen ervaring met aftersales. Hopelijk ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima product laagste prijs snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product gekozen voor de laagste prijs tov elders, geen verzendkosten en de volgende dag ook echt geleverd.
Dik tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 26-07-2017 In de winkel gekocht
Zwolle

Betrouwbaar, snel en goede bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering of afhalen conform afspraak.
Breed assortiment. Aanbeveling waard!

Reageer

Bert 21-07-2017 Via de website gekocht

Snel gemakkelijk en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon snel en gemakkelijk mijn bestelling plaatsen die correct werd uitgevoerd in het afgesproken tijdslot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias 17-07-2017 Via de website gekocht

super store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor een super product . Hier word ik blij van !! Echt een aanrader voor de bewuste consument die de laagste prijs wil en daarbij ook nog een vriendelijk personeel dat ook over gedegen vakkennis van zaken beschikt waardoor eventuele vragen goed beantwoord worden .
Bedankt COOLSOUND.nl voor de goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Ligtenberg 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment.
Uitstekende beschrijving van de artikelen met goede foto's.
Snelle levering zonder verzendkosten.
Duidelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews