Conrad.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 1908 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Conrad.nl.

Conrad.nl stelt zich voor

Wij zijn Conrad. Wij zijn er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen we je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters. Van een batterij tot het kabeltje dat je nergens anders kunt vinden. Ook voor een nieuwe stijltang kun je bij ons terecht. En ons assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die we te danken hebben aan onze passie voor elektronica. Wat jij zoekt hebben wij al gevonden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 752 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin de Lang 23-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele mooie en goed geprijsde artikelen.
Duidelijke manier van bestellen en afrekenen
Site is goed leesbaar en makkelijk te doorzoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vind het gewoon de beste webshop,snelle service , als er iets niet voorradig is heb je een snelle nalevering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Meeuws 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Conrad om de snelle en correcte levering. Ook een duidelijke en uitgebreide website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Snel 23-02-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service.
Rc auto besteld en kreeg er snel problemen mee,
Zelf opengemaakt en het euvel gemeld.
Zonder problemen werd deze geruild voor een nieuw exemplaar.

SUPER!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abraham P. 23-02-2018 Via de website gekocht

Handig kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was een eerste aankoop dus echt ervaring heb ik niet. Maar de eerste indruk is heel goed.
Ik kan de winkel zeker aanbevelen aan mensen die in Nederland wonen, ikzelf woon elders.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huib Hartman 20-02-2018 Via de website gekocht

weerstation eurochron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima web shop.
Alles volgens afspraak en een goede berichtgeving.
Heerlijk weerstationnetje. doet precies wat het beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Gielgens 19-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site. Artikel snel gevonden.
Verzending volgens afspraak en afhandeling prima verzorgd!
Aaanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 18-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een paar maal iets gekocht en ik ben zeer tevreden, goede service zij doen wat ze beloven en ik kom zeker terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-02-2018 Via de website gekocht

Keurige en snelle levering volgens bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime duidelijke sortering in alle producten. Zelfs zaagbladen voor een BOSCH zaagmachine van ruim 18 jaar oud nog kunnen bestellen en geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph 17-02-2018 Via de website gekocht

Vertrouwd en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk online bestellen en betalen. Gemakkelijk en vertrouwd. Conrad is ook al jaren bekend. Relatief niet duur en een goede kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Observant 16-02-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Algemene score

10,0
Groot assortiment, milieuvriendelijke verpakking, snel geleverd en betrouwbaar.
Al jaren mijn winkel voor technisch support.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smid 16-02-2018 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website:
Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
Producten eenvoudig terug te vinden

Prijs:
Voor dit product betaalden we minder dan bij andere webshops

Levering:
Het is fijn dat je per mail op de hoogte gehouden wordt van de status van bestelling

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Enthoven Th.J. 16-02-2018 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen is simpel, adviezen zijn goed, levering is correct. Verder heb ik geen opmerkingen omdat er nooit problemen geweest zijn

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Albers 16-02-2018 Via de website gekocht

Heel veel artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met heel veel keuze in vele artikelen op gebied van techniek gereedschap elektronica. Goede garantie redelijk vaak snelle levering, redelijke prijzen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment. Duidelijke website. Makkelijke zoekfunctie. Snelle levering. Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Put 15-02-2018 Via de website gekocht

Eenvoudige bestelwijze en correcte aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee LED lampen besteld voor een afzuigkap. De juiste exemplaren uitkiezen was eenvoudig omdat de specificatie duidelijk was weergegeven. Verder was de aflevering ook heel correct.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robby 15-02-2018 Via de website gekocht

Oplichters

Algemene score

1,0
Gisteravond een quartz uurwerkje gezien voor €7,49. Vanmorgen wil ik die bestellen maar dan kost het uurwerkje ineens €9,49. Staat er soms een cookie geplaatst op mijn laptop dat bij kijken naar hetzelfde artikel de prijs €2,- hoger is (zoals bij Easyjet gebeurt)? Bestel er nooit meer wat. Uurwerkje inmiddels elders besteld voor €7,49.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Conrad 19-02-2018

Beste Robby, onze prijzen kunnen dagelijks veranderen om verschillende redenen. Systemen die prijzen verhogen na het bekijken gebruiken wij niet. Kunnen we u alsnog helpen aan het uurwerkje voor de oude prijs?

Reageer

Eugène 14-02-2018 Via de website gekocht

mooi groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om uit een enorm assortiment te kunnen kiezen.
Daarnaast vind ik over veel artikelen zeer uitgebreide informatie, bijvoorbeeld in de vorm van een pdf-bestand van de fabrikant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan slagman 13-02-2018 Via de website gekocht

Goed en snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima product tegen een goede prijs. De goederen werden bijzonder snel afgeleverd.
Ik zal in de toekomst zeker nog een aantal bestellingen bij Conrad doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.van Nelfen 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbare producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken het bedrijf al wat langer en heb goede ervaringen bij eerdere gekochte materialen. Ook op het gebied van garantie, deze werd uitstekend afgehandeld. Kort om, een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 13-02-2018 Via de website gekocht

groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Conrad heeft veel keuze en is niet duur. Conrad heeft ook een website die makkelijk zoekt zowel per categorie als op steekwoorden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Son 13-02-2018 Via de website gekocht

Van bestelling tot en met ontvangst??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden, wat wij moesten hebben. Bestelling makkelijk te plaatsen. Snel ontvangen! Extra melder bijgekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Pinxteren 13-02-2018 Via de website gekocht

Heel goede service; snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk online winkelen, al is het soms tijdrovend om het juiste artikel te vinden. Daarna verloopt de bestelling vlot, alsmede de levering na een of twee dagen later. Perfecte terugkoppeling over het bestelde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rpb 13-02-2018 Via de website gekocht

prima en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima webshop
alleen jammer van de verhoging van de minimaal bestelling om zonder verzendkosten te kunnen bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Treintje 13-02-2018 Via de website gekocht

Prima assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bijna al mijn elektronica bij Conrad. Ze hebben nagenoeg alles op voorraad en je hebt het snel in huis.
Een keer een paar niet werkende zaken gehad doch deze werden prompt omgeruild.
Een duimpje voor deze firma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 13-02-2018 Via de website gekocht

Jammer van de service

Algemene score

3,0
Voor de 2e keer product terug gestuurd met zelfde klacht binnen paar maanden.
Krijg ik wederom hetzelfde product opgestuurd.
Straks is de garantie om en zit ik met een slecht product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Conrad 15-02-2018

Beste JK, graag ontvangen we uw klantgegevens op webcare@conrad.nl zodat wij kunnen kijken wat er met het product aan de hand is en een oplossing zoeken. Alvast bedankt!

Reageer

j.bottinga 13-02-2018 Via de website gekocht

net als altijd een duidelijke omschrijving bij de artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
info over artikelen is helder, duidelijk en de afgesproken lever tijd klopt waarbij alles goed verpakt is tegen breuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter D 12-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf met. Goede service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse malen besteld en altijd na grote tevredenheid geholpen met veel producten met redelijke prijzen en snelle leveringen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-02-2018 Via de website gekocht

Logistieke uitdaging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had 4 H7 lampjes besteld. Er werden er 3 geleverd + een leeg kartonnetje. Ik heb gemaild, maar kreeg geen reactie. Vervolgens heb ik gebeld, met als gevolgd dat er een nieuwe lamp gestuurd zou worden. Deze heb ik ontvangen, geopend, maar ook dit was weer een leeg kartonnetje. Vervolgens heb ik weer gemaild en gebeld. Men zou gaan kijken in magazijn of daar iets niet OK was. Vervolgens kreeg ik niets te horen voor enkele dagen. Opnieuw heb ik gebeld; en opnieuw is er een lampje gestuurd. Deze keer heb ik die wel goed ontvangen, maar jee wat een poeha voor dit alles, pffff. Hopelijk is het eenmalig. Ik heb in het verleden nooit zo'n probleem gehad met Conrad. Geef ze het voordeel van de twijfel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Oscar S 12-02-2018 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omschrijving van de artikelen zijn duidelijk, snelle service/aflevering.
Keuze is ook ruim en bij een storing werd ik direct telefonisch geholpen en kon ik zo ook mijn bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Conrad 11-02-2018 Via de website gekocht

Conrad service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren een ZEER betrouwbare partner, voorraad = 10 verzending =10 , afhandeling retouren=10, assortiment =10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilburgse_6 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede order afhandeling!

Algemene score

9,0
De dag na de bestelling, had ik het product al binnen. Netjes en stevig verpakt. Kortom: Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elly velderman 10-02-2018 Via de website gekocht

GEWELGDE EN SNELLE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer om dit product te zoeken via internet, winkels hiervoor bestaan niet meer plus goedkoper dan kijkshop ook foetsie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuidam 10-02-2018 Via de website gekocht

vlotte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en er is voor elk wat wils.
zeer goede prijs kwaliteit verhouding en altijd leuke en interessante aanbiedingen.
kortom,een zaak om aan te bevelen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gérard 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig lampen en elektronica-artikelen. Bedrijf heeft zeer veel uiteenlopende artikelen in voorraad. Snelle, probleemloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 10-02-2018 Via de website gekocht

Goed spul en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Conrad koop ik vaak mijn elektronica componenten en gereedschap wegens het ruime assortiment en mijn goede ervaringen. Dit keer 3 accupacks van 9,6 V, nergens anders goedkoper te krijgen en nog wat 9 V batterij clips. De accu's voldoen prima en de clips ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van den Tillard 09-02-2018 Via de website gekocht

Conrad staat voor kwaliteit en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd prettig om iets te bestelen bij Conrad. Kwalitatief goede producten. Prijs-kwaliteit goed en een prima en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grotegreef 09-02-2018 Via de website gekocht

Vlot en goed verpakt geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar en al lang bestaand bedrijf met een enorme keuze !!
Veel artikelen in voorraad en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 09-02-2018 Via de website gekocht

Onlineshop die werkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind vooral de zoekfunctie handig. Het gaf me 10 ledlampen, dimbaar en met de juiste fitting. met de 10 kon ik verder verfijnen en bij "meer" zag ik een lamp die warmer van kleur werd bij het dimmen. Zo'n keuze heb je in een winkel niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 07-02-2018 Via de website gekocht

Doen niet moeilijk, en komen afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enkele maanden geleden een weerstation aangeschaft, maar de buitensensor gaf waarden door, die niet echt betrouwbaar waren. en na een telefoontje met Conrad werd alles prima geregeld. oude weerstation opgestuurd, en binnen 3 weken een nieuwe in huis. kortom uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-02-2018 Via de website gekocht

Groot en divers assortiment.Loopt achter bij de Duitsland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering uit voorraad. Assortiment loopt achter bij het Duitse moederbedrijf. Ook geen winkels in Nederland te vinden helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Kalkman 07-02-2018 Via de website gekocht

aantrekkelijke artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke en aantrekkelijke produkten voor een leuke prijs en goede kwaliteit. Altijd handig om even te kijken of het hier verkrijgbaar is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven 07-02-2018 Via de website gekocht

Geen reactie op klacht

Algemene score

1,0
Bij de bestelling werd een verkeerd product geleverd. Dit kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar als er vervolgens niet wordt gereageerd op de klacht vind ik dit een kwalijke zaak. Ze streven er naar om de klacht binnen 2 werkdagen te behandelen, maar na ruim 1,5 weken heb ik nog geen reactie op de klacht, maar wel 2 nieuwsbrieven, kortingsacties en een review verzoek ontvangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Conrad 13-02-2018

Beste Steven, onze excuses voor onze late reactie. Zou u uw klacht nogmaals willen sturen naar webcare@conrad.nl dan kijken we er meteen naar. Alvast bedankt!

Reageer

Ruud Krens 06-02-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering.

Algemene score

6,0
Snel geleverd de verpakking van de lampjes was onwijs groot, dit had gewoon in een enveloppe gekund wat voor mij voordeliger was geweest voor de verzendkosten. Nu heb ik 2 lampjes die je bijna niet ziet voor € 10.--. HG

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ed Pelger 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn van zeer goede kwaliteit en de levering is een dag na bestelling binnen . Hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard 06-02-2018 Via de website gekocht

Conrad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, snelle levering.
En ook niet onbelangrijk: milieuvriendelijk verpakt zonder plastic troep!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de sowieso de klantenservice van Conrad enorm goed! Daarnaast heeft Conrad mij uiterst overtroffen met de snelheid van verzending. Dit heb ik als goed ervaren. ☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 06-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, wist niet precies welk artikel ik nodig had, snel en goed antwoord. Artikel besteld was precies wat ik nodig had. super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robo 06-02-2018 Via de website gekocht

Ondoordachte agressie

Algemene score

4,0
Helaas heb ik iets besteld bij Conrad.
Het afleveren geschiedde onder een stroom van emailtjes die bovendien een dag later aankwamen dan het pakketje, totaal zinloos dus.
Maar het ergerlijke: vervolgens is Conrad zó blij met mij als klant dat ik bij een volgende aankoop korting krijg, deze korting wordt dan alvast in het winkelwagentje gedaan. (alweer een mailtje dus).
En daarna krijg ik mailtjes dat er nog iets in mijn winkelwagentje zit!
DAT HEBBEN JULLIE ZELF ERIN GEDAAN!
Beste Conrad, ik heb jullie één keer gevonden om een artikel te bestellen, dus als ik nog iets nodig heb zal me dat zeker wel een tweede keer lukken.
Maar ik denk dat ik dan eerst rond ga kijken of er een minder agressief bedrijf hetzelfde artikel aanbiedt.
Conrad is GEEN aanrader dus.
PS: de namen van de geadresseerde en de klantnaam zijn in de database van Conrad verwisseld, dus boven ALLE mail die ik ontvang staat ook nog eens de verkeerde naam.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 04-02-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel regelmatig bij Conrad, super is gewoon zoals het hoort te zijn. Altijd snel in huis en zeer ruime keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews