Brekz.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 188 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Brekz.nl.

Brekz.nl stelt zich voor

Alles voor uw huisdier thuisbezorgd tegen lage prijzen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 178 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spoty 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik bestel regelmatig droog kattenvoer. De kwaliteit/prijsverhouding is. Levertijd 1-3 werkdagen is meestal 3 dagen. Tevreden klant!

Reageer

Michael 12-08-2020

Algemene score

2,0
Een waardeloos bedrijf wat op de orderbevestiging staat sturen ze niet op en wensen dit na de nodige communicatie ook niet te herstellen. Hun slogan tot 40% goedkoper werd in dit geval 25% duurder. Ze laten totaal niets van zich horen en je kan gewoon barsten van ze

Reageer

r van de broek 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deze shop was voor mijn de goedkoopste en de levering is super snel.het was voor mijn de eerste keer dat ik een bestelling deed ,maar beslist niet de laatste keer

Reageer

Choca 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over Brekz, het voer wat mijn hond kreeg werd voor haar te hard. Na gezocht te hebben naar hondenvoer speciaal voor de ouder wordende labrador op internet kwam ik , ook gezien de prijs, op Brekz uit
Mijn hond vind het heerlijk en wilde geen hap meer van zijn oude voer, dus omschakkelen geen probleem😁 Levering was snel en verzorgd.

Reageer

Cosja Opmeer 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shoppen al jaren bij Brekz.nl voor onze Berners. Snel, betrouwbaar, uitstekende service en een prima kwantiteit/kwaliteit/prijsverhouding. Een echte aanrader. TOP !!!

Reageer

Daphne 09-08-2020

Algemene score

7,0
Ik heb nu 2x bij Brekz besteld. Mijn eerste bestelling is zeker niet vlekkeloos verlopen. Bestelling stond na 4 dagen nog steeds op dat hij gepakt moest worden. Waarna ik gebeld hebt met de klantenservice, deze vertelde dat sommige bestellingen in het systeem verdwijnen en ze zou zorgen dat hij die dag nog verstuurd werd. Dit is ook gebeurd, helaas ook nog een vertraging door het weekend, dus een 6 dagen later had ik mijn bestelling. Ik vind persoonlijk dat er vanuit Brekz wel iets van een kleine korting bij de volgende aankoop vanaf had gekund als excuses.

Reageer

aggie 09-08-2020

Algemene score

10,0
altijd je bestelling op tijd binnen vanaf het moment dat je bestelling is geplaatst

Reageer

Herman 08-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met veel keus.
Ik had echter een fout product besteld (MIJN FOUT) en moest een van de verpakkingen retourneren.
Kosten 7,25 euro en dit vind ik belachelijk veel.
Volgende keer kom ik het zelf afgeven in Breukelen. Dit scheelt tijd en geld.

Reageer

Marianne 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de producten die ik gekocht heb, kwam brekz als voordeligste uit de bus. Ik heb mijn bestelling geplaatst en binnen een paar dagen had ik het binnen. Ik had o.a kattengras bakjes ,die waren extra " ingetaped" zodat het zaad niet uit het bakje zou vallen. ( Want dat had zeker gebeurt).

Reageer

Matthieu Derksen 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke website, uitnodigend, goede artikelen, snelle afhandeling van het bestelde produkt

Reageer

Simon 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige webwinkel, makkelijk bestellen, snelle (gratis) levering, heel veel keus voor heel veel soorten huisdieren, goede aanbiedingen en keurige communicatie mbt verzending. Ikzelf heb de klantenservice nog niet nodig gehad, dus die kan ik niet beoordelen.

Reageer

Charlotte 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteit. De laatste keer was de bestelling incompleet. Contact opgenomen en binnen een paar dagen het bestelde alsnog ontvangen. Zonder kosten en gedoe.

Reageer

Annette 03-08-2020

Algemene score

4,0
Helaas ontving ik niet wat ik besteld had.... en als ik daarover om 15.00 uur wil bellen, zijn ze gesloten.

Reageer

Karin 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wanneer er voer of iets dergelijks nodig is, is het simpel om te bestellen,
en snel geleverd aan huis.

Reageer

Anjo Ketelars 02-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De royal canin kattenbrokken zijn goed voor mijn kat. Goede service en stukken goedkoper dan andere aanbieders. Bovendien snel geleverd.

Reageer

Hondenbaasje 02-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling en levering zonder problemen verlopen. Tevreden met de fietskar. Groot genoeg voor hond van 8 kg. Installatie wees zich vanzelf. Prima ervaring.

Reageer

Marianne 31-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, fijne prijs en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over het bestelde buiten vogelvoer en de vogeltjes zijn er blij mee.

Reageer

iris haan 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruim assortiment,duidelijke info bij de artikrken.
goede prijzen,snelle levering.

klein aandachtspunten:
wellicht mogelijk om de grote van de hondenbrokken erbij te vermelden en eventueel een foto.
mijn chihuahua van 2,8 kg kan niet alles kauwen.
de brok die ik eerst bestelde,blijkt van grootte veranderd en nu knip ik ze dan maar in stukjes.
was een iets mindere verassing toen ik de bestelling ontving en de zak opende.
hij vind ze namelijk wel heeeel erg lekker en dus heb ik het ervoor over.

Reageer

Sandra Vos 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een fijne webshop, al aardig wat jaren ben ik klant bij Brekz, al in de periode toen ze nog broekhuizens heette. Ook de service is prima, je wordt gebeld als er iets niet helemaal geleverd kan worden,ik heb het gehad met een speeltje, het was er in een andere kleur, daar bellen ze dan voor. Of een actie artikel is eruit, dan storten ze terug. Dus ik ben een oude trouwe klant bij Brekz. En ik blijf ook bij ze. Ik vindt Brekz een fijne webshop.

Reageer

Francien Hermans 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een ruime keuze voor een zeer schappelijke prijs. Ook een snelle levering. Super!

Reageer

vierdag 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heb reeds vele bestellingen gedaan en alles word netjes goed en snel bezorgd
echt een aanrader

Reageer

M. 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was niet geheel compleet, waarschijnlijk ook nog niet door jullie schuld.nIn de doos van Farmfood zaten 2 pakjes te weinig gestoomd vlees, terwijl het doosje gewoon nog dicht was. Super opgepakt na mijn melding hiervan via de mail. Het geld van de 2 ontbrekende pakjes direct terug gekregen op mijn rekening. Heel tevreden hierover.

Reageer

Esther 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was hier het voordeligst en snel en netjes bezorgd. De site is duidelijk en heb hier verder geen aanmerkingen over.

Reageer

Patatje oorlog 24-07-2020

Algemene score

8,0
Ik vond hier een mooie aanbieding voor mijn bench alles was keurig geleverd en op tijd.

Reageer

Miranda 24-07-2020

Algemene score

1,0
Ik heb 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Eerst kreeg ik te horen, nadat er maar niks geleverd werd en ik ben gaan mailen, dat er een storing in het systeem was waardoor mijn bestelling niet is doorgekomen. Vervolgens krijg ik 3 dagen later bericht dat het product niet leverbaar is.
Dit was mijn 1e en tevens laatste bestelling, ik vind dit bedrijf absoluut niet geloofwaardig en ik vind het zeer frustrerend dat ik nu nog moet wachten op terugstorting van mijn geld wat binnen maar liefst 14 dagen moet plaatsvinden. Wat een klantonvriendelijk bedrijf.

Reageer

Ryanne 23-07-2020

Algemene score

2,0
Ze vergeten een deel van de bestelling erbij te doen, maar sturen niet na. Geld wordt teruggestort en nu moet ik op eigen verzendkosten nieuw bestellen. Slechte service! Wordt dus niet meer hier besteld.

Reageer

Marjan 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent Eukanuba hondenvoer gekocht. Website is duidelijk. Aantrekkelijk geprijsd artikel en de bezorging was snel.

Reageer

Kitty 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verschillende artikelen zijn razendsnel geleverd én beduidend goedkoper dan in de winkel.

Reageer

Fred 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige prijzen en leuke site. Hierdoor is het gemakkelijk en interessant om geneesmiddelen via jullie site te kopen

Reageer

Tiny 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima Shop ruime sortering,de artikelen worden netjes op tijd geleverd,keurig verpakt.

Reageer

Georges 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering is perfect verlopen,
en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk
een aanrader om geen problemen te ondervinden.

Reageer

Valckje 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke site.
Goede prijzen en snelle levering.

Oo advies van Fokker naar dit bedrijf gegaan. Super gevoel bij.

Reageer

Line 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
I pick brekz because of the prices as they are very competitive. Your delivery time is medium - not the fastest but not the slowest. One time I ordered from you I had to order from a competitor with 24 h delivery to avoid the dog starving (I think you took a week). The other times you were within decent timeframes. Your website is easy to search in and the order process is smooth. Personally I think your email design and website look like it's from the 90s, but it does what it's supposed to do.

I would also mention that you should be more clear on the surveys you are sending to buyers as some are regarding the product and some are on the experience/website (such as this one). I have seen several product reviews on your website that are related to delivery times and customer service, which tells me your customers are confused when they are rating you. They should be rating the product (like the dog food) and not DPD as these are separate things. Overall I would recommend you and I still use you for 80% of the dog food purchases.

Reageer

Ray 17-07-2020

Algemene score

3,0
Meer dan 9 dagen op mijn bestelling moeten wachten. Uiteindelijk na zelf contact gemaakt via de mail kreeg ik 3 dagen later de bestelling binnen. Dus uiteindelijk heb ik dubbele kosten moeten maken om de 12 dagen op te vangen.

Reageer

Winfried van Wijk 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden per abuis iets verkeerd bestelt en dat wordt zonder problemen omgeruild. Koop al jaren bij Brekz en ben daar super tevreden over.

Reageer

Ineke Russchen 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hoog cijfer, omdat de service goed is, goed verpakt en heel duidelijk wordt alles aangegeven. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Heel erg bedankt, als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug. En ook de prijs is super. Mvg xxxxx

Reageer

Wendy Koot 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oke ik ben om. Bestelde altijd bij Zooplus, maar daar duurt het steeds langer. Brekz levert snel. prijzen zijn goed en word goed verzonden. Mijn diertjes zijn blij mee. want uiteraard heeft een (voor mij) nieuwe dierenzaak ook nieuwe dingen:-)

Reageer

Eugenie maes 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site, goedkopere producten, veel keuze en snelle levering.

Reageer

Michelle 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne webshop met veel keus in assortiment.
Bestel hier volgende keer zeker weer mede door de supersnelle verzending (volgende werkdag) en de niet al te hoge prijzen.

Reageer

Rose 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en duidelijk. En niet te vergeten goede prijzen.
Je weet precies waar je aan toe bent. Ik ben tevreden en zou zo/ga weer bestellen.

Reageer

koos 11-07-2020

Algemene score

10,0
Snel geleverd en goed wat er niet meer te koop id werd direct een alternatief voorgesteld zodat ik toch niet zonder zat mijn dank daarvoor.

Reageer

Gina 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is een firma om aan te bevelen.
Goed verpakt en snelle levering.
Prima site.

Reageer

Karin 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik bestel vaker bij Brekz en normaal gesproken verloopt de bestelling voorspoedig. Deze keer niet. Uiteindelijk heb ik 3x moeten mailen om te vragen waar de bestelling bleef. Er bleek "iets" mis te zijn gegaan en hij zou handmatig doorgezet worden, waarna het toch nog een paar dagen duurde. Uiteindelijk heb ik de bestelling na 2 weken geleverd gekregen.

Reageer

MvdP 09-07-2020

Algemene score

4,0
In het begin ging alles super goed! De laatste maanden kun je niet van Brekz op aan. De ene keer staat erop de site dat het 7 werkdagen kan duren ivm Corona en verhuizing, uiteindelijk heb ik ruim 2,5 week moeten wachten toen er geleverd en bezorgd werd. De keer erna leverde brekz goed uit maar leverde DPD het op het verkeerde adres, gelukkig begrepen de bewoners van de andere straat dat deze voor ons waren. De laatste keer heb ik op vrijdag besteld en dan heb je normaal het op dinsdag binnen. Op vrijdag nog niks, gebeld en met een spoed is hij de zaterdag geleverd. Ik ga eens goed nadenken of ik nog bij brekz wil blijven bestellen.

Reageer

Carine 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is belange niet duur en spoedige levering. En niet te vergeten : gratis verzending

Reageer

Marjo 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voer was super goedkoop. Snelle levering. Goede service. Heb eerst proefpakket gehad, hond vindt deze super lekker. Goede ontlasting.

Reageer

nj vellinga 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar en snel correcte afhandelingen.
prima kwaliteit voer en andere artikelen .

Reageer

F.Dumas 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nou het ging alleen voor de prijs bij Brez.nl was het stuk voordeliger dan bij de dierenwinkel.

Reageer

Beekman 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en goedkope site, krijg alles netjes binnen. Echt een aanrader. Wat ik normaal bij een dierenarts bestelde is hier stukken goedkoper.

Reageer

Rien van Ittersum 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering was snel , product goede kwaliteit en voldoet geheel aan de verwachtingen. Gebruiks- vriendelijke site met een goede product omschrijving / afbeelding. Gekozen voor dit product op foto ( kende het alleen van horen zeggen ) en de prijs. Heel gemakkelijk bestellen en betalen. Zeer te vreden.

Reageer

Toon meer reviews