Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer deskundige, heel vriendelijke, behulpzame, to the point, winkelbediende Arne heeft ons verdergeholpen.
Buiten dat de website enorm inzichtelijk en informatief is, wordt dat aangevuld met een goed werkende chatfunctie. De mensen die deze functie bezetten zijn kundig en geven goede feedback. Zo ook in ons geval dat er een apparaat niet meer leverbaar was. De geboden oplossing was meer dat uitstekend en die hebben wij dan ook zonder dralen geaccepteerd. Top winkel die het aanbevelen zeker waard is
Super snelle levering ( erg fijn met deze temperatuur )
Mooie prijs (goedkoopste even Google en je kimt bij jullie uit )
En dan zo’n goede service hier komen we vaker terug!!!
De service is goed bezorging ook naar wens de kwaliteit van het product ook top,het artikel wat ik nodig had waren ze nog het goedkoopst ook dus wat wil je nog meer !
Supersnelle reactie. Ook als je wat wilt annuleren i.v.m.
verkeerde bestelling. Geld weer snel terug gestort.
Duidelijke overzichtelijke website. Ruim assortiment aanwezig en de prijs was gewoon de voordeligste! Pakket werd op de afgesproken dag en op tijd bezorgd.
Volgende keer als ik weer wat nodig heb, weet ik jullie weer te vinden.
Keep up the good work!!
Fijne winkel. Snel contact en reactie. Snelle levering. Prima prijs kwaliteit.
Snelle levering, prijs kwaliteit prima. Zorgvuldig verpakt. Uitgebreid aanbod.
Ruime keuze aan artikelen, een goede prijs en een snelle levering. Bij mijn vorige aankoop van een bbq zelfs een workshop erbij gekregen. Ik blijf hier!
Shop is duidelijk ingericht. Had in paar seconden gevonden wat ik zocht. Besteld, ik stond al in het systeem en binnen twee minuten klaar. Spullen geleverd royaal binnen 24 uur. wat wil je nog meer ?
Prima assortiment, duidelijke en uitgebreide website. De bezorging was zoals vooraf aangegeven.
Ik heb hier mijn Weber Q2200 gekocht, het model was niet op vrd, maar omdat mijn huidige bbq het had begeveb hebben zd een uitzondering gemaakt en ik mocht het showmodel meenemen (was pas de dag ervoor opgebouwd). Toen ik thuis kwam constateerde ik helaas een beschadiging op het rooster. Binnen 24u kreeg ik bevestiging vanuit allesvoorbbq dat er een nieuw rooster onderweg was. Kortom, topservice, goede professionele uitleg en vriendelijk personeel.
10/10!
Doen niet wat wat ze met heel veel tamtam beloven:
- Niet leveren (ruimschoots) binnen de op de website aangegeven levertijd. Terwijl producten volgens de website gewoon "op voorraad" stonden.
- In verband hiermee 4 x gebeld (op verschillende tijden) binnen de op de website aangegeven bereikbaarheidstijden, echter er werd niet opgenomen en er was ook geen (automatische) verwijzing o.i.d. naar deze tijden. Via de Whatsapp hierop gewezen en gevraagd om tel.contact en werd wederom (ruim na beloofde reactietijd) afgescheept met een "afscheepberichtje".
- Uiteindelijk werden ook nog eens (ongevraagd/zonder afstemming) 3 van de 4 bestelde producten van een ander merk geleverd dan specifiek besteld was!
- Gezien het hele bestel-/leveringsproces heb ik dermate weinig vertrouwen in de actiebereidheid van deze leverancier én om verdere ergernis/teleurstelling te voorkomen, dat ik nog niet eens de moeite heb genomen om de foutief geleverde spullen terug te sturen c.q. in te ruilen. Ik heb derhalve maar m'n verlies genomen en de juiste (merk-)producten maar (nogmaals) elders besteld......
Treurig......
De webshop bevat hele goede filters waardoor de keuze geminimaliseerd wordt en dus vergemakkelijkt
Makkelijk, overzichtelijk en snel besteld. Kon het twee dagen later in de winkel ophalen in breda. Ook daar vriendelijk en vlot geholpen. Waarom geen 10?
1. Ik moest zelf even informeren of de bestelling klaar stond.
2. als je nou een BBQ besteld die toch in een aardige doos zit bied dan even aan om hem in de auto te helpen. (Op zijn minst vragen)
Om vier uur online bestelt de volgende dag om vijf uur in huis. En de prijs was goed
Snelle service. Geeft vertrouwen. Waarom? Zeker in bbq seizoen kun je zomaar voor een verrassing komen te staan. Roestend rooster....
Dankzij Allesvoorbbq heerlijk gegeten op een nieuw rooster.
Artikel gelijk op voorraad, volgende dag al in huis. Sommige bedrijven beloven dat maar komen dat niet na. Allesvoorbbq zou ik aanraden voor iedereen.
Het is een simpele handeling om te bestellen, simpele handeling om te betalen en het product is in het weekend online besteld en dinsdag ochtend al in mijn bezit. Ruim op tijd en snel. Ik bestel regelmatig via internet en hoop dat het op andere sites zo kan als hier. Gemakkelijk , snel en geleverd wat je bestelt. 100% Top.
Bedankt.
Snelle levering en een goede service!
Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie!
Allesvoorbbq heeft een goed breed en diep assortiment, een overzichtelijke website en scherpe prijzen. De bestelling werd snel ontvangen.
dit was mijn eerste keer is me goed bevallen dus een aanrader redelijke prijs en snelle levering
Goede service! De BBQ die wij wilden was helaas niet meer beschikbaar. Maar wij kregen zonder problemen een upgrade en om ons extra blij te maken ook een hoes er bij. Bedankt voor de goede service AllesvoorBBQ.nl!!!!
Wij hebben voor deze shop gekozen vanwege het enorme assortiment en de vakkundige begeleiding voor onze aankoop. Er was niets, letterlijk niets teveel voor de verkoper en wij zijn dan uitzonderlijk content met de zeer professionele behandeling.
Om met Barry Stevens te spreken: VOORAL DOORGAAN !
Goede en snelle levering, goed verpakt en vriendelijke / behulpzame chauffeur bij aflevering.