Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Alecto WS-2300

8,7 Lees 52 reviews

Vergelijkbare producten

TFA Radiografisch weerstation "Spring" draadloos weerstation

Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Binnensensoren
temperatuur
TFA Radiografisch weerstation "Spring" draadloos weerstation

technoline Line WS 6750 Digitaal weerstation

Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur
Binnensensoren
temperatuur
technoline Line WS 6750 Digitaal weerstation

TFA Draadloos weerstation Meteotime Fiesta

Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur, windrichting, windsnelheid
Binnensensoren
temperatuur
TFA Draadloos weerstation Meteotime Fiesta

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jaapm 11-04-2016 Product paar weken in bezit

Strak weerstation

Algemene score

8,5
Na jaren stopte oude weerstation ermee. Deze Alerto heeft alle functies die we zochten. Buiten-meter heeft geen draadje naar buiten, maar je monteert buitenmeter als draadloos kastje op buitenmuur. Heeft ook eigen display met temperatuur en luchtvochtigheid. Op weerstation temperatuur en luchtvochtigheid van binnen en buiten netjes naast elkaar. Barometerplaatje (wolken etc) groot daarboven. Alleen de tijd die bovenaan staat had wel wat kleiner gemogen. Als je direct bovenaan op de achterkant drukt gaat licht aan. Staand model.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P Huijsmans 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse andere stations via reviews op kieskeurig deze gekocht en doet inderdaad wat hij belooft. Batterijen erin en de zaak is klaar. Andere merken is er iedere keer gehannes als er batterijen moeten worden vervangen.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Temperatuur geheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Smit 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk afleesbaar, makkelijke installatie

Algemene score

10,0
Ik had een weerstation en deze was aan vervanging toe. Na zoeken kwam ik bij Alecto, met goede reviews.
Het apparaat voldoet compleet aan mijn verwachtingen, en het makkelijke is dat als je buiten bent ook de temperatuur en luchtvochtigheid kan aflezen. Het apparaat heeft een mooi design en is duidelijk afleesbaar.
Ik kan hem van harte aanbevelen

Pluspunten

  • temperatuur op zender af te lezen
  • duidelijk groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een goed product voor een schappelijke prijs.

Algemene score

9,0
Binnen vijf minuten had ik het weerstation gereed ,batterijen geplaatst,buitenunit geplaatst in de tuin,je moet alleen even wachten tot ie de juiste temperatuur doorgeeft.Ik heb hem al een aantal dagen in gebruik en ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yomina 10-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima product

Algemene score

9,5
Aan de hand van Kieskeurig en de goede reviews plus het feit dat dit weerstation best revierde was in december 2015 was de keuze al snel op dit weerstation gevallen.
De installatie gaat vanzelf, dus geen gedoe met lastige instellingen. Het weerstation ziet er mooi uit. Bovendien kun je alle waarden heel goed aflezen (lukt mij zelfs zonder leesbril).
Al met al een goede koop, erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-04-2016 Product paar dagen in bezit

Review overzicht

Algemene score

8,5
handleiding heb je eigenlijk niet nodig zo makkelijk is het te installeren. Na een paar minuten werkt alles naar behoren en de klok stelt zich automatisch incl. de buitensensor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart01 17-03-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apperaat

Algemene score

8,2
Net een paar dagen in mijn bezit.
Mooi apperaat met een groot display.
Nadeel vind ik als het schemerig is en je verlichting wilt aanzetten, die knop zit op de achterkant.. onhandig
Verder was het instaleren simpel. batterij erin en klaar. en met nederlands talige handleiding!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een goed product als er alleen behoefte is aan de temperatuur en de luchtvochtigheid binnen en buiten.
Zeer makkelijk te installeren, duidelijk display, goede draadloze verbinding van de buitensensor.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 29-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Het product is degelijk uitgevoerd en wordt keurig afgeleverd incl. de 4 benodigde batterijen. Het heeft een erg duidelijk display waardoor alle gegevens goed leesbaar zijn, zelfs op 5 meter afstand. Na input van de batterijen stelt de klok zich automatisch in en worden binnen 5 minuten de gewenste gegevens zichtbaar. De handleiding is duidelijk dus na ruim 1 week ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 24-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
goede weerstadion zeer goede draadloze verbinding ik heb de buitensensor buiten hangen beneden en de stadion staat op zolder en nog sterke verbinding makkelijke in gebruik super ding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snelle 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Een super aankoop. Geen gedoe met installatie. Batterijen er in, klaar. Bovendien zeer makkelijk af te lezen, ook van een afstandje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvG 02-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Leuk en goed weerstation.
Soms is het "buitensignaal"weg maar dit wordt weer door het systeem zelf opgepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H. van Gils 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed afleesbaar weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit weerstation is goed afleesbaar.
Ook op afstand is dit het geval.
De aangegeven waarden zijn zeer betrouwbaar.
De batterijen gaan lang mee.
De buitensensor heeft een lcd scherm, zodat je buiten ook direct de temperatuur af kunt lezen.

Pluspunten

  • Duidelijk afleesbaar
  • Nauwkeurig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

geen idee 14-12-2016 Product paar weken in bezit

zichtbaarheid info prima. alleen jammer geen datum.

Algemene score

8,0
Je hebt een verwachtings patroon van een product en volgens was dat ook zo wat ik verwachtte. Qua prijzen t.o.v. andere merken en kwaliteit is voor mij onbekend. Je moet ondervinden waar je mee werkt. Voor mij is het een product wat bij mijn hobby past, maar daar past een datum wel bij.
Zou het in ieder geval aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 13-12-2016 Product paar weken in bezit

DUIDELIJK!

Algemene score

9,0
duidelijk leesbaar scherm, grote cijfers. Weerstation was gemakkelijk instelbaar (gaat helemaal automatisch) Het is heerlijk om in ieder geval 1 klok in huis te hebben die absoluut altijd de juiste tijd aangeeft!

Pluspunten

  • duidelijk leesbaar
  • altijd de goede tijd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze week het Alecto WS-2300 weerstation aangeschaft, hoefde alleen de batterijen er in te doen en alles ging verder volautomatisch in werking. De buiten-unit opgehangen aan de schutting in de achtertuin, de binnen-unit naast de computer geplaatst, zodat ik het zicht er op heb, en alles werkt direct voor 100 %, het signaal van de buiten-unit wordt door driedubbel glas en muren niet gehinderd. De binnen-unit werkt ook prima op de bovenverdieping, waardoor je het als wekker op je slaapkamer kunt gebruiken. Ben er enorm content mee!

Pluspunten

  • Overzichtelijk Display
  • Volautomatisch
  • Radiogestuurde (DCF) Klok
  • Zeer duidelijk afleesbaar, ook zonder leesbril

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

alecto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig simpel te bedienen ideaal in gebruik duidelijk en overzichtelijk scherm.
Geen onnodige gegevens en daardoor makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • grote letteres op afstand te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonker 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm, goed afleesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk leesbaar binnen en buiten temperatuur en vochtigheid in 1 opslag. Batterijen erin en buiten station wordt onmiddellijk herkend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goed 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

beeldvorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product jammer dat er geen datum vermeld wordt. Makkelijk te bekijken, zeer mooie grote letters en beeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

William Gude 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitvoering. Alles

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hierbij mijn reactie. Het weerstation is goed uitgevoerd. Prettig om naar te kijken.
Heel goed afgewerkt. Ook de verpakking in de doos van Alecta ziet er fijn uit. Alleen maar lof !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews