Alecto WS-1150 - Reviews

7,8 Lees 9 reviews
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Buitensensoren
temperatuur
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. van Esseveld 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

weerstation Alecto ws-1150

Algemene score

7,0
Mooi weerstation, duidelijke bediening.
Kijkhoek op display kan beter, je moet er nu redelijk recht op kijken om de cijfers goed te kunnen zien.
Extra jaar garantie is ook een pre.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vis 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Leuk design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
leuk weerstation, geeft alles aan wat nodig is aan informatie.
cijfers zijn goed helder, de wekkerfunctie zie ik het nut niet van in, maar al een ander vast nuttig vinden.

Pluspunten

  • losse buitensensor
  • heldere cijfers
  • leuk design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mik 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige installatie - mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige installatie - mooi design - enkel de afstand waarover het 433MHz signaal effectief gaat laat wat te wensen over - ook bij ons vorige station trouwens het geval, de meeste fabrikanten doen er een schepje bovenop in hete vergelijk met anderen denk ik. 20m door glas is op de limit.

Pluspunten

  • installatie
  • design

Minpunten

  • afstand draadloos substation te groot aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Irena Rogovic 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Great weatherstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Great price for the great product, bought as a present for my parents. They love it! It shows the outside temperature through the outside unit so we know that it's really accurate.

Pluspunten

  • outside unit

Minpunten

  • doesn't show outside pressure

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Noort 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

slank model. verlichting ontbreekt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Slank model. Verlichting ontbreekt. Cijfers achter de komma niet goed zichtbaar van de temperaturen.

Minpunten

  • cijfer achter de komma's niet goed zichtbaar
  • verlichting ontbreekt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

G.Kooij 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation Alecto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb één dezer dagen een weerstation besteld. In goed orde ontvangen.
Heel eenvoudig om hem te instaleren. Ziet er mooi uit niet te groot en niet
te klein. Kan de buitentemperatuur goed aflezen, verder is de tijd en de datum
ook goed zichtbaar. Kortom dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.m. Kunst 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

weerstation 1150 van electo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi product met een strakke uitstraling misstaat niet in de woonkamer, veel info op een toch duidelijk scherm. Heb de contactloze unit voor buiten even uitgeprobeerd binnen en buiten ,de temperatuursaanduiding reageerde direct en klopt ook met wat we binnen ook aan temperatuursmeting hebben hangen.Een goed product uit en prijs/ kwaliteit is op orde ,ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Unit voor buiten kan opgehangen wordenworden
  • Duidelijke afleesbare indicatoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weerman nico 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi scherm duidelijk

Algemene score

7,0
product werkte niet goed maar werd direct vervangen, werd vriendelijk te woord gestaan en geen gezeur van u hebt iets verkeerd gedaan er werd geduldig geluisterd en ze kwamen snel tot een oplossing

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kim.CJ 24-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

5,8
Erg slecht bereik. Als de buiten-unit naast de binnen-unit staat, dan omtvangt hij hem wel. Maar als hij buiten staat niet. Zelfs als de afstand maar 3 meter is en er alleen maar een ruit tussen zit, dan is er geen ontvangst

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
mersmann 15-12-2014

Het slechte bereik herken ik niet. Mijn weerstation geeft ook de buitentemperatuur feilloos aan. Waar ik echter niet over te spreken ben, is het energieverbruik. De batterijen zijn erg snel op en leidt tot dus ook snel tot vage cijfers van het display. Daarnaast is de afleesbaarheid van de temperatuur achter de komma niet duidelijk.

Hans Mersmann

Reageer