Inventum PW720BG - Reviews

Specificaties
Maximaal weegvermogen
150 kg
Gewichtsaanduiding per
100 gram
Model
vierkant

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dalkman 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Of je nu op je op je midvoet gaat staan, meer op je tenen of op je hakken rust; deze weegschaal laat zich niet foppen en geeft stabiele resultaten (minieme afwijkingen vergeleken bij andere personenweegschalen), zodat je niet verschillende keren hoeft te wegen. Hij zou volgens de Consumentenbond ook het best overeenstemmen met geijkte weegschaal. Heel handig dat de meetresultaten na weging driemaal weergegeven worden, zodat je tijd hebt om ze te noteren. Enige puntje ter verbetering is dat de donkerblauwe led-display niet altijd goed leesbaar is in fel verlichte ruimtes (maar voldoet prima bij gewone verlichting).
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry05 01-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Tot voor kort gebruikten we steeds een klassieke mechanische weegschaal. Ik had enig voorbehoud ten opzichte van personenweegschalen met uitgebreide functies.
De BG720PW heeft me echter van het tegendeel overtuigd. Het is een erg handig toestel dat zo is ingesteld voor (4)gezinsleden.
De metingen zijn accuraat en consistent en de grote blauwe led cijfers laten zich gemakkelijk aflezen. Kortom een degelijk toestel voor een betaalbare prijs.
Minpunten? Eentje, het weergeven van een BMI cijfer had het plaatje helemaal compleet gemaakt.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Stoetman 16-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Wat een ontzettend fijne weegschaal is dit. Naast zijn moderne en mooie uitstraling is hij makkelijk in gebruik en weegt naast alleen je gewicht ook je vet-, spier- en vochtpercentage en je botmassa. Daarnaast kun je gegevens van meerdere personen instellen, al moet ik zeggen dat de weegschaal niet altijd de juiste persoon herkent die op de weegschaal staat, echter vraagt hij wel (bij twijfel en als de gewichten van meerdere personen dicht bij elkaar liggen) om de juiste persoon (bijv. persoon 1 of 2). Al met al doet de weegschaal waar hij voor staat en ben ik erg blij met deze aankoop!
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 13-03-2016
  • Product half jaar in bezit

mooie weegschaal

Algemene score

8,8
eigenlijk maar twee bemerkingen:
BMI wordt niet uitgerekend en bij ons waren de batterijen na een half jaar aan vervanging toe.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

komma 28-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een prachtig uitziend apparaat dat op alle punten voldoet aan mijn verwachtingen. Goed zichtbaar display, veel mogelijkheden.
Prijs kwaliteit verhouding is prima. zeker een aanrader.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brikysa 24-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Mooie strakke weegschaal, maar een groot nadeel bij deze is dat mijn man en ik te dicht op elkaar zitten qua gewicht waardoor de weegschaal bij elke weging vraagt welke persoon het is. Dit is bij frequent gebruik erg vervelend, omdat je steeds opnieuw moet instellen. Maar indien er meer kilo's tussen de gebruikers zitten is hij denk ik wel handig.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michaela 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede weegschaal, gewoon perfect.

Algemene score

9,0
Ik heb thuis al een inventum oven en die werkt uitstekend. Dus weer voor inventum gekozen en daar ik ben ook blij mee! Werkt snel, geeft altijd het juiste en hetzelfde gewicht aan. Alleen vind ik het jammer dat het met kleine gewicht niet werkt (bijvoorbeeld als ik mijn kat wil wegen moeten we samen erop gaan staan anders schakelt ie niet in).

Pluspunten

  • snel
  • accuraat
  • altijd hetzelfde resultaat
  • mooie design

Minpunten

  • minimum gewicht voor het inschakelen
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Marijnissen 19-09-2016
  • Product paar weken in bezit

'n prima aankoop

Algemene score

9,0
Prijs oke, voldoet aan al mijn verwachtingen. Heel veel mogelijkheden: o.a. geheugen voor 8 personen, uitgebreide lichaamsanalyse, gemakkelijk in gebruik Uiterlijk modern en fraai.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

asje 05-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze weegschaal heb ik nu een jaar of 4 en hij doet het nog steeds perfect.
Ik twijfel echter wel eens over de weergave van vocht/vetpercentage etc, gezien dit zo sterk kan wisselen, maar dit hoeft niet perse aan de weegschaal zelf te liggen.. Ik betwijfel deze functie bij alle weegschalen eigenlijk.
In elk geval kan ik deze weegschaal zeker aanraden.

Pluspunten

  • mooie , lichte weegschaal
  • lange levensduur
  • is zeer accuraat

Minpunten

  • twijfels over vet/vochtpercentage
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janssens 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie weegschaal met duidelijke display

Algemene score

10,0
Mooie weegschaal met display met eigen persoonlijke gegevens invoeren en volgende ochtend gewogen en kreeg mooie resultaat. Super goed.
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alesia 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en nauwkeurig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele goede weegschaal voor dat geld. Mooi design, je kunt voor meerdere mensen instellen, je kunt alles meten en je wordt erop verliefd. Goed spul!

Pluspunten

  • Nauwkeurigheid
  • Design
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen verbinding met de app
Geschreven voor: Inventum PW720BG

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer