Medisana BS 445 Connect - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rutger van Beusekom 28-04-2017 Product paar maanden in bezit

Toch een gewone weegschaal

Algemene score

3,0
Ik kocht deze weegschaal omdat ik via de bluetoothfunctie met bijbehorende app het verloop van m'n gewicht in de gaten wilden houden. Het vervelende is echter dat de data alleen naar de app gestuurd worden als de weegschaal er in slaagt behalve je gewicht ook de andere metingen (BMI en nog een paar andere dingen) te doen. Bij mij lukt het vaak pas na een keer of 10 proberen om die andere metingen te krijgen. Bij alle andere pogingen geeft ie alleen het gewicht. Leuk om te weten natuurlijk, maar daarvoor volstaat een meer eenvoudige weegschaal ook.

Minpunten

  • data naar app verzenden mislukt meestal

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Guy 13-04-2017 Product paar maanden in bezit

Overtreft verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had er minder van verwacht goede verbinding met smartphone geeft alles goed weer en dankzij dit volg ik mijn dieet goed op

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • Verbindingen app smartphone

Minpunten

  • Zwakke zichtbaarheid op scherm wwegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arvidstiekema 11-04-2017 Product paar maanden in bezit

Uitgebreid systeem!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze weegschaal aangeschaft omdat dit me erbij zou helpen om gewicht kwijt te raken.

Ik ben heel erg blij met mijn aanschaffing van deze weegschaal!

Wat ik de pluspunten vindt:
- De weegschaal onthoudt meerdere personen.
- Je telefoon is gekoppeld aan de weegschaal, zo kan je makkelijk via een app de cijfers aflezen.
- Er word niet alleen je gewicht gemeten, maar ook je spiermassa, bot gewicht, vet massa en je vochtgehalte.
- Je kan via de app een target voor jezelf neerzetten, met de app kan je zien hoever je bent en hoelang je nog hebt.

Om het kort samen te vatten, dit is een zeer uitgebreide weegschaal!

Ik en mijn vriendin zijn hier erg tevreden over!

Pluspunten

  • Handige app
  • Makkelijk in te stellen
  • Uitgebreid
  • Nauwkeurig
  • Onthoud meerdere personen

Minpunten

  • Je kan tot 100 kilo wegen ( ik zit op het randje )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 09-05-2017 Product paar weken in bezit

Very good product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
The scale give a lot of information not only weight and is very usefull to use the app to log all the measures

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 26-04-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne weegschaal!!! Ook al is de weegschaal mijn grootste vijand, in mijn reis tot een slanker zelf erg praktisch. Kan mijn voortgang meten in de app zonder erbij na te denken😁

Pluspunten

  • Voortgang in de app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

patrick 24-04-2017 Product paar maanden in bezit

mooi en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi en handig zeker als je de app gebruikt
super simpel en werkt snel
makkelijk te gebruiken met meerdere personen
erg blij mee

Pluspunten

  • snel
  • app

Minpunten

  • dat ik moet afvallen :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlijn 23-04-2017 Product paar maanden in bezit

Simpel te bedienen met duidelijk afleesbare cijfers

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit goed in verhouding. De weegschaal is makkelijk te dienen en ook zonder dat je iemand in het geheugen hebt gezet kun je nog wegen. Ik wilde voor mezelf weten hoe het zou zijn om thuis een weegschaal te hebben met al deze informatie over mijn lichaam, achteraf had het niet van mij gehoeven, omdat ik dit niet ze heel regelmatig hoef te weten of mijn spieren of vocht verandert. Wat ik wel jammer vind is dat de symbolen aan de kleine kant zijn, deze hadden wel een slag groter mogen zijn zodat ik staande kan zien waar de meting van is. Daarin tegen is het fijn dat ik mijn gegevens ook op de app kan lezen en dit staat er ook gelijk op.

Pluspunten

  • Meet goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs/kwaliteit prima
  • Verbinding met app leuke bijkomistigheid

Minpunten

  • Symbolen zijn een slag te klein
  • Staat wat wankel als je met 1 voet er op staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sugarcube88 22-04-2017 Product paar maanden in bezit

Veel functies en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Geweldig aantal functies: vet, spieren, vocht en uiteraard gewicht. Je kan dit linken met je gemoedstoestand etc....Mooie grafiekjes op de app en motivatiepunten als je gewicht verliest. Het enige jammere is de synchronisatie met de app. Misschien ligt dit aan mijn internet in de badkamer. Maar, soms moet ik 3 keer herbeginnen voor de synchronisatie lukt. De weegschaal valt al uit voor de syncronisatie al rond is. Dus moet ik herbeginnen tot het snel genoeg gaat. Een softwareupdate kan dit mss oplossen.

Pluspunten

  • uitgebreide hoeveelheid data
  • verschillende profielen toe te voegen
  • vetpercentage, vocht etc...

Minpunten

  • syncronisatieproblemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas&Wietske 20-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Duidelijk afleesbaar makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb voor deze weegschaal gekozen hij heeft een duidelijk afleesscherm en je kan er zo op gaan staan en hij geeft het gewicht aan. Andere weegschalen moet je eerst aan zetten

Pluspunten

  • duidelijk
  • makelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marja 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie functionele weegschaal

Algemene score

9,0
Een prima weegschaal die ook gegevens van verschillende personen kan onthouden. Zo kun je gemakkelijk je gewicht in de gaten houden. Batterijen zijn gewone AA batterijen en niet zoals onze vorige die knoopcellen gebruikte.

Pluspunten

  • Functioneel
  • gewone batterijen
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • Snel stoffig door glazen plaat
  • moet wel op een stabiele ondergrond staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding
Makkelijk om via App dagelijkse metingen bij te houden
Makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 18-04-2017 Product paar maanden in bezit

Medisana weegschaal

Algemene score

5,0
Het product voldoet zeker niet aan de verwachtingen. Heel moeilijk om een volledige weging te verkrijgen en om via Bluetooth te verbinden met de app. We maken nu de onderkant van de voeten nat en dan lukt het heel af en toe. Zou de weegschaal zeker niet aanbevelen en niet meer kopen.

Minpunten

  • Bluetooth werkt sporadisch
  • Voeten nat maken om volledige weging te krijgen
  • Verbinding app

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Petra Kraaijenbrink 17-04-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie voormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit meer smokkelen met het noteren van je gewicht ! App op mobiel openen en op de weegschaal gaan staan. De techniek doet de rest . Het werkt perfect
Als je met meerdere personen de weegschaal gebruikt , moet je opletten dat er maar 1 app geopend is. Je krijgt anders het gewicht van de ander ook op jouw profiel !

Pluspunten

  • accuraat
  • mooi ontwerp
  • duidelijke app
  • nooit meer smokkelen

Minpunten

  • mixen van gewicht bij openen van 2 apps

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdhoore 15-04-2017 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk instelbaar!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had zowel positieve als negatieve ervaringen gelezen ivm het instellen van de weegschaal en de app maar dit verliep héél logisch, zowel voor IOS (mezelf) en ANDROID(mijn echtgenote)!

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar
  • juiste weergave

Minpunten

  • nog geen gevonden tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

noknok 15-04-2017 Product paar maanden in bezit

Medisana BS 445

Algemene score

2,0
Geeft niet echt de nauwkeurig de gewicht aan. Springt heen en weer, als je op weegschaal staat. Maar dat heb je nou een maal met digitaal. Geen aanrader om te kopen

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • veel

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Bart 12-04-2017 Product paar maanden in bezit

Goeie app

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkend apparaat voor niet al te veel geld. Makkelijk in gebruik en snel gelinkt aan je telefoon

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • App in engels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer