WMF KITCHENminis Glass Kettle - 1 Liter - Stainless Steel

WMF KITCHENminis Glass Kettle - 1 Liter - Stainless Steel

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 61,25Bekijk alle aanbieders
Cindy22-08-2019

Mooie en prima waterkooker

Ik heb deze waterkooker mogen testen. Door de naam minis had ik hem eigenlijk kleiner verwacht. Het is best een mooie waterkoker om te zien met het rvs en glas. Alleen het chrome randje boven en de deksel vindt ik jammer dat maakt het weer een beetje goedkoper kwa uitstraling. Het snoer kan je langer of korter maken door het op te rollen onder de voet zo heb je geen lange kabel op het aanrecht hangen. Hij is niet zwaar en makkelijk in gebruik. Als je hem aan zet gaat er blauw licht branden onderop dat ziet en mooi uit met het water als het gaat koken en hij slaat vanzelf als het heet genoeg is. Hij wordt best snel heet dat vindt ik echt wel een pluspunt. Het deksel gaat soepel open met een druk op de knop Kwa inhoud is de maat goed vindt ik 1 liter is genoeg Door het glas en de waterniveau indicator kan je goed zien hoeveel je er in heb. Ik heb elke keer 1l water gekookt en het is fijn dat er geen kokend heet water uit komt spetteren. Ik ben zeer tevreden er over het enige minpuntje vindt ik het chrome gedeelte.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Snel heet
  • Lampje tijdens koken
  • Lekt of spettert niet
  • Snoer aanpasbaar
Minpunten
  • Chrome delen ipv rvs