Braun WK 300 Waterkoker - 1.6L - 2200W - Wit - Waterkokers

Braun WK 300 Waterkoker - 1.6L - 2200W - Wit
Braun WK 300 Waterkoker - 1.6L - 2200W - Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 38,99 Bekijk alle aanbieders
6.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun WK 300 Waterkoker - 1.6L - 2200W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

jochemb04-01-2013
Ik heb deze waterkoker meer dan 11 jaar (intensief) gebruikt en nu pas is hij kapot. Net als veel anderen is de aan/uit knop kapot gegaan. Maar mag dan na 11 jaar trouwe dienst... Meteen weer dezelfde halen. Super tevreden mee.
suradee07-02-2011
heb al een aantal waterkokers versleten maar deze werkt heel snel is veilig en ligt lekker in de hand
van Minnen25-02-2009
4.0
Prettig in de hand liggende koker, maakt weinig geluid en ziet er tijdloos uit. Helaas geldt voor alle modellen Braun waterkokers hetzelfde (we hebben er nu 3 gehad) De aan-uit knop gaat snel kapot (Plastic palletje breekt af). Bovendien raakte de derde lek. Omdat we het zonde vinden om zo snel apparaten weg te gooien hebben we Braun gebeld en er op gewezen dat er veel klachten van dezelfde aard over de waterkokers zijn (knop en lekkage). Helaas heb ik er na het telefoneren geen goed gevoel over. Men doet er weinig aan. Dus: Geen enkel model waterkoker van Braun is aan te bevelen vanwege de al jaren voortdurende fabricage/ontwerpfout van de aan / uit knop van alle modellen! Wij stappen nu (helaas) noodgedwongen op een ander merk over.
klerk01-04-2008
Prima apparaat. Lekker snel kokend water door het grote vermogen. En ideaal dat de koker van de voet af kan worden gehaald en er weer moeiteloos op teruggezet kan worden. Doet het al jaren goed.
maarten202824-03-2008
Ondanks dat de vorige het nooit goed heeft gedaan (zie eerdere post) heb ik op die aangekondigde feestdag toch maar weer dezelfde gekocht. (Mij laten verzekeren dat het afslaan niet meer voor kwam en vast voornemens hem per omgaande terug te brengen als er iets mis mee is.) Met dit exemplaar zijn wij erg gelukkig. Iedere keer als ik hem aanzet beleef ik het genoegen dat hij aan blijft totdat het water kookt. Hij maakt wellicht veel lawaai, maar andere kokers doen dat ook en verder hangt dat wellicht samen met het grote vermogen / de snelheid waarmee hij water aan de kook brengt. Als hij al enkele seconden doorkookt dan is dat wat mij betreft een pre, eigenlijk zou hij van mij wel wat langer mogen doorkoken om het water nog wat te ontharden wat de smaak van thee zeer ten goede komt. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, een half jaar in bezit en hij werkt nog perfect overigens. Maar dat geldt dus niet voor de vorige, maar dat was al heel snel mis. De vormgeving is niets mis mee, het is ook geen sieraad voor de keuken, maar dat hoeft van mij ook niet.
AFP18-03-2008
4.0
- Maakt ZEER veel lawaai (tijdens het water koken zijn er geen telefoongesprekken meer te voeren in de keuken) - Kookt het water voor enkele seconden (te lang) en doet er zodoende lang over - Na openen van het deksel moet alsnog de kan schuin worden gehouden om er zonder knoeien water in te laten stromen
bart11211-12-2007
zoals de andere reviews ook al vermelden, slaat de waterkoker bij mij ook telkens af. sinds gisteren is de bodem ook gaan lekken, dus tijd voor een nieuwe, overwoog het zelfde model te kopen, maar bij het lezen van de andere reviews, zie ik daar toch maar van af.
tsa20-02-2007
Een rotding. Ik heb er twee gehad. De eerste heb ik terug gebracht omdat hij steeds afsloeg terwijl het water nog niet kookte. Toen kreeg ik een nieuwe die het een jaar min of meer goed gedaan heeft, en toen begon die ook. Ik ga nu een andere waterkoker kopen. Ik had deze Braun gekozen omdat het de snelste waterkoker is die ik kon vinden, en er bovendien mooi uitziet. Maar als hij steeds afslaat is hij niet meer zo snel natuurlijk.