Inventum HW817D zwart, roestvrijstaal - Reviews

  • Best Reviewed dec 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW817D zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 09-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat dat helaas ergerlijke pieptonen produceert

Algemene score

8,0
Op zich een prima en mooi geprijsd apparaat maar helaas produceert het PIEPTONEN zowel als de gewenste temperatuur bereikt wordt als wanneer de waterkoker weer op het voetstuk wordt geplaatst. Bij water opzetten, inschenken theepot en terugplaatsen koker op voetstuk, staat het apparaat zo -ongevraagd- zes keer een luide pieptoon te maken (twee pieptonen per handeling). Volstrekt onnodig want je hoort vanzelf wel wanneer koker afslaat. Vreemd dat daarover op de Inventum website voor dit apparaat niets staat (noch op de 'productsheet'). Spijtig ook dat je het geluid niet uit kan schakelen (zoals bij andere merken soms mogelijk is).

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Vier keuzen voor temperatuur water
  • Nette prijs

Minpunten

  • Produceert onnodige, ergerlijke PIEPTONEN

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

j**5@h**l.com 28-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, snel aan de kook. Er gaat zelfs een piepje als hij klaar is. Je kan ook de temperatuur instellen. Ideale waterkoker

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Geeft piepje als hij klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@g**l.com 21-12-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deksel helaas snel kapot

Algemene score

5,0
Deksel na 2,5 jaar kapot. Buitenkant wordt heet en koken duurt lang. Meerdere temperatuurinstellingen is praktisch.

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • deksel kwetsbaar
  • wordt warm buitenkant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

g**1@g**l.com 08-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is mooi en voldoet aan al mijn eisen, staat mooi op mijn aanrecht

Pluspunten

  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@o**k.com 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat, voldoet volledig aan de verwachtingen, voor de regelbare temperatuur en de warmhoud functie, kortom een aanrader,

Pluspunten

  • regelbare temperatuur
  • warmhoud functie
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F 05-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

niet robuust

Algemene score

6,0
hij oogt robuuster als hij is.
de temp instelling gebruik ik niet in de praktijk
de klep is na 2 jaar gebruik losgegaan.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • zwakke klep
  • te korte levensduur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

m**s@g**l.com 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De waterkoker voldoet aan alle verwachtingen en dat ook nog voor een heel redelijke prijs. 5 sterren dik verdiend.

Pluspunten

  • Werkt uitstekend
  • Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 28-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

werkte prima, maar te snel defect

Algemene score

5,0
Prima waterkoker met handige temperatuur instelling.
Voor de meeste thee hoeft het water helemaal niet te koken en je bespaart een hoop stroom met een lagere temperatuur.
Het apparaat piept als je de knopjes indrukt en piept nog een keer als het water warm is.

Helaas is bij ons het deksel afgebroken en we zijn niet de enige volgens de reviews. Jammer want zo wordt deze verder prima geprijsde waterkoker toch een dure aanschaf.

Pluspunten

  • temperatuur instelling, energiebesparend
  • filterzeefje

Minpunten

  • deksel veel te snel afgebroken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Klaas 13-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oorverdovend

Algemene score

5,0
Op zich een fraaie waterkoker met instelbare temperatuur, maar het ding maakt erg veel lawaai. Een normaal gesprek voeren is onmogelijk bij gebruik.

Pluspunten

  • Instelbare temperatuur
  • Vormgeving
  • LED-verlichting

Minpunten

  • Erg lawaaierig (tot 80 decibel!)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Loonstra 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strakke waterkoker, doet wat hij moet doen en een perfecte uitstraling en uitstekende prijs.

Pluspunten

  • Strakke ketel
  • mogelijkheden om de temperatuur te regelen

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Malgorzata 19-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The electric kettle is great. I really wanted to set the temperature, which is useful for preparing baby food. It is very fast, nice, and looks great in the kitchen. Great choice, great price, great quality!

Pluspunten

  • Quality
  • Price
  • Look

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**s@u**l.nl 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit waterkoker met diverse instelmogelijkheden. Ook de tuit is prima waardoor je kop/beker zonder knoeien kunt vullen. Gebruikte kwaliteit materialen is zeker goed. Handige 360gr voet. Prijs/kwaliteit dik in orde.
Kortom zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • gebruikte materialen
  • tuitmond
  • 360 graden voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**r@h**l.com 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden voor deze waterkoker gekozen. Het is een fijn apparaat met handig instelbare functies. Hij is goed gebruikt en zou nog veel langer mee kunnen gaan als hij niet kapot ging. Bij het scharnier is de deksel afgebroken. Dit komt doordat er bij de klep een klein bakje zit waar water in blijft staan wat het plastic zwakker maakt door de hete vocht. Ook zie je rondom de klep roest.
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 21-12-2021

Beste reviewschrijver,

Het is inderdaad jammer dat uw waterkoker stuk is. U zegt dat u het apparaat ongeveer 2 jaar geleden gekocht hebt. Mogelijk is de garantietermijn nog niet verstreken. U hebt namelijk tot 2 jaar na aankoop fabrieksgarantie op de waterkoker. U kunt dan met het apparaat en de kassabon teruggaan naar de winkel waar u deze gekocht hebt. Of u neemt contact op met onze afdeling Service. Wij kijken graag samen met u wat er nog mogelijk is. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu of bellen naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Lilian 29-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Zo wel tevreden maar nu naar 1 jaar in gebruik lekt de bodem en de zijkant beneden. Voor mij geen Inventum meer.
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 30-09-2021

Beste Lilian,

Wat vervelend om te lezen dat uw waterkoker na een jaar lekt. Wist u dat we standaard 2 jaar fabrieksgarantie geven op dit apparaat? Waarom neemt u geen contact met ons op? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

r**e@y**o.com 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en modern ogende waterkoker, bovendien ook veilig, prijs kwaliteit top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elco Thelosen 02-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide waterkoker / verwarmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
uitgebreide waterkoker voor het warmhouden , verwarmen en koken van water ...handig in gebruik door het laten klinken van een geluids signaal...mooi robuust design
oer hollands

Pluspunten

  • verwarmen
  • warmhouden
  • geluids signaal
  • steviig design
  • rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Janssens 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum waterkoker HW817D

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kende Inventum als een geweldig goede fabrikant van water-verwarmers (boilers) en daarom deze waterkoker gekocht. Top-product zowel qua prestaties als qua design als qua mogelijkheden

Pluspunten

  • 5 temperatuur-keuzes
  • maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies Smit 14-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Temperatuur instelbare waterkoker is super handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi modern design, leuke led verlichting bij de verschillende standen van de instelbare temperatuur. Warmt relatief snel op en maakt weinig geluid. Grote capaciteit van 1,7 liter

Pluspunten

  • modern design
  • temperatuur instelbaar
  • warmt snel op
  • produceert relatief weinig geluid
  • leuke verlichting per temperatuur verschillend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 04-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vaak storing

Algemene score

3,0
Aanvankelijk was ik erg enthousiast, maar na een paar maanden begon dit apparaat al te haperen. Storingen in het systeem, waardoor steeds lampjes gaan knipperen en hij niet eens start met opwarmen. Ook piept het apparaat soms lukraak. Een miskoop.

Pluspunten

  • Design
  • Verwarmt op meerdere temperaturen

Minpunten

  • Slechte kwaliteit
  • Snel kapot al, bij matig gebruik

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 06-05-2020

Beste Koen,

Wat vervelend om te lezen dat de waterkoker niet meer goed functioneert. Zo te lezen is er iets mis met het apparaat en lijkt het ons verstandig om deze om te ruilen voor een nieuwe waterkoker. Je kan deze omruiling aanvragen via service@inventum.eu, zij helpen je hier dan mee verder.

Groetjes,

Team Inventum

Reageer

Herman 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Algemene score

8,0
Prima waterkoker die een stuk stiller is dan de vorige, een concurrent.
Hij ziet er fraai uit en kan tot verschillende temperaturen verwarmen. Het enige nadeel is dat het filtertje bij de schenkopening snel los gaat waardoor het filtertje in het water komt te liggen en niet meer filtert.
Als het filter wat beter geconstrueerd was had ie van mij een 10 gekregen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Verwarmen op meerdere temperaturen

Minpunten

  • Filterzeefje schiet heel snel los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews