Inventum HW817D zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Type/soort
waterkoker
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW817D zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henny 31-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

9,0
Wij vinden het een fijne waterkoker hij voldoet aan onze verwachting zeker ook omdat hij op meerdere graden het water kan verwarmen en ook een normale prijs voor dit design INVENTUM natuurlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 04-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vaak storing

Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

3,0
Aanvankelijk was ik erg enthousiast, maar na een paar maanden begon dit apparaat al te haperen. Storingen in het systeem, waardoor steeds lampjes gaan knipperen en hij niet eens start met opwarmen. Ook piept het apparaat soms lukraak. Een miskoop.

Pluspunten

  • Design
  • Verwarmt op meerdere temperaturen

Minpunten

  • Slechte kwaliteit
  • Snel kapot al, bij matig gebruik

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 06-05-2020

Beste Koen,

Wat vervelend om te lezen dat de waterkoker niet meer goed functioneert. Zo te lezen is er iets mis met het apparaat en lijkt het ons verstandig om deze om te ruilen voor een nieuwe waterkoker. Je kan deze omruiling aanvragen via service@inventum.eu, zij helpen je hier dan mee verder.

Groetjes,

Team Inventum

Reageer

JMV 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker met temperatuurinstelling + warmhoudfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
De waterkoker heeft de mogelijkheid om het water op vijf temperaturen te verwarmen (50c, 70c, 80c, 90c en 100c). Als het water warm wordt gemaakt zie je aan de kleur welke temperatuur is ingesteld. Onder de temperatuurkeuze toetsen brandt ook een klein rood led lampje zodat je ook daar de ingestelde temperatuur kunt controleren.
Als het water op temperatuur is, slaat de waterkoker af en hoor je twee piepjes.
Je hoort ook twee piepjes als je de waterkoker op het basisstation zet. De waterkoker is degelijk gebouwd.
Je kunt het water tot 30 minuten op temperatuur houden.

Pluspunten

  • Vijf verschillende temperatuurinstellingen
  • warmhoudfunctie 30 minuten
  • Maakt weinig lawaai t.o.v. ander waterkokers
  • geeft twee piepjes als het water op temperatuur is

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ferrie 19-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warm water, ook voor wat later...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

9,0
Tegelijk met het KZ712D koffiezetapparaat gekocht. Past mooi bij elkaar.
Fijn dat je verschillende temperaturen kunt instellen, lekker voor thee. Vooral de warmhoudfunctie is fijn, want dan hoef ik niet telkens te wachten voor een tweede kopje thee.

Pluspunten

  • warmhoudfunctie
  • meerdere temperaturen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Miranda 06-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

9,0
Fijne waterkoker. Mooi design. Makkelijk in gebruik. In te stellen op 5 verschillende temperaturen. Wel voorzichtig aan de buitenkant deze kan warm-heet worden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • In te stellen op temperatuur

Minpunten

  • Kan heet worden aan de buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny Janssens 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum waterkoker HW817D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
Ik kende Inventum als een geweldig goede fabrikant van water-verwarmers (boilers) en daarom deze waterkoker gekocht. Top-product zowel qua prestaties als qua design als qua mogelijkheden

Pluspunten

  • 5 temperatuur-keuzes
  • maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies Smit 14-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Temperatuur instelbare waterkoker is super handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
Mooi modern design, leuke led verlichting bij de verschillende standen van de instelbare temperatuur. Warmt relatief snel op en maakt weinig geluid. Grote capaciteit van 1,7 liter

Pluspunten

  • modern design
  • temperatuur instelbaar
  • warmt snel op
  • produceert relatief weinig geluid
  • leuke verlichting per temperatuur verschillend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

8,0
Prima waterkoker die een stuk stiller is dan de vorige, een concurrent.
Hij ziet er fraai uit en kan tot verschillende temperaturen verwarmen. Het enige nadeel is dat het filtertje bij de schenkopening snel los gaat waardoor het filtertje in het water komt te liggen en niet meer filtert.
Als het filter wat beter geconstrueerd was had ie van mij een 10 gekregen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Verwarmen op meerdere temperaturen

Minpunten

  • Filterzeefje schiet heel snel los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker voldoet volledig aan onze verwachtingen. Mooi uiterlijk/design, 5 instelbare temperaturen, handig in gebruik, kortom op alle gebieden een 5-sterren score.

Review criteria:

Goed

Reageer

Peter Samuel 03-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
Oude waterkoker stuk, dus nieuwe aangeschaft. Gekozen voor Inventum-waterkoker (HW817D). Prachtige vormgeving, instelbare temperatuur, gekleurde LED-verlichting en ook instelbare warmhoud-functie. Zeer fraaie (uit)vinding van Inventum. Kopje thee in de vroege ochtend smaakt voortreffelijk. Goed geregeld, Inventum!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bediening
  • LED-verlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corrie wilborts 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

10,0
ik had een waterkoker nodig dus ben ik gaan goochelen en kwam bij dit product uit.Bekend merk en fijn dat jezelf de temperatuur kan instellen en dit aangeeft met verlichting.

Pluspunten

  • temperatuur instelling
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib van Dam 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat met leuke features.

Geschreven voor: Inventum HW817D zwart

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen en is extra handig door de diverse vooraf in te stellen temperaturen met eigen kleur in de niveau-indicator. Voor deze prijs zeker een goede aankoop.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp en uitvoering
  • Verschillende temperaturen met eigen kleur.
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Slechts één niveau-indicator aan de linkerkant
  • Soms lawaaierig (natuurverschijnsel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer