Russell Hobbs Adventure zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
kunststof
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Adventure zilver, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K. 23-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel maar lawaaierig

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

6,0
Ik heb hem nu enkele maanden in bezit. Water is snel gekookt en kookt niet te lang door. Maar hij geeft tijdens het koken af en toe een hard "tak"-geluid. Sowieso vind ik hem lawaaierig.

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Kunt de inhoud niet aflezen aan de buitenkant

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr. Chan 23-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design en eenvoudig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Nadat mijn oude kortsluiting heeft veroorzaakt heb ik rond gezocht voor een nieuwe en deze bevalt me . eenvoudig in gebruik en ziet er robust uit . Binnen in is er een soort van meter waar je je kan zien dat als je 1 2 of 3 kopjes warm water wilt hebben tot hoever je moet vullen.Dus dat houd automatisch in dat je geen kijkglas aan de buiten zit dit maakt het minderkans op lekkage. Bij volle belasting kook die zeer snel

Pluspunten

  • kookt zeer snel
  • voelt lekker stevig en licht aan

Minpunten

  • geen kijkglas aan de buiten kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cev 20-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en prima functionaliteiten

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Gewoon mooi product, werkt tot nu toe prima! Het materiaal is duurzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cisca's kookweiland 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verwarmt snel. Degelijk materiaal.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Prima product, beetje onhandig dat je van buitenaf niet kunt zien hoeveel water je nodig hebt voor een bepaalt aantal koppen.

Pluspunten

  • Verwarmt snel
  • Water wordt goed warm

Minpunten

  • Losse deksel
  • Vulhoeveelheid alleen binnenin af te lezen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John K 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat , deze wordt snel warm en het meest handig is de afneembare deksel.
De schakelaar om hem in te schakelen is ook robuust en het is geborsteld roestvrijstaal zodat je eventuele vette vingers niet ziet.

Reageer

KRU 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Waterkoker zonder poes pas, werkt prima. Misschien jammer dat er geen hoeveelheidmeter/ venster en lampje op zit die aangeeft dat het apparaat aan staat. Maar wat er niet op zit, kan ook niet kapot...

Pluspunten

  • geen toeters en bellen

Minpunten

  • geen hoeveelheid meter
  • geen lampje voor aan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Freja 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en praktisch

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Op zoek naar een zuinige, niet lawaaiige waterkoker. Kwam uit op deze, vanwege het uiterlijk, de prijs, en na verkregen ervaring de snelheid van werken met weinig geruis en (vermoedelijk) een meevallend stroomverbruik. Ook het gewicht is gering. Dus: een goede keuze

Pluspunten

  • vorm
  • verbruik van stroom

Minpunten

  • deksel zou scharniertje kunnen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LL 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
doet wat ie moet doen, kookt het water in korte tijd......................................................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Na een aantal waterkokers die veel lawaai maakten, nu eindelijk deze goede gevonden. Werkt snel en is erg stil, én extra fijn is de losse deksel en de fijne handgreep. Kortom een aanrader voor een goede prijs!

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • water kookt snel
  • aanduiding binnenin voor 1,2 of 3 kopjes
  • fijne handgreep
  • los deksel, dus makkelijk vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Goed degelijk product, heb het nu een aantal dagen in gebruik maar werkt prima. Kookt het water erg snel en laat de hoeveelheid water per cup makkelijk zien. Jammer dat het dopje niet vast zit aan de koker.

Pluspunten

  • Snel
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Remkes 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Het apparaat is mooi van vorm en werkt snel en gemakkelijk. Afmeten van juiste hoeveelheid water gaat eenvoudig met de 'trapjes' in de ketel

Pluspunten

  • snel
  • goed doorkoken

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pip 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Heel mooi stil en snel! Voldoet absoluut aan de verwachtingen. Makkelijk schoon te maken na gebruik.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adventure brushed kettle 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

10,0
Goed product, prima prijs verhouding. Mooi design geschikt voor elke keuken en is lekker duurzaam!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

José 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Deze waterkoker is een sieraad op je aanrecht. Je hoeft hem beslist niet onder in je keukenkastje te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gebruiker 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
Geen indicatie aan de buitenzijde, dop aan de bovenkant gaat niet met een knopje open, buitenzijde word heet, maar dat is nogal logisch.

Wat wel van belang is: Snel, relatief stil, schenkt perfect, en goedkoop. Wat er niet opzit word ook niet smerig, en gaat ook niet kapot.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Goedkoop
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief goede waterkoker, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

10,0
De kwaliteit en de stevigheid van de waterkoker. Wij vonden fijn dat er geen openstaande klep is gefabriceerd voor de waterkoker. Dit omdat "deze indien van plastic" meestal een zwakte vertonen en of afbreken door de hitte (althans bij de andere merken). Vandaar dat wij op basis van kwaliteit en praktisch gebruik een besluit genomen hebben. Tevens vonden het fijn dat dit model in onze keuken passen qua vormgeving. Groet,

Pluspunten

  • Zeer goede kwaliteit
  • metalen behuizing
  • geen aanhechtpunt van plastic bij klep
  • kookt snel

Minpunten

  • geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

N. 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker adventure

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

9,0
Werkt perfect en het water is inderdaad super snel warm! Verder is het design erg netjes en goed afgewerkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kris 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookt snel, maar maakt wel veel geluid

Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

7,0
Het water wordt snel gekookt, maar het proces maakt wel veel geluid. Bovendien is het jammer dat je niet van buitenaf kan zien hoeveel water erin zit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Katrin Wouters 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze waterkoker gekocht, om te geven als kerstcadeau. Al mijn keukenapparaten zijn van Russel Hobbs en ik ben daar echt super content van!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Adventure zilver, zwart

Algemene score

8,0
mooie waterkoker om te zien, 2400 watt en kookt lekker snel, schenkt lekker en per kopje koken mogelijk

Pluspunten

  • je kunt per kopje zetten ipv min 700ml
  • kookt snel
  • schenkt prettig

Minpunten

  • kopjes indicatie en max zit aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews