Russell Hobbs Colours Plus rood - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 349 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus rood op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rode waterkoker 22-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet blij met waterkoker

Algemene score

5,0
Gekocht voor de mooie vormgeving en rode kleur die mooi in keuken past. Jammer dat de waterkoker na een tijdje niet meer afslaat en heel mijn keuken vol stoom staat.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur

Minpunten

  • Slaat niet af

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Russell Hobbs 24-01-2022

Beste, Wat vervelend om te lezen! Uiteraard hoort dit niet te gebeuren, dus die klinkt als een defect apparaat. Graag helpen we je aan een nieuwe waterkoker. Neem je even contact met ons op? Dat kan via service@eu.russellhobbs.com . Met vriendelijke groet, Team Russell Hobbs

YvLo 06-02-2022

Na reactie van Team Russell en Hobbs gelijk een e-mail gestuurd. Tot op heden geen reactie terug ontvangen.

Reageer

j**1@g**l.com 23-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi keteltje met wat minpunten

Algemene score

6,0
Het is is een heel mooi design, mooie kleur en lekker maatje.
Minpunt is dat de grip in de deksel met natte of vette handen niet toereikend is. Ander minpunt: geen water indicatie aan de buitenkant en ook geen maximale vulhoogte. Als laatste minpunt vind ik dat er snel beschadigingen ontstaan.
Die 3 kleine dingetjes aan de binnenkant hebben voor mij geen waarde.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mooie kleur
  • Mooi maatje

Minpunten

  • Grip te klein bij natte/vettige handen
  • Geen water indicatie aan de buitenkant
  • Geen indicatie voor maximale vulling
  • Slechte kwaliteit coating

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Russell Hobbs 24-08-2021

Goedendag! Fijn om te lezen dat de waterkoker goed bevalt. Wat betreft de waterindicatie, deze vindt u bij het handvat. Ook daar staat aangegeven wat de maximale capaciteit is van de waterkoker.

Reageer

Francesco 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima waterkoker, doet wat hij moet doen. Degelijk apparaat. Deksel moet je omhoog trekken, dat vergt wat handigheid. Bij onze oude waterkoker drukte je een knopje in, dan veerde hij omhoog. Dat is gemakkelijker, totdat er kalk tussen zit die niet makkelijk te verwijderen is. Dus deze constructie is een prima oplossing. Geluidsniveau is normaal, en opwarmtijd ervaar ik als betrekkelijk kort.

Pluspunten

  • Degelijk gemaakt
  • Warmt snel op
  • Redelijk geruisloos

Minpunten

  • Wennen: deksel zelf omhoog doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 25-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snelle kooktijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had reeds een broodrooster van dezelfde fabrikant. Staat wel zo leuk op aanrecht. Zelfde kleur en zelfde stijl en kwaliteit

Pluspunten

  • Snelle kooktijd
  • Mooi design

Minpunten

  • Wordt erg heet aan buitenzijde
  • Er komt erg veel stoom uit schenktuit
  • Kalkfilter werkt matig
  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-04-2021
  • Product getest

Mooie waterkoker voor een lage prijs

Algemene score

7,0
De waterkoker doet exact wat nodig is. Aangezien wij een gemiddelde woonkamergrootte hebben met een open keuken merk je wel dat hij veel lawaai maakt. Hij is groot. Je kan een kleine hoeveelheid in korte tijd snel warm kroegen.

Pluspunten

  • Groot
  • Design
  • Snelheid

Minpunten

  • Lawaai
  • Deksel openen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johan 27-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blijft doorkoken

Algemene score

2,0
Uiterlijk een mooi product maar niet betrouwbaar. Slaat niet altijd af als het klaar is met water koken

Minpunten

  • Onbetrouwbaar, slaat niet af

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Russell Hobbs 28-01-2021

Beste Johan, wat vervelend om te lezen dat de waterkoker niet afslaat. Uiteraard hoort dit niet te gebeuren. We kunnen je ervan verzekeren dat dit niet vaker voorkomt, dus graag helpen we je aan een nieuw exemplaar waarbij je wél er van uit kunt gaan dat de waterkoker bij 100 graden afslaat. Zou je een mailtje willen sturen naar service@eu.russellhobbs.com ? Als je meteen een screenshot meestuurt van dit gesprek, dan weet het service team dat wij al contact hebben gehad.

Hopelijk kun je snel genieten van een nieuwe waterkoker!
Mvg, Xavier van het Russell Hobbs team.

Reageer

jos 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Algemene score

8,0
mooie waterkoker deze gekocht omdat de vorige te luidruchtig was. Deze is redelijk stil en voldoet tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tina Banis 16-01-2021
  • Product gekocht

Zeer slecht

Algemene score

2,0
Ik had hem nog maar drie weken toen de aan en uit knop al stuk was. En dit bij normaal gebruik. Ik had de bon niet meer. Dus ook geen garantie. Bij de mediamarkt in Emmen gekocht.

Minpunten

  • Knop kapot en ook snel roestvorming bij filter

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Russell Hobbs 20-01-2021

Hi Tina, wat vervelend om te lezen! Zou je ons een berichtje willen sturen? Dit hoort uiteraard niet te gebeuren en graag bieden we een passende oplossing voor je. Je kunt ons een mailtje sturen naar marketing.bnl@eu.spectrumbrands.com , mvg, Team Russell Hobbs

Reageer

Anna M. 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waard voor je geld

Algemene score

8,0
Voor een degelijke prijs krijg je een compacte, snelle én energiebesparende waterkoker met een mooi design

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John45 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en prima werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en qua prijs kwaliteit een prima product. Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden! Het gebruik van de aanduiding aantal kopjes is wel handig.

Minpunten

  • Erg smalle bovenopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.S.T. 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi & praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede waterkoker met een mooi uiterlijk. Mooie kleur; het gebroken wit glanst maar de zwarte delen zijn mat gemaakt (mooie combinatie) De 1.7 inhoud werkt super, ook met koken. Daarnaast is het gemakkelijk om 1, 2 of 3 kopjes thee te maken. Wat me wel opviel is dat na gebruik, de waterkoker erg heet is (pas daarmee op). Mogelijk is dat met alle waterkokers... #notanexpert. Ondanks dat het de grotere variant is staat de waterkoker niet lomp op je aanrecht. Top aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kookt snel

Minpunten

  • Na gebruik; waterkoker erg heet van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deltour 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect vooral omdat je water stilletjes gekookt wordt en je een groot volume kunt verwarmen-mooi rood

Pluspunten

  • Stil mooi handig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina P 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Fijn dat er een kalkzefje in zit. Ik had deze een 9 of 10 gegeven waanneer er een knop zat, waarmee je het deksel omhoog kon doen om de koker sneller te vullen.

Pluspunten

  • mooi model met kalkzeffje
  • verwarmt goed

Minpunten

  • geen knop o

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind het mooi van design en is een goed merk. Werkt snel. Helemaal tevreden van deze aankoop. Tot hiertoe geen minpunten gevonden. Is zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van den Berg 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vele jaren de classic Cream mini gebruikt te hebben was het tijd voor zijn grote broer.
Met 1.7 liter iets meer capaciteit dan zijn kleinere broer. Daarbij hetzelfde gebruiksgemak en fancy look!

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Gematigd geluid

Minpunten

  • Fragiel kalkfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design, mooie kleur. De waterkoker is gemakkelijk in het gebruik. Staat prachtig op ons aanrecht in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tammi 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermooie design voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze super waterkoker met een uitschenktuit die nooit lekt en een sexy rode kleur, waar zelfs Superman niet tegen kan winnen. Je kan kiezen uit een vernuftig idee van de designer/ techneut om het water voor één, twee, of drie kopjes op te warmen of 1,7 liter naar believen. Ook als blikpunt in de keuken, is dit een voltreffer!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Super intense kleur

Minpunten

  • In het begin stijgt er precies een raket op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madee 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi en goedwerkend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij staat ontzettend mooi bij mijn broodrooster van russel hobbs, ze zien er super leuk uit. Maar belangrijkste is dat het water goed kookt en snel natuurlijk, en dat doet deze.

Pluspunten

  • snelkokend
  • kabel kun je lang en korter oprollen

Minpunten

  • maakt geluid (niet extreem)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozturk 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed uitziend, deftige waterkoker voor een betaalbaar prijs. Doet perfect waar het voor gekocht is.
Nog geen negatieve punten ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke en mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze waterkoker is erg makkelijk in gebruik en erg snel op temperatuur, zeker handig zijn de niveau standen voor de kopjes.
de kleur is ook echt mooi rood en ook erg stil in gebruik.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • veel stiller dan mijn oude waterkoker

Minpunten

  • doordat deze van rvs is wordt de buitenkant heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews