Russell Hobbs 20412-70 - Reviews

Specificaties
Waterniveau indicator
Ja
360 graden draaibaar
Ja
Gesloten verwarmingselement
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonny 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat het een grote waterkoker is met een hoog vermogen. De water is snel heet en de kleur rood match goed met het koffieapparaat uit de zelfde lijn. Tot nu toe zeer tevreden en wil niets anders

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Wordt snel heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naty 20-04-2018
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The product is working verry good. The water is boilling verry fast and I like it because is nice and red!

Review criteria:

Goed

Reageer

Kaatje 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi design en geeft snel kokend water, ook voor een kleine hoeveelheid.
Jammer dat hij warm wordt aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud

Minpunten

  • Buitenkant wordt warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Russell Hobbs 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie combi samen met de toaster.

Algemene score

7,0
Ik zocht een waterkoker en toaster. En ik vond deze wel een mooie uitstraling hebben. Het is een degelijk waterkoker.

Pluspunten

  • Mooie combi met de toaster

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pegpet 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design voor bloot te staan in de keuken. Zeer handig in gebruik en snelle opwarming. Ideaal dat de koker los kan genomen worden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snelle opwarming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josée R. 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige waterkoker!

Algemene score

9,0
Oude waterkoker was aan vervanging toe en ik ben dolblij met deze waterkoker in een prachtige kleur rood. Het water is snel warm en de waterkoker is gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cookies plus flame red waterkoker 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker flame red

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product om te zien en super in gebruik! Ook de prijs kwaliteits verhouding is erg in verhouding.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heidi 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen omdat ik het kleurtje zo leuk vond. Prettig verrast door de functionaliteit. Schenkt makkelijk en heeft een grote inhoud. Ook heel handig als je het water snel aan de kook wilt brengen doordat je aan kunt gegeven hoeveel water er in de waterkoker zit.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoog vermogen, dus snelle kooktijd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie waterkoker, en past exact bij de kleur van onze keuken. ( Toeval )
Voordeel is de indicatie van het waterniveau in de kan, van 1 tot 3 koppen.
Echter zit deze indicatie niet op een handige positie, dat had beter gekund.
Het deksel openen is ook een klein minpuntje,
de inkeping had iets groter moeten zijn, zodat je vinger niet weg glijd.
Verder is het een handig apparaat, en een aanwinst in onze keuken.

Pluspunten

  • Water is heel snel warm.
  • Schenkt perfect zonder te morsen.
  • Draaid makkelijk op z'n voetplaat.

Minpunten

  • De positie van het waterniveau element.
  • Het openen van het deksel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Isa Santana 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beautiful color

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
the color is fantastic. Also the model itself is clean and doesn't left finger prints ;). Im quite happy with it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet te groot - handig uitgieten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteitverhouding - attractief design - cashback 10€ - garantie via collishop - 1.7 l inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mj 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De waterkoker is rood wat zeer mooi oogt. Het water is snel op temperatuur. De deksel is makkelijk te openen. Maakt weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raakveld 03-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker ziet er geweldig uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De waterkoker staat goed aangeschreven en is een echte blikvanger in de iedere keuken. Hij is gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lelie 03-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

waterkoker russelhobbs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product, mooie kleur. Gekocht ter vervanging van een ander exemplaar: modernere vormgeving. Tevreden over het merk.

Pluspunten

  • design
  • kleur
  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerbrand 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ogende waterkoker, strak design wat past in zowel moderne als klassieke keuken; door krachtig verwarmingselement is het water snel kokend

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • water lekt niet van de tuit bij het schenken
  • water kookt snel
  • goede kwaliteit/prijsverhouding
  • degelijke constructie

Minpunten

  • waterniveau indicator zit achter het handvat,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Russel Hobbs flame red waterkoker 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooi design waterkoker, mooie vormgeving, super gave kleur... Helemaal top, ben er hardstikke blij mee... De combinatie kleur/vorm maakt deze waterkoker tot een top artikel.. Onze koffiezetapparaat is ook rood, dus staat geweldig naast elkaar op het aanrecht...

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Geweldige kleur

Minpunten

  • Maakt meer geluid dan mijn vorige waterkoker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evz 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi van dsign maar maakt er veel lawaai

Algemene score

2,0
Mooi van design past goed bij de brood roster ook mooie kleur maar als je hem aanzet maakt hij erg veel lawaai veel meer dan onze vorige water koker als hij water aan het koken is in de keuken kun je geen normaal gesprek meer voeren

Minpunten

  • veel lawaai als je hem aanzet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rineke 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi van kleur handig voor klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi product. Handig schoon te maken ook voor kleine huishoudens. Snoer rolt makkelijk op en hij pakt makkelijk beet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur past goed bij rest van keukenapparatuur

Algemene score

8,0
Deze waterkoker gekocht omdat oude overleden is.
Mooi apparaat die snel water verwarmd.
Past goed bij overige keukenapparatuur

Pluspunten

  • Snel warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer