Tristar WK-3375 - Reviews

Specificaties
Inhoud
1,8 liter
Vermogen
2200 watt
Waterniveau indicator
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike 02-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Hippe, niet standaard waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De waterkoker heeft 1,8l inhoud waardoor je makkelijk veel ineens kan maken. Door de verschillende standen kun je de thee op verschillende manier drinken, dit is beschreven in de gebruiksaanwijzing. Nooit geweten dat thee veel lekkerder is op een geschikte temperatuur! Dat vind ik een leuke toevoeging. Ziet er verder modern uit.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Mooi design
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Je ziet altijd de condens aangezien het glas is
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 13-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Te snel stuk.

Algemene score

4,0
Leuke waterkoker. Lichtjes in verschillende kleuren ziet er ook leuk uit.
Na een week al de eerste kalkaanslag op de bodem en na 2 maanden gaat de deksel stuk waarschijnlijk door de warmte van de stoom.
Nu is inmiddels de 2e in een half jaar stuk. Dus wij gaan kijken naar een andere waterkoker!

Pluspunten

  • Mooie verlichting
  • Slaat zelf af
  • Mogelijkheid om de temperatuur in de stellen.

Minpunten

  • Heel snel kalkaanslag
  • Deksel gaat stuk door de hitte van de stoom.
  • Deksel gaat lastig open
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

ddalsem 15-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

waterkoker Tristar WK-3375

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze water koker is ideaal .Er zit ledlicht in ,maar je kunt ook zelf de temperatuur zetten.
Hoe makkelijk is dat. niet te warm niet te koud .En gewoon laten koken.
Ook als beste gekozen .
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mats 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote inhoud en moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze waterkoker heeft een moderne uitstraling, de glazen kan en de led verlichting maakt het net iets anders dan de andere waterkokers.

Ook de grote inhoud van 1.8 L is fijn wanneer er visite is. De waterkoker voldoet verder aan al mijn eisen, handig dat de temperatuur instelbaar is!

Pluspunten

  • Instelbare temperatuur
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 06-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Waterkoker ligt lekker in de hand ( man) . Ideaal met verschillende warmte instellingen. Grote inhoud. Mooi om te zien

Pluspunten

  • Design
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Anja 28-08-2017

Nog steeds content ermee.

Reageer

Jurre 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de waterkoker. Met de verschillende standen is het water snel op de gewenste temperatuur. Sneller dan ik gewend ben van andere waterkokers.
Daarnaast heeft de koker een grote watercapaciteit van 1,8 liter, dit is voor mij meer dan genoeg.

Minpunt: De LED-kleuren voegen weinig toe. De kleur is de stand van de gewenste kleur, niet de kleur van de actuele stand. Heeft geen invloed op de kwaliteit.

Pluspunten

  • Verschillende temperatuurstanden
  • Snel
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • LED-kleuren weinig meerwaarde
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Dijk 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Moderne waterkoker als onderdeel van je keuken

Algemene score

9,0
Voor ons keukeneiland zochten we een moderne, mooi uitziende waterkoker, die blijvend op ons aanrechtblad kon staan, zonder dat het storend was. Door het strakke design en verschillende led kleuren past 'ie er mooi bij. Ook in te stellen op verschillende temperaturen om je thee optimaal te laten smaken, aanrader!

Pluspunten

  • Led kleuren
  • Verschillende temperaturen
  • Modern design
Geschreven voor: Tristar WK-3375

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer