Tristar Waterkoker - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Tristar Waterkoker
Best Reviewed mei 2017
Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
1 liter
Vermogen
1100 watt
Waterniveau indicator
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike 02-05-2017 Product paar weken in bezit

Hippe, niet standaard waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De waterkoker heeft 1,8l inhoud waardoor je makkelijk veel ineens kan maken. Door de verschillende standen kun je de thee op verschillende manier drinken, dit is beschreven in de gebruiksaanwijzing. Nooit geweten dat thee veel lekkerder is op een geschikte temperatuur! Dat vind ik een leuke toevoeging. Ziet er verder modern uit.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Mooi design
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Je ziet altijd de condens aangezien het glas is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 01-09-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, ruime inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door de glazen kan met LED verlichting zie je, wanneer de waterkoker aanstaat, het water koken. Hierdoor past het in iedere keuken. De waterkoker heeft een ruime inhoud (1,7 liter) en is eenvoudig te gebruiken. De kan kun je plaatsen op het onderstel zoals je wilt omdat de kan 360 graden draaibaar is.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Grote inhoud
  • Heel mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 25-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design

Algemene score

8,0
Mooi design en ook erg praktisch voor
linkshandige. Ook nooit geen twijfel meer van" heb ik hem nou wel of niet aangezet" vanwege de mooie led-verlichting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saskia 13-08-2017 Product paar maanden in bezit

Te snel stuk.

Algemene score

4,0
Leuke waterkoker. Lichtjes in verschillende kleuren ziet er ook leuk uit.
Na een week al de eerste kalkaanslag op de bodem en na 2 maanden gaat de deksel stuk waarschijnlijk door de warmte van de stoom.
Nu is inmiddels de 2e in een half jaar stuk. Dus wij gaan kijken naar een andere waterkoker!

Pluspunten

  • Mooie verlichting
  • Slaat zelf af
  • Mogelijkheid om de temperatuur in de stellen.

Minpunten

  • Heel snel kalkaanslag
  • Deksel gaat stuk door de hitte van de stoom.
  • Deksel gaat lastig open

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

ddalsem 15-06-2017 Product paar maanden in bezit

waterkoker Tristar WK-3375

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze water koker is ideaal .Er zit ledlicht in ,maar je kunt ook zelf de temperatuur zetten.
Hoe makkelijk is dat. niet te warm niet te koud .En gewoon laten koken.
Ook als beste gekozen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stinkende waterkoker 25-05-2017 Product paar weken in bezit

Water uit de waterkoker.

Algemene score

2,0
Het water uit de koker blijft vies smaken en ruiken, ook na vele malen uitkoken met azijn en andere schoonmaakmiddelen. Ik zou dit product niet aanraden. Niet geschikt voor theewater.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mats 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud en moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze waterkoker heeft een moderne uitstraling, de glazen kan en de led verlichting maakt het net iets anders dan de andere waterkokers.

Ook de grote inhoud van 1.8 L is fijn wanneer er visite is. De waterkoker voldoet verder aan al mijn eisen, handig dat de temperatuur instelbaar is!

Pluspunten

  • Instelbare temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Waterkoker ligt lekker in de hand ( man) . Ideaal met verschillende warmte instellingen. Grote inhoud. Mooi om te zien

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Anja 28-08-2017

Nog steeds content ermee.

Reageer

Jurre 25-04-2017 Product paar weken in bezit

Snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de waterkoker. Met de verschillende standen is het water snel op de gewenste temperatuur. Sneller dan ik gewend ben van andere waterkokers.
Daarnaast heeft de koker een grote watercapaciteit van 1,8 liter, dit is voor mij meer dan genoeg.

Minpunt: De LED-kleuren voegen weinig toe. De kleur is de stand van de gewenste kleur, niet de kleur van de actuele stand. Heeft geen invloed op de kwaliteit.

Pluspunten

  • Verschillende temperatuurstanden
  • Snel
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • LED-kleuren weinig meerwaarde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Dijk 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Moderne waterkoker als onderdeel van je keuken

Algemene score

9,0
Voor ons keukeneiland zochten we een moderne, mooi uitziende waterkoker, die blijvend op ons aanrechtblad kon staan, zonder dat het storend was. Door het strakke design en verschillende led kleuren past 'ie er mooi bij. Ook in te stellen op verschillende temperaturen om je thee optimaal te laten smaken, aanrader!

Pluspunten

  • Led kleuren
  • Verschillende temperaturen
  • Modern design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer