Russell Hobbs Retro Classic noir - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Russell Hobbs Retro Classic noir
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 108 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 04-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker. Mijn criterium is dat ik graag wil dat het water snel kookt. Dat doet ie.
Er zit ook een temperatuur meter op, die ik vrij zinloos vind, omdat ik het water gewoon wil koken, maar ik zie daar enthousiaste reviews over.
In de koker zit ook nog een aanduiding voor hoeveelheden. Omdat de behuizing niet is geisoleerd maakt hij best veel herrie.
Voor mij voldoet hij prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • water kookt snel
  • schenkt uit zonder lekken !!

Minpunten

  • groot
  • veel lawaai
  • deksel klikt niet open
  • niet geisoleerd dus behuizing wordt heet
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anja 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle trendy waterkoker met handige temperatuur weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een groot formaat waterkoker waarbij het water snel kookt. En dit blijkt zo te zijn. Ook kun je zien wat de temperatuur is. Handig als je bijv. groene thee wilt zetten want hiervoor moet het water niet 100% koken

Pluspunten

  • Leuk retro design
  • Snelle kooktijd
  • Temperatuur weergave
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Hopman 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro-look

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker in retro-look. Gedistingeerd zwart met RVS, nostalgische temperatuurmeter en kookt snel een flinke hoeveelheid water
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kieboom 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het uiterlijk van de water koker vind ik erg mooi.
En doet het goed en met het waterpeil is het handig
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitty 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waterkoker ziet er erg mooi uit. Het water kookt snel en maakt weinig geluid. Erg tevreden met dit product!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Kookt snel

Minpunten

  • Deksel gaat er lastig af
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had deze waterkoker gekocht vanwege zijn looks en staat ook erg leuk op mijn aanrecht in de keuken. Fijne bijkomstigheid is dat hij snel warm wordt! En dat er een aanduiding zit in de waterkoker die aangeeft hoeveel er in moet zitten om 1 kopje te koken, wat erg handig is. Want op deze manier kan je snel een kopje thee zetten voor jezelf.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Leuk design
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriëtte Heij 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Temperatuurmeter, heldere binnenkant, fijne schenktuit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product heb ik gekocht om zijn uitstraling!
Wat echt fijn is, het is een super waterkoker! Dus dubbel plezier! Bedankt!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Weinig lawaai
  • Fijne schenktuit
  • Snel voor 1 kopje

Minpunten

  • Deksel vrij strak
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep 11-11-2018
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk , tot nu toe alleen gebruikt bij mijn kinderen thuis en erg tevreden waardoor ik hem zelf nu ook gekocht heb.
Deksel gaat wat moeilijker maar vind ik alleen maar fijn is ook veiliger!
Buitenkant wordt warm maar dat hebben ze haast allemaal dus daar heb ik geen moeite mee
Hij schenkt goed en heeft een flinke inhoud wat erg fijn is
Ik vind het een super mooie en goede waterkoker TOP!

Pluspunten

  • snel warm
  • mooi disign

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ros 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne retrolook waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Leuke betaalbare waterkoker met retro-look die nog eens snel werkt ook. Ook wel prettig is dat hij minder rumoerig is als onze vorige. Blij mee!

Pluspunten

  • snel kokend water
  • weinig geluid
  • ziet er leuk uit

Minpunten

  • vuldeksel gaat een beetje stroef
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lotte 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie waterkoker om te zien en gemakkelijk in gebruik. Het water is snel heet. De kan schenkt fijn, zonder te lekken.

Pluspunten

  • Leuk om te zien
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel heet water
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie retro uitstraling, de waterkoker is snel op temperatuur, de energiebesparende 1-2-3 kops aanduiding is zeer duidelijk en handig. De temperatuurmeter is heel nauwkeurig en de weergave van het waterniveau is goed af te lezen.

Pluspunten

  • Goed te onderhouden
  • Goede prijs- kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle mooi uitziende waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik verwachte een degelijk product. Dat is het ook. Ik vind m wel wat groot. De opwarmtijd is supersnel de meter is handig voor verschillende temperaturen voor verschillende theesoorten. Dat is wel boven mijn verwachting!
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Manny 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker mooi Retro rood

Algemene score

9,0
Waterkoker met temperatuurmeter en mogelijkheid 1 kop heet water te maken. Is zeer snel op temperatuur!
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima waterkoker. Werkt snel door de 1, 2 of 3 kopjes aanduiding. Mooie vormgeving .Enige nadeel is het losse deksel.

Pluspunten

  • Retro uiterlijk
  • Snel

Minpunten

  • los deksel
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danique Brakenhoff 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vindt het een erg goeie waterkoker, het water wordt snel gekookt en ziet er super leuk uit. de thermostaat is ook super handig. hierop zie je hoe warm het water is zelfs als het water wat is afgekoeld. het kunnen zien van hoeveel kopjes thee je kan zetten in de waterkoker is ook een super handige toevoeging. ik ben zeer tevreden met het product en heb mijn moeder er heel erg blij mee gemaakt als verjaardagscadeau

Pluspunten

  • Thermostaat met de temperatuur
  • De labels in de waterkoker met de hoeveelheid thee
  • De vormgeving is super leuk
  • water wordt snel gekookt
  • lekker compact, neemt niet veel ruimte in
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

beijtje 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
viel op het retro/gehalte en vormgeving, prettige bijkomstigheid is het geluid, hij maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • mooi
  • zachter geluid

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic blanc

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marvin 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, stille en snelle waterkoker. Alleen het deksel is stroef hij het opnemen en sluiten. Waterkoker past goed bij een moderne keuken

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Minpunten

  • Deksel
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Karin 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro waterkoker, Hip model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ZIet er super uit deze waterkoker, en hij is erg snel met het water koken. Een aanrader voor iedereen ...

Pluspunten

  • Snel
  • Gaaf model
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel J. Broekman 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk retro model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk en goed product. Voldoet aan de beschrijving. Prijs en kwaliteit is goed in verhouding. Mooi retro uiterlijk in een mooie rode kleur. Brengt het water snel op temperatuur
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Ribbon red

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin G 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er super uit en is snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is een echte eye catcher. Maar niet alleen leuk voor het zicht, het werkt ook super. Het water kookt heel snel en je kan het zien op het thermometertje of het bijna klaar is. Het handvat heeft extra goede grip en de binnenkant is gemakkelijk schoon te maken. Duurder dan een gemiddelde waterkoker maar is het dan ook zeker waard!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Is snel in gebruik
  • Fijn handvat

Minpunten

  • Snoertje is wat korter
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic blanc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews