Miele WER875WPS / 9 kg - Wasmachines

Miele WER875WPS / 9 kg
Miele WER875WPS / 9 kg
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.835,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WER875WPS / 9 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JR05-10-2020

Gebruiksvriendelijk

Een heel eenvoudig te bedienen wasmachine. Er is keuze uit wasprogramma's maar je kunt ook via de "wasassistent" naar een geschikt programma worden geleid. Het TwinDos systeem is ideaal, altijd de juiste dosering wasmiddel. Geluidsarm, ook bij centrifugeren. En niet te vergeten de was wordt goed schoon!!
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • zeer geluidsarm
  • TwinDos systeem
Moon30-09-2020

Geen wasmiddel meer kopen!

Goed werkende wasmachine en erg gemakkelijk te bedienen. Je hoeft geen wasmiddel meer toe te voegen, hetgeen zowel handig is als scheelt nieuw wasmiddel te kopen. Ook past de machine de tijd aan aan de hand van de hoeveelheid was👍
S.H.Postma van der Heide30-09-2020

Wasmachine

Ben blij met de nieuwe wasmachine, wast uitstekend. Was komt er bijna kreuk vrij uit. Geen om kijken naar een was middel. Super zoveel mogelijkheden om het goede programma te kiezen. Heel makkelijk in gebruik Als deze ook 25 jaar mee gaat ,zou geweldig zijn.
JWA30-09-2020

Fijne machine met startproblemen

Fijne stille wasmachine met schone was. TwinDos werkte helaas niet naar behoren maar na 2 bezoeken van monteurs lijkt dit nu in orde.
Minpunten
  • TwinDos
Boelhouwer30-09-2020

Miele WRS 875 WPS

De allerduurste wasmachine van Miele doet wat het belooft! TwinDos systeem is uiterst comfortabel. Prijs/kwaliteit is dus ruimschoots gehaald! Tiptoets is als een iPhone! In notime je was geprogrammeerd. Kortom ondanks het bedrag ben ik uiterst tevreden. Deze machine is de beste die ik ooit heb gehad!
Pluspunten
  • Comfortabel
  • Uiterst gemakkelijk
HdV30-09-2020

Miele WER 875 WPS

Top apparaat. Alles kunner en nog meer. Nog steeds alle mogelijkheden niet benut. Trommelverlichting, twindos, etc maken het gebruik van de machine gemakkelijk en prettig.
Pluspunten
  • Twindos
  • Menu's
Minpunten
  • Geen!
Bloem29-09-2020

Mooi, gebruiksvriendelijk en stil!

Miele zoals een Miele bedoelt is. Zeer gebruiksvriendelijke wasmachine met een prima resultaat. Staat op de zolder en wij horen hem nauwelijks.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Heel veel mogelijkheden qua programma’s
Sandra29-09-2020

Wasmachine met veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen

Super fijne wasmachine, wasassistent is ideaal. Twindos is erg handig, was in de machine programma kiezen en klaar.
Pluspunten
  • Wasassistent
  • Twindos
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Emine29-09-2020

Miele wasmachine WER 875 WPS

Zoals van Miele verwacht een top wasmachine en ook nog touchscreen ben er super tevreden mee , werkt zeer goed
Pluspunten
  • Touchscreen
  • Wast goed
Ursula29-09-2020

gebruiksgemak

Heel fijn apparaat. Eenvoudig te gebruiken, ondanks de uitgebreide mogelijkheden. Het niet iedere keer moeten bijvullen van wasmiddel is echt luxe, dat voelt na bijna een jaar nog zo. Ik zou deze wasmachine zo weer kopen.
Ria Maring29-09-2020

Miele Wer 875 WPS met Twin Dos & Power Wash

Wat een geweldige koop is de Miele Wer 875 WPS met Twin Dos & Power Wash. Op zoek naar een nieuwe wasmachine kwam ik al zoekende bij dit Topmodel uit. Het programma doseert zelf de hoeveelheid wasmiddel bij de grote van de was. De was ruikt heerlijk fris! Ik kan verschillende programma's instellen en mijn favoriete programma opslaan. Er brandt zelfs een lampje in de trommel, als de was klaar is, waardoor er nooit per ongeluk meer was achterblijft. En...de wasmachine ziet er prachtig uit!
Pluspunten
  • Zelf dosering
  • Verschillende programma's
  • Ieder programma zelf in te stellen
  • Twin Dos & Power Wash
  • Lampje in de trommel
Stefan Ahlgren29-09-2020

Degelijk en vele mogelijkheden

Uitstekend product met vele mogelijkheden. Tromverlichting heeft heel lang op mijn wenslijst gestaan en dat heeft deze. Het is ook een heel stille machine met uitstekend wasresultaat. Deze machine is zijn prijs waard.
Pluspunten
  • Tromverlichting
  • Vele programmas
  • WifiFi communicatie app
  • TwinDos mogelijkheid
  • Grote wascapaciteit
Kees29-09-2020

Twindos is heerlijk!

We wilden eigenlijk geen Twindos en ons oude wasmiddel blijven gebruiken. Maar we zijn helemaal óm...! Het is zo lekker om niet te knoeien met poeders en flessen! Bovendien is Twindos gewoon een prima wasmiddel. De wasmachine ws heel veel schoner dan de vorige machines die we gehad hebben. Ook komt de was er vrijwel kreukvrij uit, waardoor strijken van bijv. overhemden soms overbodig is. Zeker als je voor kreukherstel kies! Soms moet ik even kijken of ie wel draait, want ik hoor maar niets... lekker! Hij is niet goedkoop, maar ik heb geen moment spijt gehad en denk er nog lang van te genieten!
Pluspunten
  • Twindos
  • Stille wasmachine
  • Was heel schoon
  • Wast bijna kreukvrij, zeker bij kreukherstel
  • programmakeuze erg handig met digitale display
Minpunten
  • Bij centrifugeren met volle trommel schudt ie soms
T hut29-09-2020

Gemakkelijk en top de programma's in het geheugen zetten

Ik had al 23 jaar een Miele hoop dat deze ook weer lang mee gaat een zeer luxe machine en gemakkelijk in gebruik
annn verbeek15-07-2020

makkelijk, super veel programma's, werken allemaal goed

veel programma's, automatisch wasmiddel toevoegen, ieder speciaal programma werkt ook echt, kussens met veren weer als nieuw, dekbedden ook super
Pluspunten
  • wast heel schoon
  • minder was, duurt korter
Rob26-06-2020

Miele WER 875 wps wachmachine

Wij wassen al jaren met wasmachines van Miele. Ja, misschien wat duurder maar kwalitatief goed. Voor dit type gekozen o.a. vanwege Twin-dos wasmiddel doseersysteem, verlichting in trommel, en handige bediening via touchscreen, ook vanwege aansluiting op wifi d.m.v. app. Ook kan je met deze machine gebruik maken van zgn. cap’s (capdos) voor bijvoorbeeld wol, zijde of sportwas en blijft hierdoor je wasmiddel lade mooi schoon. Wij zijn heel tevreden met deze machine.
Pluspunten
  • Twin-dos
  • Wifi
  • Verlichting in trommel
c distelvelt04-06-2020
3.0

mooi uiterlijk maar wast niet goed

3.0
miskoop! koop nooit deze wasmachine. Kleding komt er niet fris gewassen uit. Zelfs met gebruik van voorwas, inweken en met wasverzachter krijgt je was na normale wasbeurt geen geur. Het lijkt er allemaal uit te spoelen. Je kunt als je de automatische dispenser niet gebruikt ineens van veel minder opties gebruik maken. Paar keer gebeld, maar men zegt dat als je extra spoelen en kort programma gebruikt wel een geurtje krijgt. Dit werkt inderdaad wel, maar dat lijkt me toch niet de bedoeling van deze wasmachine. We zijn een groot gezin en ik draai nu alleen korte (kleinere)wassen met functie extra spoelen om kleding fris eruit te laten komen. Spijtig dat we dit apparaat gekocht hebben. We mochten wasmachine ook niet ruilen binnen een maand na aankoop. Wij zijn zeer ontevreden.
Pluspunten
  • ziet er mooi uit.
  • machine is stil
Minpunten
  • wast niet goed, kleding komt er niet fris uit.
  • gebruik van Twindosproducten is te duur.
Kerstin Donker03-05-2020

Fantastisch stille machine

Fantastische machine, makkelijk in gebruik zeker als je gewend bent aan een smartphone, menu’s overzichtelijk en je kan een favoriete lijst maken, zodat je bij reguliere was alleen deze aan hoeft te tippen, het twindos systeem is ideaal. Doseert zelf het wasmiddel, ruikt ontzettend fris en de kleding is ook gewoon zacht en behoorlijk kreukvrij als deze eruit komt! Daarbij is deze machine zo stil, dat de bijbehorende app die je kan installeren heel makkelijk is. Ik hoef niet steeds naar zolder om te kijken, in de app kun je exact zien hoelang de machine nog nodig heeft, hoeveel water en stroom deze heeft verbruikt.
Pluspunten
  • Stil
  • Wast schoon
  • Makkelijk te bedienen
  • Doseert zelf wasmiddel
Minpunten
  • Hij is enorm zwaar om te tillen
Maaike28-04-2020

FANTASTISCH!

Heb hem nu ruim een half jaar en elke dag weer blij dat ik een was mag draaien in deze super machine! Hij wast schoon, is vrij stil (ook tijdens centrifugeren) een grote trommel 9kg.. en de twindos werkt perfect, altijd de goede dosering wasmiddel. Via wifi met een app kan ik de machine bedienen, erg fijn. Ik vond hem vrij duur in aanschaf maar wil echt niet meer anders, ben er super blij mee!
Pluspunten
  • Wast schoon
  • Is vrij stil
  • Grote trommel
  • Twindos
  • Uitgebreid menu, met touchscreen
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
  • Prijzig, maar het is het écht waard!
Loek13-04-2020

Miele WER 875 WPS PowerWash TwinDos

Wij hebben de Miele WER 875 WPS nu vanaf vorig jaar december, en kunnen alleen maar positief zijn over deze machine. Zuinig met stroom en wasmiddel, doet zijn werk stil en goed, ook de service die wij kregen van de dealer was super, al met al een dikke duim omhoog. Het is wel een investering, maar die is het dubbel en dwars waard.
Pluspunten
  • Zuinig met wasmiddel
  • Zuinig met stroom
  • Werkt goed en stil
  • Menu is makkelijk en overzichtelijk
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Kimberly30-03-2020

Geweldige wasmachine

Het is zeker een aanrader. Veel mogelijkheden qua programma’s en vele opties waaruit je kan kiezen. Je kan via je telefoon gemakkelijk een programma kiezen en op afstand aan zetten (wel als de deur dicht zit natuurlijk) Hij is super zuinig met wasmiddel we doen er zeker een half jaar mee. Lastige vlekken gaan er ook zeker uit aan de hand van het juiste programma. Super schone was dus!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Schoon
  • Je hoort de wasmachine bijna niet
Minpunten
  • Het is digitaal dus daar moet je aan wennen
Theo30-03-2020

Top machine

We gebruiken nu de machine een paar maanden en vinden het echt een geweldig ding. Met name het gebruiksgemak en het twindos systeem zijn super Tipje, je kunt de ventielen van de twindos container indrukken met een sateprikker ofzo waardoor je de laatste restjes kunt overgooien in de nieuwe containers. Ik heb ook het vermoeden dat je ze zo kan vullen met universeel wasmiddel. ipv de best wel dure lege universe containers te kopen Wat nog goed is te vermelden is dat de machine superstil is
Pluspunten
  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • handig wasmiddel systeem
wasberry707-02-2020

Zeer mooie wasmachine, stil, heerlijk geurende was!

Wasmachine nu ruim een maand in bezit. Het is een plaatje in onze waskamer! Super strak design. De wasmachine heeft zeer veel opties. We hebben nog lang niet alles geprobeerd. Het wasresultaat is fenomenaal! Twindos is ook helemaal niet meer geurloos zoals vroeger vaak werd gemeld. Er zit een subtiel luchtje aan dat ik als luxueus ervaar. Voor fijne was en wol gebruik ik al jaren miele wolcare wasmiddel. Dit is ontzettend zuinig in gebruik en in verhouding helemaal niet zo duur. Het beschermd de vezels zeer goed en mijn was blijft als nieuw! Witte was is enorm helder wit. Alles wordt goed schoon. Fijn ook dat je kan kiezen voor 75 graden ipv enkel 60 of 90. Naar mijn idee is 75graden de perfecte temperatuur voor de meest schone witte was zonder al te veel slijtage door wassen op 90 graden. Tevens zorgt wassen op hoge temperaturen ervoor dat je wasmachine niet gaat stinken, iets waar veel mensen over klagen op diverse forums. Programma´s zijn er legio, alles is nog naar wens, vuilgraad, en specifieke vlekken in te stellen. programma's duren tegenwoordig lang maar het Quickpowerwash programma heeft me positief verbaasd. Goede resultaten in korte tijd. Toch gebruik ik meestal het reguliere langere programma omdat deze zo ontzettend zuinig zijn met water en energie! De powerwash 2.0 is echt een enorm goede uitvinding om goed maar zuinig te wassen. Hiervoor had een van ons een samsung waarbij kleding zeer snel ging pluizen (slijtage) en die nooit echt goed spoelde. Deze machine is een verademing hierbij vergeleken. Daarbij is de wasmachine zeer slim en weet wat hij doet! Hopelijk gaat hij de komende 20 jaar nog veel meer plezier brengen in ons huishouden!
Pluspunten
  • Zeer veel opties
  • Zeer zuinige programma's
  • Zeer goed wasresultaat
  • Wasgoed ruikt zeer lekker!
  • Wasmachine is snel vergeleken met concurrentie
Rembem20-01-2020

Fijne, stille machine

Nadat na 20 jaar trouwe dienst onze Siemens de geest gaf, na veel wikken en wegen deze Miele gekocht. Flink aan de prijs maar dan heb je ook wat. Nu 2 maanden gebruikt en nog steeds heel blij mee. Grote trommel voor veel was tegelijk, ontzettend veel programma's, eenvoudig te bedienen via het touch panel. Twindos systeem werkt ook goed. Het wassen is erg stil, het centrifugeren niet echt dus 'snachts wassen met centrifugeren is geen optie. Het verbinden met de iPhone app was in eerste instantie wel een gedoe. Verbinden op zich lukte wel (het kan op meerdere technische manieren) maar daarna was de wasmachine in de app vaak offline terwijl hij aanstond en de wasmachine in het modem zichtbaar wel op het netwerk zat. Alles geprobeerd met modem, netwerk, wifi-versterkers, etc. maar niks werkte, waarna ik dat hele app gebeuren toen maar heb opgegeven. Maar enkele weken geleden was er een software update voor de wasmachine zelf en sindsdien werkt de app perfect en is de machine altijd zichtbaar als hij aanstaat. De machine geeft netjes een seintje als hij klaar is. Doe dus de software updates via de settings of de app, direct na aanschaf. Verrassend was dat de machine de was weegt en vervolgens de wastijd van het programma na enige tijd aanpast, en niet een beetje. Dus je zet een katoen programma van 2:40 aan, de machine gaat dan water toevoegen en een paar keer kort centrifugeren en past dan de tijd aan, soms zelfs naar bijv. 1:17 dus veel korter. Gek genoeg gebeurt dat ook soms bij een vrij volle machine van bijv. tshirts. Ik dacht eerst dat er iets mis was met onze machine. Maar zowel de winkel als de Miele klantenservice gaven aan dat dit normaal is. Het staat echter in geen enkele beschrijving en ook niet in de handleiding. Voor bijv. overhemden is het voorstrijk programma erg fijn, de was wordt dan soort van nat gestoomd. Nog een paar details: - Pas na aanschaf van de machine in de settings de dosering aan van de Twindos wasmiddelen, want dit staat uit de fabriek niet goed. Ik las ergens op de Miele website dat deze dosering wel eens gewijzigd is. De juiste dosering staat op de flessen wasmiddel, is verschillende voor de 2 wasmiddelen en afhankelijk van je water hardheid. De installateurs van de winkel die de machine hebben geinstalleerd hebben de dosering ook te hoog ingesteld (al dan niet in de hoop tot hoger verbruik van de bij hen te kopen flessen). - Je kunt losse Twindos containers kopen voor eigen wasmiddel, ca. 30 euro per stuk. Wij hebben ze gekocht maar nog niet gebruikt. - Door het ontwerp van de achterkant van de machine is het zo dat als je de machine strak/bijna strak tegen de wand wilt zetten (bijv. in een keuken zodat de voorkant niet uitsteekt), en de wateraan- en afvoer zit aan de rechterkant van de machine, de slangen erg (te) kort zijn. Wij moesten stukken uit onze keukenkast zagen en de waterkraan verplaatsen om alles aan goed te kunnen sluiten, wat uiteindelijk wel gelukt is. Als de aansluiting links zit, of het niet erg is dat de machine 2cm van de muur staat, heb je veel meer speelruimte. - Als je de deur per ongeluk (heel) hard open slingert, heb je een deuk in de voorkant. Gek genoeg voor een merk als Miele, heeft de deur geen 'stop' voordat de rand tegen de voorkant komt als je hem helemaal open zwaait.
Pluspunten
  • Stil wassen
  • Veel programma's
  • Twindos werkt goed
  • App werkt goed (na software update machine)
  • Grote trommel
Minpunten
  • Geen stop op deur bij helemaal open zwaaien
  • Duur
  • Te korte slangen bij aansluiting rechts
van den berge13-01-2020

Perfecte wasmachine

Wij hebben deze wasmachine gekocht omdat er 9 kg in kan een perfecte dosering toegepast wordt en superhandig dat er via wifi informatie gedeeld wordt. Ook kan er veel wasprogramma's gekozen worden en eigen programma's opslaan. super handig. echte aanrader om deze machine te kopen.
Pluspunten
  • handig in gebruik
  • wifi
  • dosering systeem
  • veel wasprogramma's
  • eigen programma's opslaan