Whirlpool C WD 84m Wbs Be - Warmtepompdroger 8 Kg 63 Db Energielabel - Wasdrogers

Whirlpool C WD 84m Wbs Be - Warmtepompdroger 8 Kg 63 Db Energielabel
Whirlpool C WD 84m Wbs Be - Warmtepompdroger 8 Kg 63 Db Energielabel
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool C WD 84m Wbs Be - Warmtepompdroger 8 Kg 63 Db Energielabel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Steef7204-10-2025

machine zonder toeters en bellen

Deze Whirlpool droger doet waarvoor hij bedoeld is, het drogen van wasgoed. Bij het omdraaien van de opening van de deur, viel mij de kwaliteit van de grbuikte materialen gelijk op, veel plastic, wat goedkopere materialen en lastiger om de deur om te zettten, veelk schroeven om de ring eraf te krijgen, naar mijn mening, niet goed nagedacht over de praktische functie. Met andere "A" merken is dit toch van mindere kwaliteit, maar goed daar is de prijs dan ook naar. Maar waar deze machine voor bedoelt is, doet hij goed, een aantal standaard droog mogelijkheden met elk een erg goed resultaat. Aan de onderkant van de opening zitten 2 filters, beiden kunnen er makkelijk uit om de pluizen er uit te halen, erg fijn gemaast, waardoor alle pluizen goed opgevangen worden. Dit is echt een basis model, maar tot nu toe tevreden over de gedroogde wasgoed, zeker voor deze prijs.
Pluspunten
  • prijs
  • stil
  • genoeg droog mogelijkheden
  • zuinig
  • 2 pluizen filters in elkaar
Minpunten
  • gebruikte materialen doen goedkoop aan
Jeroen29-09-2025

Zuinig en stil

Ik heb de afgelopen weken deze Whirlpool warmtepompdroger mogen uit testen en dat is me goed bevallen. Allereerst de trommel, die is met 8 kg lekker groot waardoor er veel was in één keer in kan. Ook heb ik het stroomverbruik van deze droger vergeleken met mijn oude condensdroger en wat blijkt, deze Whirlpool is 3,5x zuiniger! Daarnaast is hij ook eenvoudig in te stellen zodat hij op een bepaalde tijd kan starten met drogen. Op de handige app kun je diverse zaken bekijken. Het handigste vind ik dat je kunt bijhouden wanneer hij klaar is. Dat kan namelijk nog wel eens veranderen. Als de droger merkt dat je kleding eerder droog is dan vooraf gedacht, stopt hij ook i.p.v. het programma af te maken. De werking van de app zou wat mij betreft nog wel iets beter kunnen overigens. Tot slot is de machine ook een heel stuk stiller dan mijn oude droger en wordt hij een stuk minder warm.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Grote trommel
Frank27-09-2025

Prima en droogt super goed

Ik gebruik de Whirlpool droger nu een tijdje en ben er erg tevreden mee. De trommel is groot genoeg voor een volle was, wat handig is voor een gezin. De kleding komt er steeds goed droog en zacht uit, zonder dat het krimpt of hard aanvoelt. Er zijn genoeg programma’s om uit te kiezen, zodat ik voor elk soort was iets passends heb. Ook vind ik fijn dat de droger stil werkt en minder energie verbruikt dan mijn oude apparaat. Het is een gebruiksvriendelijke droger die doet wat hij moet doen.
Pluspunten
  • veel volume
  • Stille
  • Handig
Benita10127-09-2025

Goede droger met veel mogelijkheden

Ik mocht deze droger van Whirlpool testen en ik ben hier tevreden over. Er valt namelijk veel te kiezen per programma en veel in te stellen. Als je een gewoon katoen programma draait voor handdoeken, kun je instellen hoe droog je deze wilt hebben. Zelfs het geluidssignaal achteraf kun je uitschakelen. Dit vond ik erg prettig. Er zitten diverse programma's op, waarbij het nachtprogramma ook uitkomst bied. Dit programma is namelijk extra stil en hierdoor dus goed bruikbaar voor in de nacht. Je kunt ook met tijd werken waarbij je het drogen kunt uitstellen. Ideaal voor als je een dynamisch contract hebt of als je wilt wassen wanneer je zonne-energie opwekt. Je kan de droger aansluiten op de afvoer of de waterbak ledigen. Dit laatste heb ik gebruik van gemaakt. Na iedere droogbeurt maakte ik de waterbak leeg en verwijderde ik de pluizen. De was komt er goed droog uit, de trommel is groot. Ik heb de homewhiz app ook geïnstalleerd waarmee deze droger dus connect. Maar hier had ik regelmatig problemen mee. Vaak herkende deze de droger niet en kon ik dus geen programma via de app gebruiken. Als deze homewhiz app beter functioneerde, dan zou ik eerder uitkomen op 5 sterren. Maar al met al ben ik erg tevreden over de droogfunctie en de verschillende mogelijkheden die er zijn met deze droger!
Pluspunten
  • Veel in te stellen
  • Grote trommel
  • Droogt goed
  • Tijduitstellen mogelijk
Minpunten
  • Homewhiz app functioneert niet optimaal
d**************@h**********10-09-2025
Erg tevreden over deze wasdroger! De bediening is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s die heel duidelijk aangeven voor welk wasgoed het geschikt is en hoe lang programma duurt. Makkelijk schoon te maken (pluizen filter) en ook de opvangbak voor het afgevoerde water is makkelijk leeg te maken zonder dat je meteen overal water knoeit. Machine is redelijk stil en heeft ook nog een extra stille optie als programma. De eerste wasjes ruiken alleen een beetje naar plastic / nieuwe machine. Dit is natuurlijk op te lossen door iets van geur toe te voegen (drupje etherische olie oid). Prijs / kwaliteit verhouding erg goed. Al jaren tevreden gebruiker van een whirlpool wasmachine en deze droger bevalt ook weer erg goed! Vooral vanwege het gebruiksgemak.