Inventum HNK18 - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Inventum HNK18
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK18 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank M. 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit kussen heeft een zeer handig formaat en is veelzijdig in gebruik. Het kussen warmt snel op en het geeft ook een heel veilige indruk wat voor mij toch de doorslag gaf voor de aankoop ervan.
Goede prijs kwaliteit!

Pluspunten

  • Formaat.
  • Snelle opwarming.
  • Geeft een veilige indruk.

Minpunten

  • Geen enkel gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Doet precies waarvoor hij bedoeld is. Iknhad altijd koude voeten in bed. Met dit kussen niet meer. Kan er gewoon mee in slaap vallen want schakeld zichzelf uit na 90 min. Standje 2 is voor mij keer dan warm genoeg maar hij kan nog een stand warmer. Hele goede aankoop, zeker voor dit geld.

Pluspunten

  • Automatisch uit na 90 min
  • Lekker zacht
  • Heerlijk warm
  • Mooi formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima warmte kussen

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
De HNK18 is al ruim een jaar in gebruik door mijn vrouw die door dit prettige warme kussen baat heeft met spierpijntjes behandelen. Is makkelijk in te stellen en veilig door automatische uitschakeling en duurzaam... Heb er vandaag ook een gekocht voor dochter die hem ook is gaan gebruiken... en zo hebben 2 personen er gemak van...
Echt een goed product...

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine de weert 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mag in geen èèn gezin ontbreken!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
ik raad een ieder dit product aan!
als ik het eerder had geweten had ik de warmtekussen allang gekocht!
je kan het ook overal mee naartoe nemen!
voorkomt veel spierpijn!
al bij al een heel goed product!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. van Norden 20-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum elektrisch kussen HNK18

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Wij hebben de laatste jaren meerdere exemplaren van dit kussen gekocht. De kwaliteit is prima en ze voldoen uitstekend, want we hebben geen koude rug meer!

Pluspunten

  • Schakelt automatisch uit na 1½ uur.
  • Drie (geen twee!) warmtestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eagle 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel te koud

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

2,0
helaas , is op stand 3 nog lauw, de andere 2 standen koud en minder koud, teruggestuurd,valt mevan inventum heel erg tegen

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kraan 10-11-2018
  • Product gekocht

warme voeten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijke vervanging van de ouderwetse en omslachtige kruik! Met warme voeten slapen . Het kussen kan gebruikt worden voor de rug, voeten of waar je maar wilt in bed. Schakelt na 90 minuten zelf uit en geeft veel comfort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ja Geers 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Omdat ik vaak last heb van mijn rug en ik het savonds heerlijk vind om te ontspannen daar ik een gekoelde ruimte werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janine 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijke warmtekussen voor je gehele lichaam. Inmiddels mijn 3e ! Geen gedoe met kruiken meer en na 90 minuten schakelt hij automatisch uit. Een aanrader vooral nu met de koude herfst- en winterdagen in het verschiet!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mike 14-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en prima warmtestanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Gekocht voor verlichting bij spierspanning/verkramping ivm hernia. Duidelijke handleiding, goede verdeling van de warmtestanden, warmste stand niet te heet. Lichtgewicht maar zeker geen prul, kan tegen een stootje

Pluspunten

  • Prijs - Kwaliteit
  • Compact

Minpunten

  • Auto-off 90 minuten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esssssssssssssssss 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk kussentje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk kussentje dat lekker snel warm wordt. Ideaal dat het na 90 minuten automatisch uitschakelt. Dan hoef je niet je bed uit als je het net lekker warm hebt gekregen!

Pluspunten

  • Heerlijk warm
  • Automatische uitschakeling

Minpunten

  • Ik had een groter formaat moeten kopen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

naat 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker klein maar NIET te kleine warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
heerlijk matje gebruiksvriendelijk wasbaar en automatische uitschakeling. Is voor je nek of bil een heerlijke verwarming.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marjolijn kremer 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
's Avonds naar bed met koude voeten is niet meer nodig!
Dit warmte kussen zorgt ervoor dat je met heerlijk warme voeten in slaap kunt vallen!
Bijkomend voordeel: Het gaat na 90 minuten zelf weer uit, dus lekker rustig slapen!!!!

Pluspunten

  • 3 standen
  • schakelt zelf na 90 minuten uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews