Inventum HNK18 - Reviews

Best Reviewed feb 2019 Inventum HNK18
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK18 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ja Geers 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Omdat ik vaak last heb van mijn rug en ik het savonds heerlijk vind om te ontspannen daar ik een gekoelde ruimte werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Mooie compacte maat. Doordat hij dun is is hij goed plooibaar. Gebruik hem voor rug, buik of koude voeten.
Zelfs de katten liggen er graag op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 22-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm voor achter de computer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Heerlijk voor als je stil zit achter de computer . Dan krijg je het altijd koud en nu hoef je niet het hele huis warm te stoken maar alleen je eigen plekje ;) ideaal

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gaat vanzelf uit
  • Goedkoop
  • Leuk kado
  • Klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Taalman 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen een weldaad voor je lichaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Vandaag weer een Elektrisch kussen gekocht dat geeft zoveel verlichting op zoveel klachten voor jong en oud wij gebruiken hem al jaren.

Pluspunten

  • 3 Warmte standen
  • Wasmachine wasbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect elektrische kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Perfect elektrisch kussen, op verschillende manieren te gebruiken. Handig formaat! Ideaal vooral voor in de winter.

Pluspunten

  • Verschillende warmtestanden
  • Uitwasbaar

Minpunten

  • Product niet in verschillende kleuren te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

electrisch kussen 07-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima product, ik raad het iedereen aan, vooral bij spierpijnen is het heerlijk. goede prijs kwaliteit verhouding. Gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Comfortabel en lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Omdat ik vaak nekklachten heb, is dit kussen erg fijn. Hij is handzaam waardoor hij bijvoorbeeld ook voor je onderrug kunt gebruiken. Ik vind hem wat aan de prijs, maar hij voldoet wel aan alle verwachtingen; wasmachine wasbaar, goed warm en veilig, doordat hij automatisch uitschakelt na 90 minuten.
Ik ben al met al zeer tevreden over dit product

Pluspunten

  • 3 standen waardoor lekker warm
  • wasmachine wasbaar
  • veilig door automatische uitschakeling

Minpunten

  • redelijk aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Wat een geweldig kussen is dit. Heerlijk zacht, warmt snel op tot een behaaglijke temperatuur. Weldadige warmte voor rug en nek. Door het lange snoer heb je genoeg bewegingsvrijheid. Wel zo veilig vind ik dat het kussen na 90 minuten automatisch uitschakelt. Ik ben heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Lang snoer
  • Schakelt automatisch uit
  • Zacht
  • Wasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank M. 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit kussen heeft een zeer handig formaat en is veelzijdig in gebruik. Het kussen warmt snel op en het geeft ook een heel veilige indruk wat voor mij toch de doorslag gaf voor de aankoop ervan.
Goede prijs kwaliteit!

Pluspunten

  • Formaat.
  • Snelle opwarming.
  • Geeft een veilige indruk.

Minpunten

  • Geen enkel gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Doet precies waarvoor hij bedoeld is. Iknhad altijd koude voeten in bed. Met dit kussen niet meer. Kan er gewoon mee in slaap vallen want schakeld zichzelf uit na 90 min. Standje 2 is voor mij keer dan warm genoeg maar hij kan nog een stand warmer. Hele goede aankoop, zeker voor dit geld.

Pluspunten

  • Automatisch uit na 90 min
  • Lekker zacht
  • Heerlijk warm
  • Mooi formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima warmte kussen

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
De HNK18 is al ruim een jaar in gebruik door mijn vrouw die door dit prettige warme kussen baat heeft met spierpijntjes behandelen. Is makkelijk in te stellen en veilig door automatische uitschakeling en duurzaam... Heb er vandaag ook een gekocht voor dochter die hem ook is gaan gebruiken... en zo hebben 2 personen er gemak van...
Echt een goed product...

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine de weert 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mag in geen èèn gezin ontbreken!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
ik raad een ieder dit product aan!
als ik het eerder had geweten had ik de warmtekussen allang gekocht!
je kan het ook overal mee naartoe nemen!
voorkomt veel spierpijn!
al bij al een heel goed product!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. van Norden 20-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum elektrisch kussen HNK18

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Wij hebben de laatste jaren meerdere exemplaren van dit kussen gekocht. De kwaliteit is prima en ze voldoen uitstekend, want we hebben geen koude rug meer!

Pluspunten

  • Schakelt automatisch uit na 1½ uur.
  • Drie (geen twee!) warmtestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews