Inventum HNK18 - Reviews

Best Reviewed 7 keer okt 2020 Inventum HNK18
Best Reviewed - oktober 2020
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK18 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nele 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch warmtekussen

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik zocht een kussen dat mijn koude voeten kon verwarmen in de winter in mijn bed. Een elektrisch deken ging dan weer té warm zijn voor mijn lichaam. Dus dit formaat is wel dik oke. Wat ook positief is aan dit artikel is dat je het héél divers kan gebruiken. Ook voor spierpijn, krampen, ... Dus wanneer het niet gebruikt wordt voor de voetjes, kan het daarvoor ook dienen. Heel gemakkelijk te verplaatsen en een correct formaat.
Het enige minpuntje is dat er geen band bij geleverd wordt zodat je het elektrisch kussen kan vastmaken aan het lichaam voor bijvoorbeeld de rug warm te houden of de nek.
Dit zou het artikel wel compleet maken. Voor de rest een heel degelijk goed kussen.
Ook de warmtestand 3 is perfect. Niet té heet zodat je zweet. Evenals positief is het feit dat dit toestel zichzelf uitschakelt na 90 minuten.
Na lang zoeken en reviews gelezen heb ik uiteindelijk beslist dit kussen te nemen.
Een top artikel

Pluspunten

  • na 90 minuten zichzelf uitschakelen(veilig)
  • gebruik voor diverse doeleinden
  • lange kabel
  • goede warmte (ideaal voor spieren)

Minpunten

  • geen band bijgeleverd voor te fixeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 12-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit kussen is een droom!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Voor wie houdt van snelle, behaaglijke warmte is dit zijdezachte kussen een droom. Dankzij de 3 warmtestanden is de warmte altijd precies zoals jij ze wil! Pure ontspanning! En veilig, want na 90 minuten schakelt het zichzelf uit. Dus je kan met een gerust hart een dutje doen. Ik kocht vroeger dure warmtepleisters voor mijn rug die jeuk gaven en oncomfortabel waren. Dit kussen is ecologischer, want je gebruikt het steeds opnieuw, en ook veel voordeliger.
Ongelooflijk ook dat dit zomaar in de wasmachine mag; wat wil een mens nog meer voor die prijs. Ik heb het al zeker 5 keer opnieuw gekocht als geschenk, want hier is iedereen toch blij mee?

Pluspunten

  • Snel warm
  • 3 standen
  • kan gewassen worden
  • veilig: schakelt zichzelf uit
  • zacht en gezellig

Minpunten

  • kabel mag ietsje langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ja Geers 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Omdat ik vaak last heb van mijn rug en ik het savonds heerlijk vind om te ontspannen daar ik een gekoelde ruimte werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 17-01-2021
  • Product gekocht

Een jarenlange topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik gebruik al jaren mijn inventum dekentje. Als hij stuk is dan komt er dezelfde dag nog een nieuwe.
Het helpt mij om ontspannen in mijn bed te gaan liggen doordat er warmte op mijn lichaam komt, en de pijn naar de achtergrond zakt. Het enige is dat ik bij deze last heb van een randje wat wat een soort golf/oprol maakt. Dit heb ik nooit gehad met een van de vele. Verder is de temperatuur goed te regelen, qua prijs en product is oke, al wil iedere Nederlander het altijd goedkoper. Veilig is het ook omdat het van zelf uitgaat.
Dus echt een goed product ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Goed regelen temperatuur
  • Veilig slaat vanzelf af
  • Makkelijk mee te nemen op vakantie

Minpunten

  • Het omvouwen van een rand, terwijl dat nooit was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 16-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Heel fijn in gebruik. Ligt aan het voeteneinde van het bed en heb zo geen last meer van koude voeten. Dus ik gebruik het als mini elektrische deken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinette 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtekussen inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
In één woord GEWELDIG!!
last van mijn onderrug en dan lekker tegen de warmte aanzitten!! Of lekkere warme voetjes in je bed...!Ook makkelijk overal mee naar toe te nemen.
Wil hem niet meer missen!!

Pluspunten

  • Makkelijk formaat
  • Zit beveiliging op

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

carry 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk zacht , prima formaat

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
heerlijk warm, lekker formaat ook, om evt mee te nemen.
Wasbaar , wat ook heel prettig is .
Gaat vanzelf uit, mocht je in slaap vallen

Pluspunten

  • zacht
  • heerlijke , zelf in te stellen ,warmte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 30-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm en zacht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik heb altijd last van koude voeten, waardoor ik slecht of niet in slaap val. Op mijn matras mag geen elektrische deken. Dit kussentje vouw ik om mijn voeten heen, zodat ze heerlijk warm worden. Je kan de warmte zelf instellen. Mocht ik onverhoopt in slaap vallen zonder dat ik het kussentje uit heb gezet, dan gaat hij vanzelf uit na 90 min. Ideaal. Nooit meer last van koude voeten. Dit is de tweede die ik koop, de eerste was na al die jaren op.

Pluspunten

  • gaat na 90 min vanzelf uit
  • wasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minke 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super, heerlijk bij rug-nek pijn

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Super, zou het elektrische kussen eerder ontdekt willen hebben.

Nu het einde van mijn tweede zwangerschap op zijn einde loopt merk ik wat ongemakken als pijn in de rug en nek.
Door het kussen achter mij te plaatsen bij het zitten of liggen voel je de pijn afzakken.

Het kussen is snel op temperatuur en de timer is handig..
Ik zou willen dat ik dit kussen bij mijn eerste zwangerschap al had ontdekt

Pluspunten

  • Compact
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A,Boekel 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan mijn wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Vroeger donker, sneeuw en ijs.
Elk seizoen heeft zo z'n prijs.
Maar wat er ook gebeurt:
INVENTUM: goedgekeurd!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • automatisch afschakelen na 90 minuten

Minpunten

  • geen
  • fors aan de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Een houdertje 29-09-2020
  • Product gekocht

Veranderd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik ben fan van het warmtekussen
Ik gebruik het al jaren ivm pijn. Om te kunnen ontspannen
Het enige wat er nu is, is dat het kussen aan de andere kant van het snoer op een of andere manier wat oprolt als harmonica
Ik ben al terug geweest en het wezen ruilen maar helaas doet deze het ook

En dat heb ik in al die jaren nog nooit meegemaakt
Dus dat is een klein dingetje
Maar verder helemaal top

Pluspunten

  • Goede warmte
  • Schakelt zelf uit

Minpunten

  • Het omvouwen van een rand, terwijl dat nooit was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauwels daisy 11-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verwarmtoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

7,0
heel content van, zeker bij pijnlijke spieren, zeker aan te raden aan iedereen.
Dit doet ongelooflijk veel deugd !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerda schoonderwoerd 11-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

verslaafd aan warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
ik vind dit product voor mij precies passend gebruik het al vele jaren
het helpt om mijn rug te ontspannen ,zodat ik makkelijker kan inslapen
als hij stuk is komt er steeds weer een nieuwe

Pluspunten

  • fijn mee te nemen op reis

Minpunten

  • soms is hij na jaren op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews