Inventum HNK18 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Inventum HNK18
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esssssssssssssssss 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk kussentje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heerlijk kussentje dat lekker snel warm wordt. Ideaal dat het na 90 minuten automatisch uitschakelt. Dan hoef je niet je bed uit als je het net lekker warm hebt gekregen!

Pluspunten

  • Heerlijk warm
  • Automatische uitschakeling

Minpunten

  • Ik had een groter formaat moeten kopen
  • geen
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

naat 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker klein maar NIET te kleine warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heerlijk matje gebruiksvriendelijk wasbaar en automatische uitschakeling. Is voor je nek of bil een heerlijke verwarming.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marjolijn kremer 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
's Avonds naar bed met koude voeten is niet meer nodig!
Dit warmte kussen zorgt ervoor dat je met heerlijk warme voeten in slaap kunt vallen!
Bijkomend voordeel: Het gaat na 90 minuten zelf weer uit, dus lekker rustig slapen!!!!

Pluspunten

  • 3 standen
  • schakelt zelf na 90 minuten uit!
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

22-12-2016 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect kussen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer te vrede met dit kussen echt een aanrader het voelt zeer zacht aan en warmte verdeler werkt perfect.
En de automatische uit schakeling is een aanwinst
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerman 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Eerdere ervaring leert dat Inventum garant staat voor een degelijk product. Warmtekussen is multifunctioneel in gebruik voor het hele gezin. Ook makkelijk om mee te nemen.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K P Hartog 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het is gewoon een heerlijkheid. Mijn vorige was ook een Inventum, was tientallen jaren oud. Dus de keus was niet moeilijk; Weer een Inventum
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Makkelijk te gebruiken. Ideaal!! Geeft verlichting aan pijnlijk spieren. Vaak last van. Krreg advies van fysiotherapet.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Gewoon een topproduct! Handig in gebruik door het formaat, komt veel warmte af, makkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne kanters 26-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het is een geweldig fijn en praktisch kussentje, wat je op
elke plek van je lichaam kan plaatsen, indien nodig!!!Heb de oude meer als/dan 10 jaar gebruikt en nog doet ie het!!!Heb vandaag vanwege reclame nieuwe aangeschaft!
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand de Groot 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind het belangrijk dat hij makkelijk is in gebruik en dat je hem kan wassen en de materialen maken de kussen een perfect middel om mijn rugpijn te verlichten.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwina19 14-03-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
een heerlijk zacht kussen, ideaal als je snel koude voeten hebt. Elke nacht ga ik er mee op bed, het elektrische kussen gaat ook nog automatisch naar 90 minuten uit. Ik kan er niet meer zonder:)
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Lange 03-03-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
ik ben zeer tevreden het is zeer gemakkelijk in gebruik en je neemt hem overal mee naar toe ik heb al jaren bot/gewricht/pezen en spieren waar ik 24 uur per dag pijn aan heb en door de warmte kussen kan ik me lekker ontspannen en zijn de botten en spieren enz. weer lekker door gewarmd en is de pijn weer draagbaar dus ik ben er zeer blij mee.
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van den Burg 27-02-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Veiligheid en het genot van de warmte die op je lichaam kan plaatsen waar het nodig is, dus erg flexcibel.
Val men ondertussen in slaap, het kussen schakels na 90 minuten automatisch uit, geen huid verbranding mogelijk.

Groet Ton v/d Burg
Geschreven voor: Inventum HNK18

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews