Inventum HNK18 - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Inventum HNK18
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK18 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch warmtekussen

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik zocht een kussen dat mijn koude voeten kon verwarmen in de winter in mijn bed. Een elektrisch deken ging dan weer té warm zijn voor mijn lichaam. Dus dit formaat is wel dik oke. Wat ook positief is aan dit artikel is dat je het héél divers kan gebruiken. Ook voor spierpijn, krampen, ... Dus wanneer het niet gebruikt wordt voor de voetjes, kan het daarvoor ook dienen. Heel gemakkelijk te verplaatsen en een correct formaat.
Het enige minpuntje is dat er geen band bij geleverd wordt zodat je het elektrisch kussen kan vastmaken aan het lichaam voor bijvoorbeeld de rug warm te houden of de nek.
Dit zou het artikel wel compleet maken. Voor de rest een heel degelijk goed kussen.
Ook de warmtestand 3 is perfect. Niet té heet zodat je zweet. Evenals positief is het feit dat dit toestel zichzelf uitschakelt na 90 minuten.
Na lang zoeken en reviews gelezen heb ik uiteindelijk beslist dit kussen te nemen.
Een top artikel

Pluspunten

  • na 90 minuten zichzelf uitschakelen(veilig)
  • gebruik voor diverse doeleinden
  • lange kabel
  • goede warmte (ideaal voor spieren)

Minpunten

  • geen band bijgeleverd voor te fixeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ja Geers 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Omdat ik vaak last heb van mijn rug en ik het savonds heerlijk vind om te ontspannen daar ik een gekoelde ruimte werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pauwels daisy 11-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verwarmtoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

7,0
heel content van, zeker bij pijnlijke spieren, zeker aan te raden aan iedereen.
Dit doet ongelooflijk veel deugd !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerda schoonderwoerd 11-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

verslaafd aan warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
ik vind dit product voor mij precies passend gebruik het al vele jaren
het helpt om mijn rug te ontspannen ,zodat ik makkelijker kan inslapen
als hij stuk is komt er steeds weer een nieuwe

Pluspunten

  • fijn mee te nemen op reis

Minpunten

  • soms is hij na jaren op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jef 05-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

7,0
het warmt snel op, handig dat het ook groot is, het is ook handig dat het wasbaar is en dat het automatisch uitschakelt

Pluspunten

  • groot
  • warmt snel op

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicole 12-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Warmte kussen HNK18 is een heerlijk cadeau voor jezelf!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit product is echt zalig om op de bank te leggen bij de tv.
Het heeft drie standjes en warmt je rug lekker op om te relaxen, als je het koud hebt of als je rugklachten hebt.
Schappelijke prijs ook en ik wil niet anders meer.

Pluspunten

  • Schappelijke prijs
  • Echt heel lekker warm

Minpunten

  • Kan ik werkelijk geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 02-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Electrisch hoofdkussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Veel persoonlijke waarde voor relatief weinig geld. Eenvoudig bedienbaar en veilig door de automatische stop na 90 minuten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andrea 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product, gaat automatisch uit na 1 1/2 uur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Kussen doet waarvoor het gemaakt is, warmt snel op en zorgt ervoor dat je het snel warm krijgt. Ik ben er erg blij mee, ook dat het uitgaat na 1 1/2 uur, zodat het niet de hele nacht aanstaat. Heerlijk op de bank en om je bed voor te verwarmen. Prima prijs en goede kwaliteit, dun kussentje, maar heerlijk warm en 3 standen. Heb het ook voor mijn moeder gekocht omdat ik zo enthousiast ben. Super product voor koukleumen, fijner dan kersenpittenzakken of warmwaterkruiken. Dit blijft op de juiste temperatuur en mocht je na 1 1/2 uur nog steeds warmte nodig hebben, zat je hem gewoon weer aan.

Pluspunten

  • prijs
  • warmteafgifte

Minpunten

  • geen mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carisia 20-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Kussentje warmt snel op, 3 verschillende standen. Schakelt automatisch uit na 90 minuten. Kussen kan in de was, makkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • kan in de wasmachine
  • schakelt na 90 min automatisch uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit is een heel goed en zacht warmte kussen bij spieraandoeningen. Mooi maatje en op meerdere plekken te gebruiken Bijvoorbeeld nek en schouders. Door de drie standen is de warmte naar keuze instelbaar.

Pluspunten

  • lekker zacht
  • mooi maatje
  • 3 standen
  • flexible

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Mooie compacte maat. Doordat hij dun is is hij goed plooibaar. Gebruik hem voor rug, buik of koude voeten.
Zelfs de katten liggen er graag op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 22-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm voor achter de computer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Heerlijk voor als je stil zit achter de computer . Dan krijg je het altijd koud en nu hoef je niet het hele huis warm te stoken maar alleen je eigen plekje ;) ideaal

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gaat vanzelf uit
  • Goedkoop
  • Leuk kado
  • Klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Taalman 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen een weldaad voor je lichaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Vandaag weer een Elektrisch kussen gekocht dat geeft zoveel verlichting op zoveel klachten voor jong en oud wij gebruiken hem al jaren.

Pluspunten

  • 3 Warmte standen
  • Wasmachine wasbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews