Dit model is maar iets minder groot dan onze oude vriezer met dezelfde maat. Maar dat lever ik zeer graag in omdat de nofrost echt een zeer grote aanrader is. De lucht circulatie is dan nog belangrijker. Niet alleen geen ijsvorming meer! Maar juist ook de producten blijven veel langer goed! Let maar eens op al die producten waar ijsvorming op komt in de supermarkt waar de vriezer niet (meer?) nofrost werkt! Plus de softclose deur is zeer prettig. Altijd gaat de deur vanzelf goed dicht. Tenzij je zelf de deur wagenwijd open laat staan natuurlijk! Het alarm gaat als de deur te lang open staat. Dit model is ook zeer stil. Terwijl het nofrost systeem, normaal gesproken, vaak wat meer geluid produceert. Ook zeer belangrijk is dat de 4 doorzichtige laden zeer stevig zijn. En erg mooi. Plus ik had geen verlichting in mijn oude vriezer. En nu een goede led verlichting. Geweldig dat het energie label een C is!!! Goede documentatie hoe je hem moet inbouwen. Maar als je meer uitleg wilt hebben. Er zijn diverse instructie videos te vinden op YouTube. Gewoon zoeken op Liebherr klaar. We hadden een sleepdeur systeem. Maar gelukkig is de (oude?) deur heel makkelijk (nogmaals) te gebruiken als deur op deur! Veel fijner dan het "oude" sleepdeur systeem.