Siemens GS58NAWDV - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
365 liter
Steraanduiding
****

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS58NAWDV op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 10-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

9,0
Een mooie grote vrieskast ben er erg blij mee ..en het ijsblokjes automaat voldoet aan mijn eisen.. Kan nu alles erin kwijt

Pluspunten

  • groot
  • ijsblokjes automaat
  • over zichtelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hurkens 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer grote vriezer, mooi ,367 ltr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

9,0
Ik zocht een ruime ,energie zuinige vriezer. Met ijsblokjes, en dit is gelukt met de Siemens vriezer.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Inhoud

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

10,0
Mooie, brede vrieskast. Beschikt over veel lades en zelfs een ijsblokjes inrichting. Met 350 ltr inhoud een van de grotere vrieskasten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super ruim en mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

10,0
vanwege ruimte en grote lades die overigens erg licht zijn is deze gekozen.
ijsblokjes maker werkt goed en snel maar ze zijn niet heel groot, 's middags vullen en 's avonds heb je ijsblokjes.
gekozen vanwege no frost

Pluspunten

  • groot / ruime lades
  • ging vlot naar de ingestelde temperatuur
  • mooie strakke afwerking
  • no frost vriezer
  • energie zuinig

Minpunten

  • ijsblokjes zijn wat aan de kleine kant
  • temperatuur af te lezen na openen deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens vrieskast 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruim. Overzichtelijk opbergen. Fluisterstil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

10,0
Veel Siemens apparatuur gehad, is een uitstekend merk, kwalitatief sterk met concurrerende prijs.
De vriezer is zeer ruim en overzichtelijk. Daarnaast is het apparaat zo goed geïsoleerd dat je hem bijna niet hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bevertje 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast

Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

9,0
Lekker groot en diverse lades en vakken waar voldoende ruimte in zit. Houd wel rekening met de grote want hij is een stuk dieper dan de meesten. wat betreft het gebruik weten we nog niet want hij is net opgestart.

Pluspunten

  • Ruim
  • stil
  • A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

8,0
Deze gekocht ter vervanging van een 25 jarige Bosch diepvries die het nog uitstekend deed, maar we zochten een grotere vriezer die ook zuiniger is.
Deze grote diepvrieskast is wel een groot ding, dus wel even meten zal niet in elke ruimte passen. De indeling is met ruime laden, de bovenste laden zijn klepjes, wel oppassen dat je ze goed sluit bij het sluiten van de deur. De onderste laden zijn bakken die uitneembaar zijn.
De ijsblokjesmaker nog geen gebruik van gemaakt, misschien voor sommigen een handige optie.
No frost functie is handig scheelt wat schoonmaak werk, voor de rest doet deze vriezer wat hij doen moet.

Pluspunten

  • Ruimte
  • no frost

Minpunten

  • de bovenste laden zijn met klepjes kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erkan 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

10,0
Nog beter dan we verwacht hadden!! Ruime vriezer, kan zeer veel in. We zijn er heel blij mee!!
Zeker een aanrader de Siemens Vriezer GS58NAWDV.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Overzichtig
  • Compact
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer met veel lades en ijsblokjesapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

9,0
Super mooie grote vriezer met heel veel lades. Ook handig is het ijsblokjesapparaat.
De vriezer is groot, maar liefst een lengte van 1.90, maar door dat hij een mooi design heeft, is het een eyecatcher in je woning. Nooit meer ijsvorming, daardoor nooit meer ontdooien en ook nog eens super zuinig in je energieverbruik! Door de transparante lades, zie je in 1 oogopslag wat er nog in je vriezer ligt. Ik ben er hartstikke blij mee!

Pluspunten

  • Veel lades
  • Door de transparante bakken heel overzichtelijk
  • Ijsblokjesapparaat
  • Energiezuinig
  • Nooit meer ontdooien

Minpunten

  • Hij is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inromar 17-06-2020

Mooi en gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens GS58NAWDV

Algemene score

10,0
Mooie diepvries en zeer gebruiksvriendelijk. Leuk extraatje is het apparaat om ijsklontjes te maken. Super goede led verlichting fijne grote laden die het overzichtelijk maken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer