Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV640ZWA - Vrijstaande vaatwasser - Zwart - 60 cm - Energieklasse A - 14 couverts - 8 programma's - Uitgestelde start - LED binnenverlichting op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i**********@h**********04-09-2026

Oogstrelende vaatwasser die doet wat hij moet doen

Ik heb nog niet alle programma's getest, maar ben tot nu toe zeer tevreden én hij ziet er prachtig uit! Éen minpuntje; de gaten in het onderste rek zijn vrij groot. Wanneer ik een halve belading wil uitvoeren, staan de kopjes niet stevig in het onderste rek.
Pluspunten
  • Wast en droogt goed
  • Ziet er prachtig uit
Minpunten
  • Halve belading is lastig vanwege de grote gaten in het onderste rek. Daardoor staan de kopjes/glazen niet stevig
Elijah31-08-2026

Uitstekende keuze

Gelezen van de goede recensies en tot nu toe super tevreden er over
Pluspunten
  • Automatische deur
  • Heel erg stil
s*******************@g********23-07-2026
Superblij met mijn nieuwe zwartw Edna vaatwasser ! Werkt stil met verschillende programma's te kiezen . Alleen om te zien al mooi en ook nog eens prima de vaat schoon