De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW540A Inbouw Vaatwasser op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima vaatwasser voor scherpe prijs. Met tijd uitstel mogelijk zodat hij op zonnepanelen kan draaien. Zuinig energielabel… alleen aan kiepen / draaien van deur merk je dat t geen siemens is voor de dubbele prijs.
Wij zagen per toeval dat deze inbouwvaatwasser het energie-label A en hebben toen de verdere specificaties bekeken en hem direct besteld. Wij kunnen nu na een tijd gebruik deze machine iedereen aanbevelen hij maakt goed schoon en hij is erg geluidsstil en het voornaamste hij is simpel te bedienen.
Met andere woorden wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe ETNA vaatwasmachine.
Ik zocht een energiezuinige vaatwasser. Hij heeft alle opties. Zelfs de tijd schijnt op de grond hoelang de vaat nog duurt. Handige bestek lade. En de vaat is droog en goede handleiding. Ook maakt hij veel minder geluid dan mijn vorige. Dat was een Indesit. Ik ben blij met deze keus.
Pluspunten
Energie level A
De tijdsduur schijnt op de grond
Minpunten
Bovenste la is lastig met bekers en kleine schotels