AEG GI82BADEN Volledig ingebouwde vaatwasser - 14 couverts - A energieklasse

AEG GI82BADEN Volledig ingebouwde vaatwasser - 14 couverts - A energieklasse - Vaatwassers

Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.099,00Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG GI82BADEN Volledig ingebouwde vaatwasser - 14 couverts - A energieklasse op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e***************@i*********29-05-2026
We zijn heel blij met deze vaatwasser, het is altijd een beetje zoeken waarop je een nieuwe vaatwasser kiest, maar in dit geval hebben we gekeken naar efficiëntie en geluid. Op beide scoorde deze laag en we merken inderdaad dat hij erg stil is in het gebruik. Een fijne verrassing was de verlichting, dit hadden wij in de specificaties niet direct opgemerkt, maar eigenlijk is het heel fijn dat er een lampje in de vaatwasser zit. Daarnaast gaat hij uit zichzelf open, wat er veel scheelt op het droog resultaat en hoe muf hij is. Normaal zet je hem ‘s ochtends aan en kom je aan het eind van de dag thuis en heeft hij toch staan ‘broeien’, nu gaat hij open en ventileert hij door. De besteklade is wat minder makkelijk in het gebruik als ik graag zou zien, behalve 2 messen en bestek kun je er weinig extra in kwijt. Verder zeker een aanrader.
E*******@g********04-05-2026
Wat een fantastische vaatwasser. Is erg stil en maakt super goed schoon. De bovenste lade gaat erg soepel open en de sluiting is erg fijn. Wat zijn we blij dat we gekozen hebben voor deze vaatwasser, waar onze oude vaatwasser niet altijd de vaat goed schoon maakte doet deze dat wel en ook nog eens geruisloos!