AEG GI72BREMEN - Vaatwassers

AEG GI72BREMEN
AEG GI72BREMEN
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 639,20 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG GI72BREMEN op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**************@g********20-03-2026

echt fijn vaatwasser

Deze vaatwasser is een heel goed product. Hij spoelt de vaat goed schoon en heeft een besteklade. Hij neemt weinig ruimte in beslag, waardoor ik er meer vaat in kwijt kan. Bij de sterk geconcentreerde capsules moet ik het programma van 1,5 uur gebruiken, omdat ik merk dat de vaat dan niet goed wordt afgespoeld. Maar meestal gebruik ik het programma van 1 uur en daar ben ik tevreden over
Pluspunten
  • programma
  • eco
Minpunten
  • geconcentreerde capsule moet op langere programma
f******@m******18-03-2026
Helaas begon de testperiode met problemen. De vaatwasser maakte zijn beurten niet af en gaf veel storingen met betrekking tot het wegpompen van water. De hele afvoer vervangen en ontstopt omdat daar het probleem zou liggen volgens de installateur. Uit eindelijk kwam ik er achter dat er een rubberen dopje in de slang zat wat voor het probleem zorgde. Dopje eruit en sinds dien werkt hij goed. Nog wel maakt de afvoer een bubbelend geluid tijdens het pompen. Dit komt denk ik omdat hij erg snel het water wegpompt. Verder is het een fijne vaatwasser. De besteklade bevalt goed en zitten er veel programma's op de machine. Ook is er een connectie met wifi mogelijk maar daar zie ik niet veel toegevoegde waar in. De korte programma's doen ook goed hun werkt en zorgen voor een schone vaat. Maar of hij nu zoveel beter is dan de oude 15 jaar oude Pelgrim?
Ingrid12-03-2026

Goede vaatwasser

De vaatwasser heeft een besteklade waar al mijn bestek in kan, ook in deze lade wordt de vaat perfect schoon. Deze lade scheelt ook weer in de ruimte die je hebt in het onderste rek omdat er geen korf in staat. Hier kan ik dus al mijn pannen en borden in kwijt. Mijn vaat wordt weer goed schoon zonder dat ik hoef voor te spoelen. Ik vind het ook erg prettig dat de inbouw vaatwasser een A energielabel heeft. Zo zet ik hem met een gerust hart aan wetende dat hij geen energie slurpt. Ik heb er een standaard deur voor gezet en ik vind hem er erg luxe uitzien. Ik woon in een klein appartement, de keuken is overal dichtbij en het geluid van de vaatwasser vind ik niet storend. Ik kan er gerust doorheen slapen. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst!
Pluspunten
  • Meerdere opties
  • besteklade